Kendini yalnız hissedenler,yeniler eskiler,hadi toplaşın sohbetee bacılarr ;)

sertap erener sölüyor akıllım google amcama sorsan söleyecek yaaa işte bu işler smal işine benzemiyor( şuan hafif gözünü kısıp gülüyor9

üşenirimmm.
hediye eden sensin birde km söylüyor diye bakıcam he

ertesi güne erteleyelim diyen arkadaş,ertesi gün tek gitsin.
1 kişi için plan mı değişirmiş!

muhteşemm fikirr bncee ama zaten o geldi diye toplaşıyoduk bakalım nolcak bnde kızdımm zaten şimdi kızlara sor bana haber ver diye tavrımı koydum enemmm bide bunla uğraşamam

ben sana bilidğim güzel bi şarkı armağan ediyprum boncuğumm arkada santçıyı söylemeden etmiş [video=youtube;5v6_csY-4fY]http://www.youtube.com/watch?v=5v6_csY-4fY[/video]

muhteşemm fikirr bncee ama zaten o geldi diye toplaşıyoduk bakalım nolcak bnde kızdımm zaten şimdi kızlara sor bana haber ver diye tavrımı koydum enemmm bide bunla uğraşamam

ana kıza bak,hem onun için toplaşıyorsunuz hemde hala ertesi gün diyor,bıraksana..
hiç uğraşamam bn olsam

iştee ben hep bu saflığımdan kaybediyorum yaa kıramıyorum insanları napim artık bana haber vercek bebeğim :26::26:

sen devre dışı oldun yani
amaan halletsinler sana dönsünler, ne uğraşıyosun.
benimde en snir olduğum şey organize işi ve bazen bna kalmasından neffffret ediyorum:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…