• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

teşekkür ederim :) ama 28 yaşındayım, değişmek zor geliyor. hayatımın hiç bi döneminde aşırı çaba harcayan, kendini bişeylere adayan biri olmadım zaten. ortalama demiştim ya, her zaman böyleyim. ama mutluyum yani. tabi iyi bişey olduğundan değil.
Mutluysanız sorun yok 🌸

Kendimi olduğum gibi kabul etmeye başlamak(daha yeni yeni uyguluyorum bunu) ve insanları çok fazla umursamamak..

Artık canım ne yapmak istiyorsa onu yapmak yeme,içme,gezme..önceliği kendime vermek :)

Ben de kelimeleri yuta yuta konuşuyorum, küçükken çok kitap okurdum ama baya boşladım tekrar başlıyım inşallah etkir bana da 🙏🏻
😂 benim de sanırım hiç başlamamak çünkü ciddi manada bağımlı olma potansiyeli gösteriyorum bişeylere 🤣
Ne şanslısınız Allah bağışlasın 😍
🧿🤗
Kendimize en iyi gelecek şeyi aslında biz biliyoruz bana da böyle başkalarının kötü durum sandığı ama beni çok iyi hissettiren durumlar olmuştu ☺
Bende ehliyet var da aldıktan sonra kullanmadığım için kullanmayı unuttum :KK53: araba cidden rahatlık.
Kabullenebilmek özellikle en önemlisi bana kalırsa Hoppa
Allah size bağışlasın yavrularınızı maşallah 🧿
çalışmak insana cidden iyi hissettiriyor ☺ O çocuk ne oldu?
meditasyonu kendi kendinize mi yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?
bu üçünü ben de yapma aşamasındayım 🌸
bakış açısı çok önemli ☺ Her olayda mutlaka bize kattığı bişeyler var bakınca 😄
Son bir senedir ben de bunları yapmaya çalışıyorum ama bazen hayatımdan çıkarmak istediğim kişiler ekstra kibarlaşıp iyileşmeye başlıyor 😂
kursa mı gidiyorsunuz nası başladınız?
dişlerinizi nasıl yaptırdınız? Bu aralar benim de aklımda var ama ailem yaptırma diyip duruyor.
Dişleriniz ne durumda bilmiyorum ama benimkiler çok eğikti ve bir ikisi aşırı sancı yapıyordu
devlet hastanesinde önce yirmilik dişleri çektirdim sonra dolguları orada hallettim (bayağı sıra beklemek zorunda kaldım)
Sonrada özel bir dişçiyle anlaşıp tel taktırdım
Çok uzun sürüyor ve aşırı ağrı veriyor üstüne ikinci el bir araba parasını gözden çıkarıyorsun
ama bu dişler benim yapılan hiç bir diş orijinalinin yerini tutmayacak diye düşünüp işe giriştim

6 yıllık ilişkim bittiğimde kendmi seramik kursuna adadım.. işte kapadokya da geziler oluyordu giidyordum fln.. sonra sertfikasını aldım seramik hocası oldum.. haftasonu kurslarda ders veriyordum.. sonra bi dönem pilatese yazıldım aletli pilatese hoşuma gitmeue basladı gittim geldim fln otelin spor salonuna gidiyodum hem alteli pilates dersim vardı hemde otelin havuzundan yararlanıyordum.. sonrasında iyice gamsız bi insan oldum etrafımdaki insanları azalttım üstüne aileden adaletszlk haksızlık nankörluk yıyınce iice koptum herkesten megersem kendmi bulmuşum bölelıkle ;) daha huzurlu daha mutluyum .. karsıma 2 yıl önce biri çıktı onnla nişanlıyım suan.. herseyımı kendm yapıyorum yapacagım kimseden bişy istemedim istemeyeceğim..

