• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini geliştirmek

Türkçe testlerimi normal ozaman temelden orta okul testlerinden baslim
Temel yoksa en baştan olabilir. Konu anlatımlı bir kitap da alın mutlaka. Zaten öğrendikçe etrafınızdaki yazım yanlışları anlatım bozuklukları ilginizi çekmeye başlayacaktır.Bol pratik yapın. Başarılar :KK200:

Temel yoksa en baştan olabilir. Konu anlatımlı bir kitap da alın mutlaka. Zaten öğrendikçe etrafınızdaki yazım yanlışları anlatım bozuklukları ilginizi çekmeye başlayacaktır.Bol pratik yapın. Başarılar :KK200:
Insallah . Herkes beni duzeltiyor uanlis soyledin vs vs die su pskoloji cok kotu simdi ben yanlislari gorim bilim dogrusunu cok istiyorum

Yazdıklarınızın ilk satırlarını okudum sadece :) yorumum belki nokta atışı olmayabilir bu nedenle :)
babam der ki hep, şu internet benim zamanımda olsaydı ahh...

doğru kullanıldığında, insan gerçekten iyi bir donanıma sahip olabiliyor.
internet aracılığı ile üniversite sınavlarına hazırlanıp kazanan kişiler tanıdım mesela

elimizin altında koca bir dünya var ;)
yolun bahtın şansın açık olsun

Bu arada konu sahibi bol bol yazın
Okuduklarınızı özet çıkarın ya da günlük tutun.Sonra o yazdıklarınızı okuyun.
Gün geçtikçe daha hatasız yazdığınızı göreceksiniz.
Yazmak sizin pratiğinizi arttırır.:KK66:
onada vaktim kalırsa yazacağım boş vakitlerimde okuyup yazicam inşallah :KK70: ben kirtasiyeden özenle gidim türkçe anlatım sözlük alım defter ve huzel.bi kalem . Tabi birazda internetten bilgiler edinirim . Bide lise tamam ya oldu bu iş :KK70: parayı buluncada bol bol.gezerim gezerkende öğreniriz:)))

Yazdıklarınızın ilk satırlarını okudum sadece :) yorumum belki nokta atışı olmayabilir bu nedenle :)
babam der ki hep, şu internet benim zamanımda olsaydı ahh...

doğru kullanıldığında, insan gerçekten iyi bir donanıma sahip olabiliyor.
internet aracılığı ile üniversite sınavlarına hazırlanıp kazanan kişiler tanıdım mesela

elimizin altında koca bir dünya var :KK66:
yolun bahtın şansın açık olsun
Aynen gerçekten şimdi araştırdıkça ne boşa kullanmışım hep diyorum bildiğim ücretsiz kitap okuma uygulaması var ben şok direk indirdim .

herkes okumak demiş zaten aklın yolu bir... nerden başlıyım diyorsun, mesela popüler şeyleren başlayabilirsin, sağlıklı beslenme gibi, başarıyla alakalı kişisel gelişim kitapları olabilirsin... roman olmaz demişsin kesinlikle olur, açıkcası ben klasikler hakkında konuşabilen insanları çok zeki ve kültürlü bulurum, hem kelime dağarcığında gelişir
sosyal medyadan da kişisel gelişim kültür sanat sayfalarını takip edebilirsin, oralarda rastladığın şeyleri netten derinlemesine araştırabilirsin.. hatta sen de hobi olarak bi sanat etkinliğine başlayabilirsin
tarih kitapları okuyabilirsin, tarih bilmekte çok önemli
işin ilginç tarafı çocuklarına ders çalıştırırken bile bişeyler öğreniyor insan

Öncelikle çok tebrik ediyorum seni.
Bu bile senin ne kadar aydın bir insan olduğunu gösteriyor bence :)

