Kendiniz iin en son ne aldnz?

ben en son griye çalan morumsu bir hırka aldım ama çok hoştu. Kotondon 60 tl ye aldım ama değerdi bir ara resmini koyarım...

3gün önce krem rengi trençkot aldım, bugünde loreal den nar çiçeği renginde bi ruj zemuszemus

ara kablom olmadığı için netteki fotosunu eklim size.

tiffanyden 100tl ye aldım..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben en son gri bi etek aldım çok hoş bakalım şimdide kurban bayrmnı geliyor istediğim kazağı alabilirsem daha doğrusu boleroyu eklerim boğazdan geçmeli gri çok şık bişedi ya opuyorumnanaktan

ben en son griye çalan morumsu bir hırka aldım ama çok hoştu. Kotondon 60 tl ye aldım ama değerdi bir ara resmini koyarım...

ben en son gri bi etek aldım çok hoş bakalım şimdide kurban bayrmnı geliyor istediğim kazağı alabilirsem daha doğrusu boleroyu eklerim boğazdan geçmeli gri çok şık bişedi ya opuyorumnanaktan

hayirli olsun kizlar ekleyin fotolari da gorelim cicilerinizi

Kotondan beyaz uzun yani dizlerde bir mont aldım yakası yani kapşon tarafı kürklü
Sarışınlara kesinlikle tavsiye ediyorum..89 ytl ye aldım ben.

2 tane ayakkabı 1 tane çizme 1 tane çanta:teytey:

bende bugün ayakkabı aldım kendime.. bilgisayarın kamerasıyla çektim pek net değil kusura bakmayın

Kotondan beyaz uzun yani dizlerde bir mont aldım yakası yani kapşon tarafı kürklü

böcükümmmm sen tavsiye ediosan vardır bi güzelliği mutlaka yerimseniben
güle güle kullan şekerimmmopuyorumnanaktan

en son siyah gömlek aldım
ama yarın alışverişe çıkıyorum çizme çanta pantolon alıcam
bayılıyorum alışveriş yapmaya sositososito

bende zayıfladığım için hiçbişeyim olmuyodu :sinifsinif:
3 tane colin's 1 tane de little big kot ve koton dan siyah uzun hırka aldım,ama hırka yengemin çok hoşuna gitmişti,bi kere giyip ona hediye ettim

Son düzenleme:
bende bugün ayakkabı aldım kendime.. bilgisayarın kamerasıyla çektim pek net değil kusura bakmayın

cok tarz ayakkabilar gule gule giy canim benim de var buna cok benzio ve cok rahat jeanlerle eteklerle herseyle cok shik duruo

beyaz bayiliyorum ben de ama nerdeyse her ay kuru temizleme istiyor -tatlicadiarzu- cok da uygun fiyata almissin bi ugrayim kotona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…