Bu aralar kendi bazı karakter özelliklerimden memnun değilim, sevgilimden ayrıldım derken kendimi mutsuz bi dönemde hissediyorum.Şöyle bi twit vardı:

*bu dönemi atlatana kadar yetersiz olduğun herhangi bir konuya odaklan ve o konuda mükemmel olana kadar çalış*

Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Zihinsel veya başka manada da olabilir ve başkalarının yaşadıklarını okumayı da seviyorum.

Sizin için bu zamana kadar kendim için yaptığım/yapıyor olduğum en iyi şeydi dediğiniz şeyler varsa onlar ne? Sizi ne şekilde değiştirdi/etkiledi?

Bu spor olur ,diyet olur, toksik insanları hayatınızdan çıkarmak olur, bir düşünce şeklini değiştirmek olur, sevgilinizden ayrılmak olur, barışmak olur, felaket gibi görünen ama bir şeyler katan bir olay olur; çok fazla örnek verdim kısacası aklınıza gelen her şey olur, ben okumayı severim başkalarının hayatından kesitleri; yorumlarınızı bekliyorum.
Şuan en çok yapmak istediğim daha sakin bir insan olmak, az sinirlenmek. Geçen yıl bir nebze de olsa başardım iş hayatımda bu yıl da o gücü kendimde fazlasıyla görüyorum ve bu beni inanılmaz rahatlatıyor.
Bir de arkadaş çevresinin her dediğini çok ayrıntılı düşünür ve alınırdım son zamanlarda bunu yapmadığımı fark ettim mükemmel bir durum.
Planlarımda geçen sene biraz aksattığım kitap okuma var ayrıca tefsir okuma ve ezber :KK9:
Hadi bakalım inşAllah muvaffak olurum, gerçekten bazı can sıkıcı konulardan uzaklaşmanın en kestirme yolu kendimize yeni meşgaleler bulmak :sampiyon:

Bu ikisini ben de yapmaya çalışacağım özellikle sevgiliyle alakalı kısmı yapabildiğimi söyleyemem karşı tarafın ilgisi az geliyordu bi öncekinde ama alttan alıp durdum 😐
psikologa mı gittiniz yoksa psikoterapi gibi bir şey mi?
antidepresanlar sizde ruh halinizde davranıslarınızda nasıl etkiler olusturdu? Ben Çok kısa bir süre kullandım ama sonra bıraktım

Napıyodu bu kadın size bu kadar? :KK53:
Psikoterapi. Geçmişimi, aklımdan cıkaramadıklarımı derledim topladım, yüzleştim önüme bakıyorum.

Bir yaratıcıya ve dine inanmayi bırakmak hayatım boyunca yaptigim en iyi şeydi. Tabi bunu akılcı düşünceler ve araştırmalar neticesinde yaptım. Sonraki en iyi şey 30 yaşında bekarlığın, flörtün, aşkın, özgürlüğün, para ezmenin ve gezmenin dibine kadar tadını çıkarıp evlenmek oldu. Sonra eşimi sevmek ve onunla iki çocuk yapmak.

Birkaç kere mi üniversiteye gittiniz nası oldu anlamadım 🤔
Evet öyle oldu ücüncü ünideyim simdi. Ama benim yasadigim yerde sistem farkli biraz, ondan kaynakli üni okuduktan sonra uzmanlik alani secip tekrar okuyorsun istersen sonrasinda master falan hep yükseltme imkanin oluyo, yoksa üc farkli alanda üc üni okumadim iki farkli alanda ayri okudum simdi uzmanliktayim allah kismet ederse üc senem var iki senem kaldi.

Bosanmak
Sırtımda kambur hissi veren enerji emici arkadaşlarımı hayatımdan cıkarmak
Kaybetmekten korktuğum ne varsa vazgeçmek
Bılınclı yanlısı yapanlara 2.sansı vermemek

Araba kullanmayı öğrenmek , meslek sahibi olmak, eşimle evlenmek ama erken evlenmemek, erken dogurmamak... Duygusal olmamayı istiyorum ama basaramiyorum.

Back
X