Kendınıze yakıstıramayıp yaptıgınız bıseyler var mı?

Pişmanliklarim var.
Seçimlerimden ve kararlarımdan ötürü.
Ama bunlar kendime yakiştiramayacagim, karakterime saygımı yitireceğim şeyler değil.

Bir kere kendimden başka kimseye zarar vermedim bu çok önemli.

Açık açık yazmadığınız için benim de aklıma tek bir şey geldi.
Umarım bu değildir.

Ay evet ya. Eşimin telefonunu karıştırmıştım sözlüyken. Sonra bide gidip ben senin telefonunu karıştırdım babana şöyle şöyle demişsin diye adama söyledim. (Babası bunu yoluyordu o sebeple babasıyla olan mesajlara baktıydım, kayınvalidemin telkiniyle bir gaza gelivermiştim) gerçi iyiki bakmışım sayemde kazıklanmaktan kurtuldu ama ben kendimi rezil ettim. O günden beri sen beni kıskandın telefonumu kurcaladın diye dolanır ortalıkta. Halbuki gram kıskanmam kendisini üfff. Gerçekten 1 kere yapma üstüne yapışıyor.

Ohooo:D hangi akla hizmet bunu dedim, bunu yaptım dediğim çok var.

Var ..asiri sinirlendigimde 2 olay olmustu..birisi benimle alakali digeri bir akrabamin durumu dolayisiyla ..Sinirlenince mezardan babam ciksa zor sakinlesirim..

Burda anlatamayacagım seyler var kendıme saygım kalmadı ama ısler cok sarpa sardı sızınde yasadıgınız farklı durum ve olaylar varmı
İnsanlar hata yapıyor farkına varınca iş işten geçiyor tabi bedelini ağır ödeyerek kendine gelmeye çalışıyor çocukluk aklı ile bende yaptım pişmanlığım aklım erdiğinde oldu şükür şimdi herşey yoluna girdi ama ömrümden ömür gitti

Back
X