kendinizden 3 yaş küçük bir kısmet adayına şans verir miydiniz?

Canım 3 yaş bence önemli değil benim eşim benden 4 yaş küçük ama benden daha olgun. Ben evlendigimde 25 eşim 21 yaşındaydı bende çok dedim sorun olur diye ama hep ağzıma tikadi çok çok şükür yas konusunda bir sorunumuz yok anlaştiktan sonra . Ayrıca eşimin halasi nin oğlu da kendisinden 4 yaş büyük biriyle evli ve onlarında bir sorunları yok o konuda...Ayrıca kız kardeşimin kocası 8 yaş büyük kardeşimden 36 yaşında esi ama 10 yaşında çocuk ondan daha seviyeli ve olgudur bence ..

kızlar cwp yazan herkese tekrar teşekkürler. sonuçları kısaca özetleyecek olursak:
1. mutlu ve huzurlu bi evlilik için yaş tek kriter değil hatta eşinden büyük olan ve gayet iyi evliliği olan örnekler var :)
2. yaş tek başına karakter göstergesi değil
3. genellikle erkekler daha genç olgunlaşıyor ve 25 yaşında bir erkeğin evlilik bilicine erişmesi günümüz şartlarını baz alırsak biraz zor olabilir

:)) fikirleri olan başka şeyler eklemek isteyenleri veya yeni vaka örneklerini paylaşmak isteyenleri duymaktan çoook mutluluk duyarız

kızlar hanımlar yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var
ben 28 yaşındayım ve hala evlenemedim..şimdilerde bir kısmet adayı çıktı..her yönden uygun gibi ve bana da ilgisi var ancak benden tam 3 yaş küçük :KK43:(

benim bu yaş konusunda özel takıntım vardı büyük konuştuğum için başıma geldi..ben her zaman erkeğin büyük olması gerek derdim. erkeklerin geç olgunlaştığını düşünürdüm..tabi bütün genellemeler yanlıştır ama bendeki önyargı böyle..

şimdi bahsettiğim kişi benimle görüşmek istiyor ama ben bu yaş konusunu kafama çok ama çok taktığım için acaba hiç görüşmesem mi en başından diyorum???

Not: bana her zaman yaşından küçük gösterdiğimi söylerler ayrıca bahsettiğim kişinin fotosunu bi kaç arkadaşa gösterdiğimde kesinlikle 30 gibi duruyor dediler..

bana fikir verebilriseniz çok ama çok sevinirim ..sizce bu kadar yaş konusunda takıntılıyken acaba hiç mi görüşmesem?? malum her gereksiz görüşme boşuna zaman ve enerji kaybı artı boş umutlar olarak geri dönüyor :///

önemli olan dışarıdan fiziki olarak büyük göstermesi mi yoksa kafa olarak büyük olmasımı?isterse 35 göstersin ama düşünce ve fikir olarak geriyse işte o sorun olur,sen boşver küçük yada büyük göründüğünü bu çok önemli değil,önemli olan anlaşabilecekmisiniz,hayata bakışınız aynımı,zevkleriniz uyuşuyormu vs...3 yaş çok büyük bir fark değil bence,olabilir yani.

Anlaşabiliyorsanız neden olmasın. Çevrenin ne dediğinin bi önemi yok. Çevre hep konuşur.

Back
X