Kendiniz iin en son ne aldnz?

wylma

cennet ayaklarımn altında
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
627
2
96
İstanbul
kızlar bu topic daha önce açıldı mı bilmiyorum ama açıldıysa lutfen soyleyin. açılmadıysa da hadi en son ne aldık (nereden ve ne kadara) onları paylaşalım.

ben dun new yorker dan bir mini etek (yaklaşık 65 tl ye denk geliyor), yine new yorker dan gomlek (35-40 tl filan civarı) ve top shop tan da bir ayakkabı (150 tl) aldım.:icecream:

resimlerini koycektim vazgectim iste:1closedeyes: nerdesiniz kk li gacilar :enbuyukkk:

canım çok sıkılmıştı bugun çıktım bu çantayı aldım adil ışıktan. fiyatı 80 tl. senin resimlerin yok mu canım?

yukleyemedim galiba :kedi:
[/ATTACH]

Eklentiler

• $20082009481.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 147
  • $16082009479.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 24
yazlık hırka.
gömlek.
tunik ve iç çamışırı almıştım en son..
bi süre alışveriş yapmayacağım kendim için

güzelmış güle güle kullan bende en son pantolan ve bır gömlek almıştım

tesekkur ederim. cok sade seyler ama seviyorum sadeligi dayanamadim aldim. en cok ayakkabilarimi sevdim hemen giydim eskittim bilekaydirigubbakcemile3

kizlar gule gule giyin yeni cicilerinizi ama sizden de resim bekliyoss opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
BUGUN ALDIKLARIMMM

ADİL IŞIKTAN

BATİKTEN SKİNNY JEAN

TİFFANYDEN CEKET

BATİKTEN ŞAL

MANGODAN GÖMLEK VE KAFTAN

canım çok sıkılmıştı bugun çıktım bu çantayı aldım adil ışıktan. fiyatı 80 tl. senin resimlerin yok mu canım?

bu çantaya 80ytl mi? verdin ya aklın yok yada paran çokkkkkkkkkk..şaka bir yana 80 ytlye ben 3 tane çanta alırım...hemde deriiii..kırmızıyı hiç sevmiyorum...akannehir

maix cim pantolonlarin ve kaftanin cok hos gorukuolar sekerim. baya bi alisverisin gelmis doldurmussun he akannehir
gule gule giy canim hepsini dekaydirigubbakcemile5

bu arada salin cok degisik duruyo nasil bisi o oyle merak ettim-tatlicadiarzu-

teşekkrler canımm.. o bastakı çzgili pantolnun ustune ne gycem karar vremedmm

şalım uzun,uçları örgü şeklnde mor . takarm birgn gorursn

hmm tak da görelim walla seferim ole farkli seyleri.
bence o pantolonunu rengini tam olarak anlayamadim ama krem gibi duruyor, siyah ve kahve tonlarindaki gömleklerinle giyebilirsin :lepi: ama kesinlikle gömlek t-shirtle gusel olmazlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…