Kendınıze yakıstıramayıp yaptıgınız bıseyler var mı?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
32
Burda anlatamayacagım seyler var kendıme saygım kalmadı ama ısler cok sarpa sardı sızınde yasadıgınız farklı durum ve olaylar varmı

İnsan oğlu şaşar beşer benim var, yapmam dediğimi yaptım ama bedelinide ödedim, ama kimseye zarar vermedim ben, bir yanlış adım atınca gerisi geldi hiç planlamadığım şeyler yaşadım öyle olsun istememiştim üzüldüm, ağladım yaptığım hatanın farkına vardım önemli olanda bu sanırım şimdi çok şükür herşey olması gerektiği gibi.

Nedır kendımı ıyı hıssetmem adına paylasır msnz
Adını koydum ferihayı izlemişsinizdir ya da konusu hakkında bilginiz vardır. Birazcık ferihacılık oynadım. Beni çok seven birine zaten bu ilişki olmaz diye saçma sapan gereksiz yalanlar söyledim. Sonra gerçekler ortaya çıktı beni terk etti

Burda anlatamayacagım seyler var kendıme saygım kalmadı ama ısler cok sarpa sardı sızınde yasadıgınız farklı durum ve olaylar varmı
Bıçkın delikanlı takılan biriyle flört etmiştim boynunda altın zinciri ve her daim jölelediği saçları vardı devam edemeyeceğim... aklıma geldiğinde yorganı kafama kadar çekip unutmaya çalışıyorum tansiyorum -1’lere düşüyor.

Bıçkın delikanlı takılan biriyle flört etmiştim boynunda altın zinciri ve her daim jölelediği saçları vardı devam edemeyeceğim... aklıma geldiğinde yorganı kafama kadar çekip unutmaya çalışıyorum tansiyorum -1’lere düşüyor.
Allahım :KK70: :KK70:
kösele ayakkabı, o var mıydı?

Adını koydum ferihayı izlemişsinizdir ya da konusu hakkında bilginiz vardır. Birazcık ferihacılık oynadım. Beni çok seven birine zaten bu ilişki olmaz diye saçma sapan gereksiz yalanlar söyledim. Sonra gerçekler ortaya çıktı beni terk etti
Ferihayıda terketmişti sonra birleşmişlerdi severse döner dizideki gibi davranmaya devam et

Aa öyle demeyin bence kendinizle gurur duyun, iç güzelliğe bakayım yargılamadan demişsiniz ama içi de bıçkın çıkmış😂😂😂

İyi bir anı bu, ciddiyim.

Çok fena boşluğuma geldi hala bu hatayı nasıl yaptığımı sorgularım ara ara 🤔 bazen görünen köyün kılavuz istemeyeceğini öğrenmiş oldum da ben hala bana gönderdiği fantezi müziğinin nadide eserlerine gülmeden yanıt vermek için harcadığım dakikalara yanıyorum

Çok fena boşluğuma geldi hala bu hatayı nasıl yaptığımı sorgularım ara ara 🤔 bazen görünen köyün kılavuz istemeyeceğini öğrenmiş oldum da ben hala bana gönderdiği fantezi müziğinin nadide eserlerine gülmeden yanıt vermek için harcadığım dakikalara yanıyorum
Kasjsjsjsk
Asırlık deneyim bence😂
Zamanında lisede benim de oldu öyle biri, parkta falan buluşuyorduk, yanıma bir cafeye gelmiyordu.
Neymiş cafeler boş insan işiymiş, kendi parkta ne yapıyor sorgulamıyor ama onu😂
Değişik türler iyidir ya, eğlence ve anı oluyor.

Kasjsjsjsk
Asırlık deneyim bence😂
Zamanında lisede benim de oldu öyle biri, parkta falan buluşuyorduk, yanıma bir cafeye gelmiyordu.
Neymiş cafeler boş insan işiymiş, kendi parkta ne yapıyor sorgulamıyor ama onu😂
Değişik türler iyidir ya, eğlence ve anı oluyor.

Bir süre tanıştığım herkesin boynuna baktım zincir fobisi yarattı bende shfjshj

Hepimiz hayatimizda en az bir kere yalnis insana inanmak veya güvenmek istemisizdir. Benim halen "ben nasil bu kadar salak olabildim" dedigim konular var, ama genel olarak onlardan cikarttigim ders su oldu: Ben kendime yeterli kadar deger vermedigim icin yalnis insanlara ve yalnis islere kafa ve kalp yormusum. Artik kime ne kadar zaman harcadigimi cok iyi tartip ölcüyorum. Yasadiklariniz tecrübe bundan sonra. Kulagimda bir sürü küpe var artik

Back
X