Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah babanıza acil şifalar versinEvet şuan çaresizliğin en dibindeyim. Babam aamansız bir hastalığa yakalandı, fazla bir ömrü yok gibi... Kardeşlerim desen hayatta en büyük kötülükleri onlardan gördüm bana kol kanat gerecek birileri kesinlikle değiller, kaldı ki hicbirinin kendine hayrı yok. iş desen en kötü şartlarda garantisi olmayan bir işte asgari ücrete çalışıyorum, evlilik desen yaşım 32 ama olmadı birtürlü. Şimdi anne baba öldükten sonra işsiz güçsüz parasız pulsuz yapayalnız ne yapacağım kara kara onu düşünüyorum. Acaba benim kadar çaresizmisin?
Allah yardimciniz olsun.Babaniza acil şifalar dilerim.Evet şuan çaresizliğin en dibindeyim. Babam aamansız bir hastalığa yakalandı, fazla bir ömrü yok gibi... Kardeşlerim desen hayatta en büyük kötülükleri onlardan gördüm bana kol kanat gerecek birileri kesinlikle değiller, kaldı ki hicbirinin kendine hayrı yok. iş desen en kötü şartlarda garantisi olmayan bir işte asgari ücrete çalışıyorum, evlilik desen yaşım 32 ama olmadı birtürlü. Şimdi anne baba öldükten sonra işsiz güçsüz parasız pulsuz yapayalnız ne yapacağım kara kara onu düşünüyorum. Acaba benim kadar çaresizmisin?
Kabullen şükür ve dua et. Bende aynıyım napalım hayatKimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
Bende eşimi kaybettim çocuk yok ailem 10 saatlik yolda maddi sıkıntılarım var. Gitsem nolcak aile yanına birde onların dertleri ne güzel demişsin Allah var geçecekBende çok yanlızım yeni boşandım iş yerimde sıkıntım var maddi problemlerim var en kötüsü de hiç aglayamiyorum.Ama bu sürecin geçeceğine ve daha güçlü mutlu olcagima inandırmak istiyorum kendimi.Allahin izniyle inşallah seninde benimde bütün sıkıntılarımız geçer gider.eminnol yanlız değilsin Allah var,
Basın sağolsun.Elbet bunlar bizim sınavımız geçecek ama geçene kadar derinden baya yaralayacaktır. Allah hepimize herşeyin enguzelini en hayırlısını nasip etsin.Bende eşimi kaybettim çocuk yok ailem 10 saatlik yolda maddi sıkıntılarım var. Gitsem nolcak aile yanına birde onların dertleri ne güzel demişsin Allah var geçecek
Kimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
İri ufaklı her şey birer birer üstüme yıkılıyormuş da hangi birinin altından nasıl kalkıcam diye düsünürken beynimi yakıyormusum gibi hissedip stresten ağlayamayı bile beceremeyek duruma geldiğim zamanlarda hollywood tipi romantik komedilerde ne yapıyolarsa onu yapıyorum;Kimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.
Çok çaresiz hissettiğim, herşeyin ust uste geldiği zamanlarim oldu. Hatirliyorum her yerde biri vardi ve ben patlayacak gibi dolmuşdum. Tavuklarimizi kazlarimizi sakladigimiz yere girip ağlamişdim. Izledigim hiç bir diziden hiç bir şeyden keyif alamiyordum. Islami vidyolar izledim. Sabki kuş gibi hafifledim. Sonra zaten tüm sıkintilarim birer birer çozuldu. Allah her zaman yardim isteyenin yardimina yetişir. Siz de içinizi Allaha dokun. Onunla konuşun. Iyi gelicekdirKimsenin yanınızda olamadığı, bunaldığınız zamanlarda kendi kendinizi rahatlatmak adına ne yaparsınız? Sıkıntılarım o kadar spesifik ki ifşa olmamak adına yazmak istemiyorum. Bazen her şey üst üste geliyor sanki. Siz böyle zamanlarda ne yaparsınız? Kafam kazan gibi oldu, ağlayamıyorum da.