Aynı bizim evianlattın kız

babamdan 4 daire kaldı bize ve 3 kardeşiz, biri annemin üzerine. Birinde bi abim oturuyo eşiyle, dublexte annem ve diğer kardesim karısıyla. Annemle oturan kardesim bi senelik diğer kiradaki dairenin kirasını peşin alıp karısına evalmış başka semtte. Aslen düşününce diğer ikisi evlerde oturuyor ne para ödüyor , ğstğne bi de para alınanı alıyorlar. Ben yurt dışında kaynanamın babasından kalma evde kira karşılığı eşimle yaşıyorum. Hadibunlar alman . Ama benim türk ailem. Bana ne düğün ne nişan yapılmadı, eşim biriktşrdiğini koyup düğün yaptı. O zamanlar durumlar kötüydü annem bana ucuz bi bileklik taktı. Kardesim evlenirken kıza 5000 tl lik altın takı alıp bi de bunu banasöyleyip sen ne takacaksın görümcesin falan dedi annem. Sinirimden 100 tl taktım. Ailemden iyice koptum. Soğudum. Artık başka ülkedeyim de, zaten el kızıyım. Gercekten çok soğudum tüm ailemden, bi de annemin tek kızıyım hiç düşünmüyor ben kırılır mıyım alınır mıyım? Benim kınam bile olmamış .. yani diyeceğim o ki... senin de geleceğin benimkinden farklı değil, sıkı sıkı eşine sarıl. Bir ömür elinden tutacağın yanında olacak o çünkü