Kendini yalnız hissedenler,yeniler eskiler,hadi toplaşın sohbetee bacılarr ;)

bende aynı şeklide canım bi yandan merhameti izliyorum bi yandan burdayımm
oyunlarada sardım bi ara ama fazla oyalanıyorm orda sonra kaptırınca

Hepiniz merhametli kesildiniz başıma he , nazar leydi herkes merhameti izliyo ya bi ben izlemiyorum herhalde

tamam bacımm çıkalım hep beraber dün b erbattı yaa öldüm sıcaktan

Aynen ya , çok sıcak vardı. Bugun sabah güneş vardı, perdeye vurmuş ..

Sonra bi baktım bulutlarım gelmişşşşşşş velkamtuduhomrum dedim

Aynen ya , çok sıcak vardı. Bugun sabah güneş vardı, perdeye vurmuş ..

Sonra bi baktım bulutlarım gelmişşşşşşş velkamtuduhomrum dedim

aynenn bende uyandımm perdeyi sıyırdımm huuu huuu serrinn havaaa çok enerjik oldum bgnn
dün bide gezmeye gittik arkadaşlarımlaa tepeden tepeden vuruyo güneş 3 şişe suyu rahat bitirdim

aynenn bende uyandımm perdeyi sıyırdımm huuu huuu serrinn havaaa çok enerjik oldum bgnn
dün bide gezmeye gittik arkadaşlarımlaa tepeden tepeden vuruyo güneş 3 şişe suyu rahat bitirdim

Kızım o sıcakta dışarı çıkılır mı hadi çıktın diyelim niye güneşli bi tepede oturuyorsunuz ? Ne işiniz var sizin orda..

Gitsenize gölgelik serin bi alana, alsanıza buz gibi limonatalarınızı ve içsenize e be akılsızlar !

yaa gülhaneden galataya geze geze gittik sohbet ede ede hiç farkında değildik

sonra oturduk balık ekmek yemeye

o an bi ağırlık çöktü zaten ama ne soğuk limonata ne dondurma ne buzlu su hiç biri fayda etmedi valla

Birdahakinde beni ziyarete gelin , madem oraya gittiniz karşıyada geçiverirsiniz kadıköyde buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…