Kendini değersiz hissetmek

Üzgünüm ama siz gerçek hislerle sahipken karşı taraf aynı şeyleri hissetmiyor bence. Evli bile olabilir biliyorsunuz değil mi? Hatta fake hesap açın ve adama yürüyün bakalım ne yapacak? Lütfen kendinizi bu kadar kaptırmayın

Öncelikle merhaba, okuduğumda sizi kendi eski halime benzettim yazmak istedim, kimseyi hayalinizdeki biri gibi kalıplara sokup hoşlanmaya başlamayın normalde tanıştığınız biri de olabilir sosyal mesyada da. Evet tip önemli sadece tipine vurulabiliriz insanların ama o kişiyi daha henüz görmemişken tavrını tarzını bilmiyorken kendimizi kaptırmak enayilik. Belki konuşa konuşa bir bağ kurdunuz ama kendinizi kaptırmayın bu konuda kendinize telkin verin konuşmak istiyorsanız konuşun ama onun söylediklerine alınacak kadar da içselleştirmeyin. Eğer bunu yapmak zor geliyorsa da hiç konuşmayın çünkü olan size olur bağlanırsınız ve hayal kırıklığına uğrarsınız. Birde bu kadar değer vermeniz yanlış bence bırakın o sizi tavlamaya çalışsın erkekler uğraşmayı sever, o size kitap göndersin. Ha uğraşmıyorsa da salın gitsin hayır gelmez sizi hakedecek olan uğraşmalı kendi değerinizin farkıma varın siz kendinize kıymet vermezseniz kimse vermez. Sevgiler...

Haklısınız, ama tesadüf mü bilmem benim bir arkadşaımın eşiyle konuştuğum kişi aynı yerde çalışıyor memur.ondan biliyorum.o konuda bir sorun yok.

Yoo asla kırılmadım teşekkür ederim yorumunuz için.duygusal boşluk.işte bu.ben duygusal biriyim ve karşındakine yeri geliyo kendimden çok değer veriyorum.keşke bunu yapmasam.bunun farkındayım.

Konuştukça bağlandım.sabah akşam konuştuğum biriyle ister istemez bir bağ kuruyo insan.ama o benim kadar değer vermiyo belli.

Çok teşekkür ederimElimden geldiğince kendime vakit ayırmaya çalışıyorum.geçicek bu günler de

Ne güzel yazmışsınız..gerçekten çok haklısınız..insan hislerine güvenmeli..egosunu tatmin etti ve bitti

Hem tebessüm ettim okurken hem bi silkelendim.teşekkür ederim.ben Türkçe öğretmeniyim.biliyo musunuz bana en başlarda sözde benim “nilgün bodur” tarzı kitapları okuduğumu öne sürdü.kendisi bilgi veren kitapları okurmuş.benim ne okuduğumu bilmeden.bana dedi ki bir de” az kalsın beni okumaktan soğutucaktın!” Nasıl bişey bu...şimdi daha iyi anlıyorum kendime ne kadar haksızlık yaptığımı..ahhh

3 aydır, sadece internetten tanıştığınız bir insandan ne çok şey bekliyor, ilişkinize ne çok anlam yüklüyor ve kendinizi de ne çok kaptırıyorsunuz yahu. Asıl sorun adamın tavırlarından çok sizin bu durumunuz.

Netten tanıstıgın insana kitap gondercegıne kitaba ihtiyacı olan birine gonderseydın daha degerlı hissederdin bence. Bırını gercekten mutlu ettıgın ıcın.
Ne bıleyım netten biriyle tanısıp uc bes ay sadece sosyal medyadan sohbet edip baglanmak sacma gelmiyor mu?

Hay ağzını öpiim :)

Ya açıkçası günümüzde internetten tanışmayı hala garipsemek bana ilginç geliyor.
Sonuçta burası da sanal bi platform ama ben yıllardır derdimi anlattım burada birileri bana yol gösterdi keza ben bazen birilerine...
Sonuçta burda da kimse kimseyi gerçekte tanımıyor ama birbirimiz için üzülüp sevinebiliyoruz.

Konu sahibi siz belli ki içli bir insansiniz ama.karsinizdaki bu değere layık değil.
Yüzeysel ve de cinsel amaçlar peşinde koşan biri muhtemelen.
Işte kimi tutturabilirse oltaya kim gelirse gibi bi tavrı var.
Bence engelleyin silin her yerden aramayın değmez vakit ayırmaya.
Vaktinizi ben neden böyle değersiz hissediyorum buna ayırın psikoterapi alabilrisiniz belki.
Siz zaten çok değerlisiniz bir erkek belirlemiyor sizin değerinizi.

Teşekkür ederim duygularıma tercüman olduğunuz için..

Teşekkür ederim demek ki kitap hediye edilecek kişi değilmiş

Canım benim adam aranıyor ve siz sevgili dileniyorsunuz. Lütfen tavırlı mesaj dahi atmadan yolunuza bakın. Neden bir şey bekliyorsunuz hem. Onun size pervane olması lazım ancak bu tavırlara devam ederseniz işiniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…