kendinizden farklı birini sevdiniz mi hiç

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
yok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse

Olabilir neden olmasın? Ben hiç sevmedim. Yani başta sevmeyip, hoşlanmadığım birinden sonradan hoşlandığım hiç olmadı. Ama ön yargılı yaklaştığında karakter ve duruşuyla etkileyecek insanlar çıkabilir karşına.

yok ya olmaz dediğim çocuğu önemsediğimi sürekli konuşmak istediğimi fark ettim bana karşı çok nazik ama tarzı hobileri benden çok farklı 1 yıldır arkadasiz bozulur diye korkuyorum ilişkiye giderse
Tarzı ve hobileri ne konuda senden farklı? Konuyu biraz daha açarsan iyi olur

Tarzı hobileri farklı olunca bence ilerisi için sıkıntı , örneğin; eşimle, belli bir yabancı film dizi kültürümüz var ve birlikte izlmekten çok fazla zevk alıyoruz...film, dizi izlemeyi sevmeyen biri olsa hayat sıkıcı olurdu...

Ta kendisi eşim olurr.. ben neysem o tam tersidir ama garip bir şekilde anlaşıyoruz müzik , film , giyiniş , yemek zevklerimiz tam tersi hobilerimiz de çok farkli birde hayatta anlasamam dediğim bir burç kendisi nasil olduysa tanıdıkça onu sevdim bağlandım . Dengeliyoruz bir şekilde birbirimizi ben ne seviyorsam oda ona katılmaya çalışıyor o ne seviyorsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum zamanla aynı seylerden hoşlanmaya bile başladık ama herkeste bu durum aynı olabilir mi bilmiyorum onunla farklı şeyler öğrendiğimi farklı şeyler tattigimi düşünüyorum buda benim ona daha çok baglanmami sagliyor

Ta kendisi eşim olurr.. ben neysem o tam tersidir ama garip bir şekilde anlaşıyoruz müzik , film , giyiniş , yemek zevklerimiz tam tersi hobilerimiz de çok farkli birde hayatta anlasamam dediğim bir burç kendisi nasil olduysa tanıdıkça onu sevdim bağlandım . Dengeliyoruz bir şekilde birbirimizi ben ne seviyorsam oda ona katılmaya çalışıyor o ne seviyorsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum zamanla aynı seylerden hoşlanmaya bile başladık ama herkeste bu durum aynı olabilir mi bilmiyorum onunla farklı şeyler öğrendiğimi farklı şeyler tattigimi düşünüyorum buda benim ona daha çok baglanmami sagliyor
Çok güzel anlatmışsınız bizim de aynı ama zamanla üzüm üzüme baka baka kararıyor onu farkettim 😂

Genelde hep kendimden farklı birini severim🤷🏻‍♀

Ayyyy ben maymuna benzettiğim, asla bakmam dediğim çocukla çıkıp, aşık olup, aldatılıp bir de aşk acısını çekmiştim.😬🤣

Hayatınızı çok derinden etkileyebilecek konuların farklılığına bağlı bu. Hobiler önemli farklar değil, ikiniz de birbirinizin hobilerini deneyimlersiniz bakış açınız da genişler. Ama örnek veriyorum bi taraf kadınlar evde çocuk bakacak ya çalışmamalı hebele hübele diyorsa, bi taraf da kadının çalışmasını savunuyorsa orta yolu bulmak zor ve yürümeyecek bir ilişki türü bence.

Zaten farklı olan sevilir, aynim olan birinde ne bulabilirim ki?
Zit olacak ki bir anlami olsun.
Yatakta anlasalim yeter :KK53:
Ki orda bile anlasmayip kavga edilebilinir.

Bu işlerde “acaba” olmaz
Çok isteseydin hiçbişey düşünmezdin arkadaş devam et
Senin sadece ilgiye ihtiyacın var o da kibar falan olduğu için hoşuna gitmiş okadar

Eşimle ben 😁 onu tanidigimda benden okadar uzak biriydi ama çokta hoslanmistim denemek istedik şuan 9.yilimiza az kaldı. Hayat bu neler getirir bilinmez

Sevdik
Boyumuzun ölçüsünü aldık
Acımızı çektik
Bitti

Tarz ve hobi farklılığı bir anlam ifade etmez bana kalırsa. Siyasi görüş, dini inanç ya da mezhep, maddiyatın uçurum seviyede farklılığı, eğitim ve görgü seviyesi farklılığı, memleket ya da ırk farklılığı gibi sebepler bir noktada anlaşmazlığı getirir. Gerçi bunları aşan da var.

Back
X