Siz en iyisi okuyun.
Okumaktan başka yol yok.
İnternet okumanın çok uzağında.
internette doğru kişileri takip etmezseniz yalan yanlış bilgiler edinirsiniz.
Barış Özcan'ın tüm videolarını izleyin, sonra insan hakları mücadelelerini araştırın, feminizm nedir, hayvan hakları nedir.
inanılmaz ufkunuz açılır dünyanız değişir.
tavsiyem size çocuğunuz için ve insan psikolojisinin temelleri için sigmund freud okumanız ve araştırmanız.
ardından sanat eserlerini araştırabilir inceleyebilirsiniz.
d&r veya onun gibi kitapcılardan en çok okunan kitapları okuyun.
türk tarihini doğru kayraklardan okuyun.
kütüphaneye gidin.
oradan kitap alın.
kütüphane alışkanlığınız olsun. memurlar size yardımcı olacaktır.
çocuğunuza bu alışkanlığı kazandırın. elinizde mutlaka kitap olsun.
çocuğunuz sizi öyle görerek büyüsün.
sakın ha sakın vıcık vıcık aşk kitapları okumayın.
yok canan tan mış yok kötü çocukmuş yok bilmem ne.
vakit kaybetmeyin.
'çivi çiviyi söker' muazzez ilmiye çığ kitabını okuyun.
çok eğlenceli ve ufkunuzu açar.
imdbden en yüksek puanlı filmleri, dizileri izleyin.
national geographic dergisine üye olun, bilim çocuğa üye olun...
history channel, TLC, national geographic, discovery kanallarını izleyin, izlettirin.
hiç sıkıcı falan değil. insan bunları izleyince diğer kanalları unutuyor bile..
daha bir çooookkkk şey var aslında ama anca yazabildim :)
en önemlisi de herkese kulağınızı tıkayın, tartışmayın, kendi yolunuzda gidin.
nefret edenlerden, kötü enerji verenlerden ve asla yapamazsın diyenlerden uzak durun.
bir süre bu insanların ne kadar sığ olduğunu anlayacaksınız zaten...

herkes okumak demiş zaten aklın yolu bir... nerden başlıyım diyorsun, mesela popüler şeyleren başlayabilirsin, sağlıklı beslenme gibi, başarıyla alakalı kişisel gelişim kitapları olabilirsin... roman olmaz demişsin kesinlikle olur, açıkcası ben klasikler hakkında konuşabilen insanları çok zeki ve kültürlü bulurum, hem kelime dağarcığında gelişir
sosyal medyadan da kişisel gelişim kültür sanat sayfalarını takip edebilirsin, oralarda rastladığın şeyleri netten derinlemesine araştırabilirsin.. hatta sen de hobi olarak bi sanat etkinliğine başlayabilirsin
tarih kitapları okuyabilirsin, tarih bilmekte çok önemli
işin ilginç tarafı çocuklarına ders çalıştırırken bile bişeyler öğreniyor insan
Ay çok teşekkür ederim klasik derken neler mesela biraz acabilirmisin cnm benim ufak bebişim dört gözle bekliyorum okula başlasin onla bisiler yapım diye :)) tarihi severim orta okuldeykende iyidi . Bide instagramda yada dediginiz gibi kısisel gelişim siteleri varsa özelden yazabilirmisin o_O

Öncelikle çok tebrik ediyorum seni.
Bu bile senin ne kadar aydın bir insan olduğunu gösteriyor bence :)

