Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam ben ne kadar az para harcıyorum:teytey:
ayda en fazla özel bir yere gitmeyeceksem fön çektiriyorum 14 ytl;iki kere kaş alırıyorum;16 ytl;iki ayda bir manikürüm var(her ay yaptırmam)al yarısını o zaman 5 ytl.toplam kuaför masrafım 35 ytl..şutarafagitti
sigaram yok:sm_confused:
diğer özel masraflarım da toplasan 20 ytl olur;oje,ruj vs..
kıyafet masrafım her ay ufakta olsa bir şey alırım.ama dengelerim.ona da 50 ytl desek..
haaaa 6 ayda bir de kendi saçım üzerine röfle yaptırırım.100 ytl de ona veririm.onu da ay bazına böldüğünde 100/6=16.66 ytl düşer
toplamda benim masrafım 121.66 ytl imiş..
vayyyy beeeeeeee dur bi öpeyim kendimi..Şeniz
anam ben ne kadar az para harcıyorum:teytey:
ayda en fazla özel bir yere gitmeyeceksem fön çektiriyorum 14 ytl;iki kere kaş alırıyorum;16 ytl;iki ayda bir manikürüm var(her ay yaptırmam)al yarısını o zaman 5 ytl.toplam kuaför masrafım 35 ytl..şutarafagitti
sigaram yok:sm_confused:
diğer özel masraflarım da toplasan 20 ytl olur;oje,ruj vs..
kıyafet masrafım her ay ufakta olsa bir şey alırım.ama dengelerim.ona da 50 ytl desek..
haaaa 6 ayda bir de kendi saçım üzerine röfle yaptırırım.100 ytl de ona veririm.onu da ay bazına böldüğünde 100/6=16.66 ytl düşer
toplamda benim masrafım 121.66 ytl imiş..
vayyyy beeeeeeee dur bi öpeyim kendimi..Şeniz
yaw kızlar ben neye bu kadar harcıyorum kredi kartım 1176 ytl geliyor
ama eve ben harcıyorum bana ben harcıyorum eşime ben alıyorum
o zaman normal ya napim dimi ama bu arada benzinde benden
o da allahtan ki dizel çok müsrifim çok
ooo kızlar bazılarınız aylık harcamasıyla bizim aile geciniyor ben kendime hiç harcama yapamıyorum malesef 9 yıllık evliyim 2 ayakkabı kuaföre hiç ugramam sacımı ark veya eşime kestiririm makyaj kullanmıyorum sigaram yok kıyafete gelince yıllık toplasam 5veya 6 yı gecmez tiyatro sinama yolunu bilmem ben ölmusum de aglayanım yok dicem ama çevreme bakıyorumda onların yasantısından daha tatlı gibi benim yasantım o yuzden dert etmiyorum isteklerimi önemseyen bi eşim 3 tane dunya tatlısı kendileri kuçuk hareketleri buyuk yavrum var onlara harcama yapmak kendime harcama yapmaktan daha çok mutlu ediyor beni imkanlar sınırlı olunca mutlaka secmek zorundasın bende yavrularıma harcama yapmayı tercih ediyorum çok uzun oldu neyse yasakkelime