• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini yanlız hissederler

Kızlar lütfen yardım edin çok bunalımdayım 2,5aylık bebeğimle ortada kaldım konuşmaya ihtiyacm var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar lütfen yardım edin çok bunalımdayım 2,5aylık bebeğimle ortada kaldım konuşmaya ihtiyacm var

canımmm noldu anlatırsan yardımcı olabilirz

Kocam beni aldatıo ve artık beni istemediğini söylüyor gerci hep söylüodu ama bu seferki farklı cocuğumla napcamı bilmiyorum

Kocam beni aldatıo ve artık beni istemediğini söylüyor gerci hep söylüodu ama bu seferki farklı cocuğumla napcamı bilmiyorum

adam sizi istemiyorsa ve aldatıyorsa siz bu adama neden çocuk yapıyorsunuz hadi yaptınız diyelim şimdi mi dert etmeye başladınız yani çocuk olursa eve bağlanırmı diye düşündünüz

Tabiki hayır çocuk oldu bikere allahın verdiği canı da aldırmak istemedim şimdi sadece ne yapabilirim ben şuanda cok sağlıklı düşünemiyorum

Merhaba.. konu uzerinde fazla durulmamis malesef. Durumlar duzeldimi?
Bana kalirsa bu Tür konularda ailenizle konusmaniz en mantiklisi. Insan baska kimden yardim umsun? Degilmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy ne kötü bir durum yaa :( herkesin farklı farklı sıkıntıları var. Benim eşim de ilgisiz. Allahtan aldatmiyor

bu durumda yapabilecek ne olabilir ki ? hayatına zaten birini almış ve seni bırakmak istiyor. Sözün bittiği yer ama yinede Allahtan umut kesilmez. Ben senin yerinde olsam giderim adliyeye elimde aldattığına dair deliller konuşmalar mesajlar vs... hem tazminat alırdım yüklü hemde çocuğun nafakasını çünkü böyleleri bunu hakkediyor korkma durum böyle oluna zaten geri vites yapar ancak böyle olursa. elinden ne geliyorsa yap korkma sen,onlar senden korksun..

:mad:evlıyım ama yalnız kırgın yorgun bıtkınım..yönumu karıstırdım...bıldıgımı unuttum ben kımım nıcın bu evdeyım nıye evlıyım bı eşim varmı bır evde 2 yabancı dedıklerı buymus meger sankı bır fılm hayatım ve ben ızlıyorum...cok sacma bırbırıne sevdıgını soyleyıp aslında dusman olmak nasıl bır dunya bu benımkı herkez mı boyle yoksa bır benmı:KK14:

canim ya ben 12 senedir kendim hep evlilik yurutmeye calistim hep kendi cabamla kendi salakligim yuzunden uc cocukta yaptim ve artik yeter ve aile ici siddette yasadim turkiyede dava actim uzun surucek ama diyer acicam dava kisa surucek eminim yasayin ozgur olucam artik yeni evlilik yapabilirim hic dert etme bence ver babasina baksin bende oyle yapicam vericem babalarina baksin zaten ailecek manyak hepsi ..... uzulme canim yaa

Back
X