• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendınıze ayda ne kadar harcama yapıyorsunuz

sigara içmiyorum
fönü ayda yılda bir çektiririm saçlarım kıvırcık ama boya yaptırıcak veya kestiriceksem iyi bir kuaföre gittiğim için çok para veririm oda 4veya 6 ayda bir falan
kıyafete ve ayakkabıya birde çantaya ne yazıkki çok para harcarım çünkü markasız ve kalitesiz giyemiyorum
bir sürü parfümüm var idare ediyo
yalnız şuara cilt bakım ürünlerim bitmek üzre yüklü bir harcama yapabilirim

net bir rakam veremem çünkü her ay değişir,bazen çok az olur bazen çok olur ama hiçbir zaman abartmam çünkü bir çocuk okutuyorum ve ev taksidi ödüyorum..kısaca ayağımı yorganıma göre uzatmaya çalışıyorum amaa beğendiğim hiçbirşeyden de vazgeçmem böyle de bir huyum var...
sevgiler...

valla kuaföre duruma göre 2-3 kez giderim
föne 20 ytl.muhakkak kıyafet ve çanta alışverişim
olur 150-200 civarı.cep telefonu faturam 70 ytl civarı.
aylık giderim 300 ytl falan oluyormuş ben de şimdi
farkettim.

şu aralar kısıtlamak zorunda kaldım harcamalarımı.çünki ev yapıyoruz.evime geçince çektigim sıkıntılar bitecek.harcamalarımda öle savurgan degilimdir.sadece ihtiyaçlarımı alırım.eeee parada kolay kazanılmıyo ...

şuan kaldığım yerde mahrumiyet bölgesindeyim ve çarşıya çıkabilirsem eğer kendime en fazla ayda 20 ytl harcayabiliyorum çünkü aradığım hiçbir şey yok burda...4 yıldır da böyle...

:1shok:Aman Allahım kızlar neler söylüyorsunuz siz. 450-500 yetaleden bahsediyorsunuz. Ben kendime o kadar harcasam değil ay sonu 2 gün sonramı bile zor görürüm.
Şimdi efendime söyliyim.
Sigara masrafım filan yok.
Kuaför masrafım ayda 2 kere kaş için eder sana 10 yetale. (kuaförüm benim, hemide az buz değil yanetatlicadiarzu)

Kıyafet masrafım her ay olmaz, olsada 50 yetaleyi geçmez.Marka filan giyinmem, ne hoşuma giderse marka odur benim için.
Dışarıda yemek filan yemem, yesemde ailecek yeriz. O da ayda 5-6 kez.

Yav ben gibisi her eve lazım, kendime hayran kaldım yarebbim.:asigim:

Ben ayda 500 yetale sırf kendime harcasam Cuma günleri cami avlusunda mendil açacak dereceye gelirim. Çok afedersiniz kıçımı doğrultamam.

Maşallah, maşallah harcayın anasını satiyim.:smiley-cool:

Siz hele bir çoluğa çocuğa karışın, büyüsünler okullu olsunlar bakın o zaman ayda 100 yetale harcayabiliyormusunuz. 100 yetale sizin için lüks olur o zaman:smiley-cool:

Allah daha cok versin hepinize,
ben hic hesap yapmadim ne kadar harciyom,ama sigaraya gidiyodur.
genelde hep cocuga aliyorum,cok seker oluyo cocuk kiyafetleri,ha su güzel, ha bu güzel derken,bakmisim para bitmis oluyo.kös kös geri geliyom:smiley-cool:

[B]Sigara kullanmam.
Kuaför masrafım aylık 10 ytl.(Saç boyamı eşim yapar, manikürü kendim yaparım, kaş bıyık için giderim kuaföre, saçlarımı mak ile düzleştiririm.)
Yol param yok, servis var.
Yemek masrafım yok.
Kıyafet konya merkeze gidince harcarım, belli olmaz ama aya bölersek 50 ytl yi geçmez.
Makyaj malzemeleri hemen biten bişey olmadığı için bana 1 yıl gider, zaten ağır makyaj yapmam.

Aylık masrafım 60 ytl yi geçmiyor.

700-800 ytl masraf yapanlara inanamıyorum. İnanmak istiyorum ama aklım almıyor açıkçası..

Büyük şehirleri bilmiyorum ama 700 ytl ile buralarda paşa paşa geçinilir bu para ile.

