Merhaba kızlar ,beni tanıyanlar bilir okumuyorum,çalışmıyorum evdeyim sürekli kendimi geliştirmek istiyorum ,resim,yemek ,yetenek var mı bu şekilde küçük ye olsa işi olan lütfen fikir verin
Yasadiginiz sehirde halk egitim merkezlerinde verilen kurslara gidin. Mesela Istanbul'da ismek adi verilen ucretsiz meslek edindirme kurslari var. Bulundugunuz sehirde muhakkak vardir bu tur yerler.
Bu ara estetisyenlik, kalıcı makyaj, protez tırnak, prof. makyaj kursları moda. Ben olsam onlara kayıt olurdum. Lazer epilasyona gittiğim merkezin sahibi de üniversite okumamış, bu işe başlamış bir güzellik merkezinde. Şimdi ise kendi yeri var, yani bir girişimci ve iş kadını.
Ben o kadar üni okudum ne oldum? 2 diplomalı işsiz. Diyorum ki kendime şimdi s*ç... senin 2 diplomana.
2 üniversite diplomam 2.5 :) dilim var ama işsizim ...
Keşke meslek lisesinde dikiş dikip ,kuaför falan olsaymışım..
Ya da annemler ortaokulda sanayi ye verselermis en kötü kaportacı olurdum
Gerçekten haklısınız. Bende Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birinde okudum ve mezun oldum şimdi özel bir yerde part time öğretmenlik yapıyorum. Mezun olalı bir yıl olmasına rağmen karamsar oldum bazen Bnde keşke dikiş nakış kurslarına gitseydim diyorum:)
Bu ara estetisyenlik, kalıcı makyaj, protez tırnak, prof. makyaj kursları moda. Ben olsam onlara kayıt olurdum. Lazer epilasyona gittiğim merkezin sahibi de üniversite okumamış, bu işe başlamış bir güzellik merkezinde. Şimdi ise kendi yeri var, yani bir girişimci ve iş kadını.
Ben o kadar üni okudum ne oldum? 2 diplomalı işsiz. Diyorum ki kendime şimdi s*ç... senin 2 diplomana.