• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini geliştirmek

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Merhaba kızlar ,beni tanıyanlar bilir okumuyorum,çalışmıyorum evdeyim sürekli kendimi geliştirmek istiyorum ,resim,yemek ,yetenek var mı bu şekilde küçük ye olsa işi olan lütfen fikir verin

Yasadiginiz sehirde halk egitim merkezlerinde verilen kurslara gidin. Mesela Istanbul'da ismek adi verilen ucretsiz meslek edindirme kurslari var. Bulundugunuz sehirde muhakkak vardir bu tur yerler.

bizim belediyemizde her gün oglen seminerler akşamları tiyatolar soylesiler var. sinemalar sürekli var.

yine kişisel iç dünyanızı geliştirmek için psikolog ıle birlikte gelişme sağlanabilir

herkesde resim müzik yetenegi olmayabilir bu sizi uzmesin

Bu ara estetisyenlik, kalıcı makyaj, protez tırnak, prof. makyaj kursları moda. Ben olsam onlara kayıt olurdum. Lazer epilasyona gittiğim merkezin sahibi de üniversite okumamış, bu işe başlamış bir güzellik merkezinde. Şimdi ise kendi yeri var, yani bir girişimci ve iş kadını.

Ben o kadar üni okudum ne oldum? 2 diplomalı işsiz. Diyorum ki kendime şimdi s*ç... senin 2 diplomana.

Evet ya ünili işsiz heryer keşke okumayip birinin yaninda meslek ögrenseymisiz şimdiye işimiz olurdu

Gerçekten haklısınız. Bende Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birinde okudum ve mezun oldum şimdi özel bir yerde part time öğretmenlik yapıyorum. Mezun olalı bir yıl olmasına rağmen karamsar oldum:KK43: bazen Bnde keşke dikiş nakış kurslarına gitseydim diyorum:)

Bu ara estetisyenlik, kalıcı makyaj, protez tırnak, prof. makyaj kursları moda. Ben olsam onlara kayıt olurdum. Lazer epilasyona gittiğim merkezin sahibi de üniversite okumamış, bu işe başlamış bir güzellik merkezinde. Şimdi ise kendi yeri var, yani bir girişimci ve iş kadını.

Ben o kadar üni okudum ne oldum? 2 diplomalı işsiz. Diyorum ki kendime şimdi s*ç... senin 2 diplomana.
Evet bende çok istiyorum varsa o tür ama yaşadığım yer küçük o yüzden zor biraz

Daha iyi ya
İş alanı yaratabilirsin böylece

Zamanında bilgisayarlar yaygın değilken babam internet cafe açmıştı
Mahallede tektik
Bayağı iş yapmıştık
Evet bende çok istiyorum varsa o tür ama yaşadığım yer küçük o yüzden zor biraz

Belediyenin çeşitli kursları onlara katılabilirsin . Bunun dışında kitap oku ve ödüllü film izle

Back
X