Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarzı ve hobileri ne konuda senden farklı? Konuyu biraz daha açarsan iyi oluryok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse
Ta kendisi eşim olurr.. ben neysem o tam tersidir ama garip bir şekilde anlaşıyoruz müzik , film , giyiniş , yemek zevklerimiz tam tersi hobilerimiz de çok farkli birde hayatta anlasamam dediğim bir burç kendisi nasil olduysa tanıdıkça onu sevdim bağlandım . Dengeliyoruz bir şekilde birbirimizi ben ne seviyorsam oda ona katılmaya çalışıyor o ne seviyorsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum zamanla aynı seylerden hoşlanmaya bile başladık ama herkeste bu durum aynı olabilir mi bilmiyorum onunla farklı şeyler öğrendiğimi farklı şeyler tattigimi düşünüyorum buda benim ona daha çok baglanmami sagliyoryok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse
Çok güzel anlatmışsınız bizim de aynı ama zamanla üzüm üzüme baka baka kararıyor onu farkettimTa kendisi eşim olurr.. ben neysem o tam tersidir ama garip bir şekilde anlaşıyoruz müzik , film , giyiniş , yemek zevklerimiz tam tersi hobilerimiz de çok farkli birde hayatta anlasamam dediğim bir burç kendisi nasil olduysa tanıdıkça onu sevdim bağlandım . Dengeliyoruz bir şekilde birbirimizi ben ne seviyorsam oda ona katılmaya çalışıyor o ne seviyorsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum zamanla aynı seylerden hoşlanmaya bile başladık ama herkeste bu durum aynı olabilir mi bilmiyorum onunla farklı şeyler öğrendiğimi farklı şeyler tattigimi düşünüyorum buda benim ona daha çok baglanmami sagliyor
Genelde hep kendimden farklı birini severimyok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse
yok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse
Ben evlendim bileyok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse
Eşimle benyok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse
yok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse