- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Duzenli gidiyormusunuz lazere. Bende yaptiriyorum. Vucut bolgesi ayri. Yuz bolgesi icin ayri lazer. Benimde en buyuk problemim tuylenmeydi. Bu lazeri bulanlardan Allah razi olsun.
Dizginleyemedigim iştahimdan ve safliklarimdan nefret ediyorum. Bu yonlerimle mucadelemde galip olamiyorum genelde
Lumea evde yapilan alet o lazer degil ki ipl oDüzenli gidemiyorum,
Lumea dioden lazer
Lumea evde yapilan alet o lazer degil ki ipl o
Senin komple yüzünde mi?
Vücut yüz kadar kötü degil tüylü olmasıÇene altı ve favori bölgesinde var.
içimde yaşayan şişman canavardan kurtulabılrsem çıtı pıtı bir kadın kalacak geriye:)ama işte o kadınıda yedi bu canavar:)
Vücudumda sarartıyorum fakat yüzde yetersiz kalıyorBemde tuylerimden rahatsizim. Belimde bir kadina gore cok fazla tuy var. Ve hormon testimdede erkeklik hormonum fazla. Sanirim bu hormonla alakali tuylenmem. Annem dogum yaprsan vucudundaki tuyler azalir diyor ne kadar dogru bilmiyorum doguramadim daha :)birde sunu soyleyim. Aslinda bircok insanda tuy var. Ama tuylerin rengide dikkat cekmesine neden oluyor. Mesela benimkiler siyah o yuzden dikkat cekiyor ama sari olsaydi bu kadar dikkat cekmezdi :) suan aklima bi fikir geldiacaba oksidanlami acsam
Bende'de aksine kilom fazla gögüs azİnanın dertsiz kimse yoktur. Kimi tüyünü kimi kaşını kimi saçını kimi kilosunu dert eder kendine. Ben de 36 bedenim ama dertsiz miyim? Hayır. Göğüslerim vücuduma göre büyük geliyor bana. 85 beden ve sanki daha da büyümeye meyilli gibi. Biraz iri olsam göğüslerim de dengeleyebilirdi diyorum. Aman kimsenin derdi bitmez arkadaşım elimiz ayagimiz tutuyor cok şukur sevelim kendimizi
Yuzde denemedim hic. Yuzumdede var tuylerVücudumda sarartıyorum fakat yüzde yetersiz kalıyor
ya yolda giderken ayakabıcıyla karsılastım, ayakkabı ile ilgili guzel bi haber verdi.Sevindim.Gözlerimin içi parladı falan, sanarsın altın verdi.bu aralar yoldan gecene guluyorum diye içimden geçmedi de degil.Arkadaş edinmek zor, içime kapanıgım az.. Bu sorun etkiliyor beni,vücudumda'da mevcut,malesef çok stres'li dönemlerden dolay bazen 3-5 ay gidemedigimde oldu terapiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?