Kendini sevebilmek

Bemde tuylerimden rahatsizim. Belimde bir kadina gore cok fazla tuy var. Ve hormon testimdede erkeklik hormonum fazla. Sanirim bu hormonla alakali tuylenmem. Annem dogum yaprsan vucudundaki tuyler azalir diyor ne kadar dogru bilmiyorum doguramadim daha :)birde sunu soyleyim. Aslinda bircok insanda tuy var. Ama tuylerin rengide dikkat cekmesine neden oluyor. Mesela benimkiler siyah o yuzden dikkat cekiyor ama sari olsaydi bu kadar dikkat cekmezdi :) suan aklima bi fikir geldi acaba oksidanlami acsam

İnanın dertsiz kimse yoktur. Kimi tüyünü kimi kaşını kimi saçını kimi kilosunu dert eder kendine. Ben de 36 bedenim ama dertsiz miyim? Hayır. Göğüslerim vücuduma göre büyük geliyor bana. 85 beden ve sanki daha da büyümeye meyilli gibi. Biraz iri olsam göğüslerim de dengeleyebilirdi diyorum. Aman kimsenin derdi bitmez arkadaşım elimiz ayagimiz tutuyor cok şukur sevelim kendimizi

Vücudumda sarartıyorum fakat yüzde yetersiz kalıyor

Bende'de aksine kilom fazla gögüs az

Allahın verdiği heryerime binlerce şükür.. bebeğinize hamileyken onun oluşumlarını hissettikçe kendinizinde nasıl bir mucize olduğunuzu o beğenmediğiniz burunlarınızın , gögüslerinizin, ellerinizin , ayaklarınızın nasıl bir süreçten geçip ne mucizelerle var olduğunuzu görceksiniz ve yoktan varedene bikere daha teşekkür edeceksiniz.. hani Allahta diyor ya hepiniz biaraya gelin bütün insanoğlu toplanın hadi bir organınızı yaratın , yaratamayacaksınızki...

Arkadaş edinmek zor, içime kapanıgım az.. Bu sorun etkiliyor beni,vücudumda'da mevcut,malesef çok stres'li dönemlerden dolay bazen 3-5 ay gidemedigimde oldu terapiye.
ya yolda giderken ayakabıcıyla karsılastım, ayakkabı ile ilgili guzel bi haber verdi.Sevindim.Gözlerimin içi parladı falan, sanarsın altın verdi.bu aralar yoldan gecene guluyorum diye içimden geçmedi de degil.
Bilet almaya girerim turizm ofisine, kadın bana indirim yapar,neden derim, güleryüzünüzden der.
Emniyete giderim ehliyet için.Polis bana yakın davranır,niye derim, güleryüzlüsün diye der.
Bende buna sastım kaldım.Vallahi özel bi çabam yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…