• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Yetersiz Bulma...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK'nın güzel hatunları,benim bir sorunum var.Üniversitede okuyorum.Fakülte içerisinde gerçekten çok güzel kızlar var,onları gördükçe kendimi daha da çirkin bulmaya başladım.Kötü hissediyorum kendimi.Onları gördükçe tabi kimse beni beğenmez diye düşünüyorum.Dış görünüşümü yetersiz buluyorum.Bu da kötü hissetmeme neden oluyor.Her şey dış görünüş değil diyeceksiniz ama dış görünüş her şey olmayabilir ama çok şey günümüzde.

Merhaba KK'nın güzel hatunları,benim bir sorunum var.Üniversitede okuyorum.Fakülte içerisinde gerçekten çok güzel kızlar var,onları gördükçe kendimi daha da çirkin bulmaya başladım.Kötü hissediyorum kendimi.Onları gördükçe tabi kimse beni beğenmez diye düşünüyorum.Dış görünüşümü yetersiz buluyorum.Bu da kötü hissetmeme neden oluyor.Her şey dış görünüş değil diyeceksiniz ama dış görünüş her şey olmayabilir ama çok şey günümüzde.

Önce siz kendinizi seveceksiniz ki sonra başkaları sevsin.
Erkeklerin hepside Kıvanç Tatlıtuğ gibi değil.
İlla ki güzel bir yeriniz vardır.

Senin problemin bakış açın. Fakültedeki kızlar benden daha başarılı, ben kendimi nasıl geliştirebilirim diye düşünmek varken dış görüşe takılman yalnis yere odaklandigini gösteriyor. İkincisi: sen kendinle barışık olmayı öğrenmen lazım. Kendini kabul et. Cünkü dış görünüşe bakarsak yer yerde hepimizden daha güzeller var.

üniversitede benim de zaman zaman anlık aklımdan geçerdi böyle düşünceler. şükür çirkin değilim .kıyaslama kimseyle kendini.

Back
X