Siz en iyisi okuyun.
Okumaktan başka yol yok.
İnternet okumanın çok uzağında.
internette doğru kişileri takip etmezseniz yalan yanlış bilgiler edinirsiniz.
Barış Özcan'ın tüm videolarını izleyin, sonra insan hakları mücadelelerini araştırın, feminizm nedir, hayvan hakları nedir.
inanılmaz ufkunuz açılır dünyanız değişir.
tavsiyem size çocuğunuz için ve insan psikolojisinin temelleri için sigmund freud okumanız ve araştırmanız.
ardından sanat eserlerini araştırabilir inceleyebilirsiniz.
d&r veya onun gibi kitapcılardan en çok okunan kitapları okuyun.
türk tarihini doğru kayraklardan okuyun.
kütüphaneye gidin.
oradan kitap alın.
kütüphane alışkanlığınız olsun. memurlar size yardımcı olacaktır.
çocuğunuza bu alışkanlığı kazandırın. elinizde mutlaka kitap olsun.
çocuğunuz sizi öyle görerek büyüsün.
sakın ha sakın vıcık vıcık aşk kitapları okumayın.
yok canan tan mış yok kötü çocukmuş yok bilmem ne.
vakit kaybetmeyin.
'çivi çiviyi söker' muazzez ilmiye çığ kitabını okuyun.
çok eğlenceli ve ufkunuzu açar.
imdbden en yüksek puanlı filmleri, dizileri izleyin.
national geographic dergisine üye olun, bilim çocuğa üye olun...
history channel, TLC, national geographic, discovery kanallarını izleyin, izlettirin.
hiç sıkıcı falan değil. insan bunları izleyince diğer kanalları unutuyor bile..
daha bir çooookkkk şey var aslında ama anca yazabildim :)
en önemlisi de herkese kulağınızı tıkayın, tartışmayın, kendi yolunuzda gidin.
nefret edenlerden, kötü enerji verenlerden ve asla yapamazsın diyenlerden uzak durun.
bir süre bu insanların ne kadar sığ olduğunu anlayacaksınız zaten...
Öncelikle çok çok teşekkür ederim inşallah yapicam öncelikle kendim için sonra bebegimin gelişimi için . Birde çok örnek vermissiniz çok teşekkür ederim tek tek yazdığınız için bunları ekran grounutusu alıyorum çünkü unuturum :)) :KK200:

Ay çok teşekkür ederim klasik derken neler mesela biraz acabilirmisin cnm benim ufak bebişim dört gözle bekliyorum okula başlasin onla bisiler yapım diye :)) tarihi severim orta okuldeykende iyidi . Bide instagramda yada dediginiz gibi kısisel gelişim siteleri varsa özelden yazabilirmisin o_O

türk klasiklerinden başlayabilirsin, yaşar kemalin, sabahattin alinin, aziz nesinin kitapları falan hem bunları kütüphanelerde kolayca bulabilirsin, tarih için mesela nutuk, ufuk açıcı olabilir, kişisel gelişim kitaplarından da iste olsun tarzı kitaplar yerine daha gerçekçi kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin, ben şuan başarı bilimi diye bi kitap okuyorum mesala, ilginç geldi, insanın kendine farklı açılardan bakmasını eksik yaptığı şeyleri gösteriyor. kültür sanat sayfalarını pek takip etmiyorum ben, bi tane resimle alakalı takip ettiğim bi sayfa var, o ressamın o resmi ne zaman ne amaçla yaptığını falan yazıyor mesela, hoşuma gidiyor.

türk klasiklerinden başlayabilirsin, yaşar kemalin, sabahattin alinin, aziz nesinin kitapları falan hem bunları kütüphanelerde kolayca bulabilirsin, tarih için mesela nutuk, ufuk açıcı olabilir, kişisel gelişim kitaplarından da iste olsun tarzı kitaplar yerine daha gerçekçi kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin, ben şuan başarı bilimi diye bi kitap okuyorum mesala, ilginç geldi, insanın kendine farklı açılardan bakmasını eksik yaptığı şeyleri gösteriyor. kültür sanat sayfalarını pek takip etmiyorum ben, bi tane resimle alakalı takip ettiğim bi sayfa var, o ressamın o resmi ne zaman ne amaçla yaptığını falan yazıyor mesela, hoşuma gidiyor.
Teşekkür ederim canım çok sağol:)

Öncelikle çok çok teşekkür ederim inşallah yapicam öncelikle kendim için sonra bebegimin gelişimi için . Birde çok örnek vermissiniz çok teşekkür ederim tek tek yazdığınız için bunları ekran grounutusu alıyorum çünkü unuturum :)) :KK200:
senin gibi kadınlara ihtiyacımız var :)

senin gibi kadınlara ihtiyacımız var :)
Canım bende önceden çok kötüydüm işte umursamazdım gelişimi falan okumadım imkanım varken erkenden evlendim bine vi saldım ama baktım olmuyor eziliyorum . Bi değerim vasfim yok . Biyerden baslim iyice kendimi kaybetmiyim dedimm . Hem ruhen bedenen pskolojikmen iyi geleceğine inanıyorum pes etkiden busefer .

Back
X