Allah az verip aratmasın çok verip şaşırtmasın.
[/B]

sigaram 100 ytl
kuaför masrafım 10 desek
kıyafetim çantam vs 70 ytl
kozmetik 70 ytl
toplam 250ytl

6 ayda bir de röfle yaptırıyorum 100ytlye

okudum da ne kadar masrafsızmışım CADIARZU kuaför yok sigara yok ne şanslıymış eşim haberim yok kafamçokkarıştı

Her ay Birbirini Tutmuyo Ki Bazen 75_100 arası 100üde geçebiliyo malesef
Ama ortalama 50 Yetale işimi görüyo_!

walla arkadaşlar ayda 930 YTL maaş alsamda gerçekten bunun sadece 20 veya 30 unu kendime harcayabiliyorum..

sigaram vardı ama bıraktım o masraftan kurtulmum, çok özel günler harici kuaföre gitmem fönümü kendim çekerim..
sadece hamilelik için doktor parası hariç kendime şuanda hiçbişey almadım heee o 20-30 ytl olmasıda ara sıra evden yemek getiremediğişm zama işyerime dışarda bişiler yemek zorunda kalıyorum.. ve bazen eşim işten alamayınca dolmuşla gittiğim için..

bu devirde geçinmek zor hele hele 2 kişi çalışıyo olsa bile ev kiraları ateş pahası.. ama yukarıdaki arkadaşların harcamalarını okuyorumda.. Allah kısmet ederde bi evim olursa asıl harcama nası yapılır o zaman görsün herkes :) :) :)

inanır mısınız bilmem ama hiç ... evet hiç masrafım yok ...
evde çalışıyorum kıyafet uzun süredir almıyorum ... zaten eski kiloma da henüz gelmediğim için alamıyorum desek daha doğru ... ama eski kıyafetlerime girsem hepsini yeni almış gibi sevineceğim ...
makyaj malzemelerim en az 2-3 yıl yetecek kadar stok yapmışım evlenmeden önce bunlara boşuna para vermeyeyim diye ... onlara da para harcamıyorum birkaç açılmamış parfümüm de var 1-2 yıl daha idare eder ...kuaföre belki 6-8 ayda bir röfle için o kadar ... manikür pedikürü çocuk olduktan sonra unuttum yapıyor gibi yapıyorum şöyle bir üzerlerinden geçerek ... fönü kendim çekiyorum ... sigara kullanmıyorum arada tek tük eşimden otlandıklarım hariç ve aylardır HİÇ ama HİÇ masrafım olmadı ...
esas bedava hatun benim galiba ... evlenmeden önceki ve sonraki halleri birbirine bu kadar zıt olan bir kişi bulamazsınız herhalde :)

ooo sitemiz zenginlerle doluymuşta haberimiz yokmuş valla
ben çalıştığım halde buradaki uçuk rakamlaarın yarısı kadar harcayamıyorum
birde meraktan biişey sorayım şu 200-300 ytl kuaföre gidiyor ya; napıyorsunuz allahaşkına??
benim aylık masrafım 150 ytl dir

Acikcasi bunu hic düsünmedim.Eskiden kendim icin alirdim ama cocugum olduktan sonra öncelikle o geliyor.Birde birsey alacagim zaman indirim dönemlerini takip ederim.Kisin yazlik,yazin kislik alirim,makyaj pek yapmiyorum.Göz makyaji haricinde.Kuaförede yilda bir kac kez.Halimiz vaktimiz yerinde ama abartmam iyi olsun temiz olsun.Bir sey aldimmida o marketin kendi ürününü alirim.Almanyadakiler bilir dm mimiz var.Dünyaca ünlü pahali markalarla ayni kalitede ve test edilmis ürünler.Ama bazi günler kendimi simartip aliyorum.Bazi aylar hic masrafim olmaz.Pedi saymazsaniz.sırnaşık şey

bende baya masraflıymışım bee=(
ayda 150 sigara
200 benzin ama çoğu zmn annemden geçiniorum
100, 150 civarı kuaför
her ay alışverişe çıkmam çıkarsamda 500den aşşa olmaz
gezme yeme içme derken ayda 1mil.ı buluo=(( offff daha önce hiç oturup hesap yapmamıştım allah anneme sabır kesesinede güç versin...

Back
X