- Konu Sahibi mxuxhendis_17
-
çok benzer yönlerimiz var sanırım samimiyet konusunda bende bi çok kez karar almışımdr ama canım sıkknsa hemen konuşmaya anlatmaya başlarım hiç tutamam içimde paylaşmak isterm çok ama çok fazla sulu gözüm ve bu huyumdan nefret ediorm bi türlü de beceremiyorum ağlamamayıben kendimden sıkıldım mesela.. çünkü bazen en gereksiz şeylere tepki verirken,bazen en büyük olaylar karşısında tepkisiz kalabiliyorum..
bi türlü yapmak istedikleri yapamıyorum..mesela mı... kilo vermek istiyorum yapamıyorum..her daim bakımlı olmak istiyorum 3 gün oluyorum 4. gün bırakıyorum..
insanlarla çok samimi olmak istemiyorum..ama moralim bozuk canım sıkkınsa hemen herşeyimi başkasına gidip anlatıyorum,daha doğrusu her gördüğüme,,sanki çözüm bulacaklarda..
tez canlı değilimm...atik değilim..sanırım ben kendimden sıkıldım..yeni bi ben istiyorum..nerden nasıl başlıycam bilmiyorum
ya siz..? :a015::çok üzgünüm:
Çok üzgünüm çoook ben bunu yapacagım, bunu başaracagım,ben bunun üstesinden geleceğim diyeceksin canım öncelikle ve kendine güveneceksin... kararlı olmak için! yani pes diyorum sana,aşk olsun sen hiç hayatında herhangi bişi için kararlılık göstermedin mi canım... kararlı davranarak elde ettiğin bişiler hiç olmadı mı yani...-tatlicadiarzu- :hooray: sonunda böyle yapmak istiyorsan kararlı olacaksın:lepi:yada böyle....işte hiç yapamadığım bişey..bunun için ne yapmak lazım..nasıl kararlı olunur desem çok mu komik olur
öyle ama sihir biziz... isteğimizi elde etmek başarmak bizim elimiz de! insanlar hayatlarının o kadar zor kararkar veriyorlar ve bu aldıkları kararı hayata sunuyorlar kii... sen bunları başaramayacak kadar aciz ve güçsüz biri olamazsın canım... unutma! yineliyorum...sihir sensin...:lepi:haklısın rouge cum..hırslı ve azimli olmak da çok önemli..yalnız sihir sensin harika bi cümle olmuş cnm
hihoyyyt hemen uygulamaya başl ama önce sıkı bir karar versırnaşık şey bende kilo alma çabası içindeyim mesela ve emin ol alıcam başaracagım bunu :lepi: ki yavaş yavaş ta toparlanma var... inan karar verip te azimle baş ettiğin zaman yapamayacagın hiç bişi yok! canım sana şimdiden kolay gelsin.. vazgeçmek yok ama:dance::)) haklısın cnm ve o sihiri artık göstermem lazım :)) kendimi sıfırdan yenilemek istiyorum aslında bedenen ve ruhen..
kızlar bende 24 yaşındayım..ama çevremdekilere bakıyorum enerji dolular..ben artık bişeyler yapmak istiyorum ya..herkes kendini bi şekilde yeniliyo..ama ben hep yerimde sayıyorum..bişeyler yapaalım ama napalım?
güzelcimmmmm,
birşey yapmak için karar vermen gerektiğini, diğer arkadaslarda söylemiş. Ama nasıl karar alınır demissin ya, ben ona istinaden yazıyorum aslında. Ben bunu bir kaç ay önce yaşadım. Yeni bir işe girmiştim. Cadı kazanı gibi bir yer.Ne giysen olay, ne yapsan olay. Öyle mi dedim. Pekiiii. Aldım elime kalemi kağıdı. Ne isteklerimi yazdım.
1- Kilom iyi korumam lazım. (max.52 kiloya kadar kendime sınır koydum.)
2- işimi iyi yapacağım ve ben insanlarla tanışmaya değil, insanlar benimle tanışmaya gelecek.
3- Her zaman bakımlı olacağım. (Önceden 2-3 gün olur 4. gün bırakırdım.)
4- bayan olmanın faydalarını yaşayacaksın. (Bakımlı, seksi ama zor kadın olacaksın.)
5- giden sevgilinin arkasından asla aramayacaksın.
6- Kendi kendine hafta da bir gün kahve ısmarlayayıp, kendi dedikodunu yapacaksın.
gibi uzun bir listem vardı.
1-Önce yediklerime dikkat ettim, kendime değer verdiğime inandım. Kilom 50 :)
2- İşimi iyi yapmak için, evde bile çalışıyorum ve insanlar bana inan gelip soru sordukca kendime güvenip daha da arttı.
3- Gitttimmmm, ucuz yada pahalı (ki geneli ucuz) kendime kadınsı elbiseler aldım. Makyajı da yapıyorum az çok. bakımlı olmak demenin kuaföre gitmek olmadığını bir daha anladım.
4- Bütün bunlardan sonra kendine güvenin geliyor ya, etrafımdaki insanlar (sadece erkekler) artık bana aman aman gelmiyorlar.
5- bu arada erkek ark. ayrıldım ancakkkkk inan bana kendim ağladım. Kahrettim aramadım. Tv izledim. ve o ara kadınlar kulünübü keşfettim. bu daha da iyi bir sonuç getirdi.
6- cumartesi sabah erkenden kalkıyorum. cok güzel bir cafeye gidiyorum. Kendime kahvaltı yanında mutlaka kahve ısmarlıyorum. Gazete okuyorum. Ohhhhhhh diyip eve geliyorum...
lütfen yazdıklrımdan sonra bana ukala olmussun demeyin. sadece kendimi sevmeyi öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?