- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Valla 26 yaşına gelmiş bir erkek okumuş da olsa okumamış da olsa eli ekmek tutmalı,babasının tükanıyla geçim mi olur ? Allah herkesin nasibini ayrı yaratmış.Sana kızanlar olmuş ama herkes Mevlana kesilmiş.Gerçekten anlattığın tipte bir insanla bir ömür geçirmek çok çok zor,seçim senin ama bence kendini paralamana değmez.
Takildigin seyler kucuk ufak tefek gibi gorunuyor ama ben de takilirdim ne yalan soyleyeyim.. Telaffuzlari yanlis olabilir, universite okumamis olabilir herkes okumak zorunda degil ama sizin derdiniz bence onun boyle mutlu olmasi, sizi de kendi hayatina dahil etme cabasi evlenecegiz sen de benim gibi olacaksin gibi :) Sizin frekansiniz tutmamis arkadas bile olamazsiniz birakin es olmayi..
Sakın sakın sakın.Değil yerine deyil,herkes yerine herkez yazanları görünce kafamı duvarlara vurasım geliyor.Bir insanın grameri kalitesini belirleyen şeylerden.Fanusta mı yaşadı ne? İsmail YK da dinliyordur bu
Kusura bakmayın,o kadar güzel şarkılar 0 satarken,İsmail YK bilmem kaç bin sattı diye ödül alıyorsa o ülkede sorun vardır.Hiçbir şey anlatmıyor. "Şapur şupur öp beni" ?! Kuru gürültü.Aşk olsun valla ben de İsmail Yk'yı çok severdim 12-13 yaşlarımdayken ama değil yerine deyil, razı yerine ragzı hiç yazmadım.
Kusura bakmayın,o kadar güzel şarkılar 0 satarken,İsmail YK bilmem kaç bin sattı diye ödül alıyorsa o ülkede sorun vardır.Hiçbir şey anlatmıyor. "Şapur şupur öp beni" ?! Kuru gürültü.
Onu kesinlikle asagilamak istemedim, sadece objectif bir sekilde karakterini analiz edince, cikan sonuc buymus.
Bende bu sonucta takili kalmak abartma anlamina gelip gelmedigini merak ettim, cunku cevremdekilere gore kimseyi begenmeyen biriyim.
Biz ayrildik, cok rahatladim valla
en güzelini yapmıssın cnm
Bu yasa kadar kendiliginden ögrenmemisse , bu yastan sonra sen ögretemezsin..
Bence Uzak Dur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?