- 16 Temmuz 2008
- 1.416
- 25
- 683
- 40
- Konu Sahibi mxuxhendis_17
-
ebrulisultan ay neden ukala olasın canım..yazdıkların o kadar içten geldi ki..gözlerim doldu..içim bi tuhaf oldu..çünkü yaşadıklarının %80 ni yaşadım,yaşıyorum.Bende bi umut olsun diye kk ya üye oldum.İyikide olmuşum..Seninle hep konuşmak isterim ebrulisultancım..bende senin gibi alıcam kağıdı kalemi oturup yazıcam..işyerinde kadınlar arası kıskaçlık adlı konuyu okursan orada işyerinde ne kaddar kötü bi durumda olduğumu görürsün cnm..bi de benm 20 kilo kadar bi problemim var2 kilo gibi halledilecek bi şey değil..1.en büyük sorunum kilo,2.en büyük sorunum iş yeri..ebrulisultan konuşmalarımız burda yarım kalmasın canım..senin gbi arkadaşlara ihtiyacım var cnm..
ebruli canım süpersin..tebrik ederimmm... hiç te ukalca yazılmış bir yazı diil ,aksine insanı heveslendiren türden olmuş :) bu arada mühendis_17 ye yardımcı olabildiysek ne mutluu.... artık ne karar verdin mühendis_17 :) son kararın mı? kararlı mısın ? şu karar alma işini çözdün öyle diil mi?
kızlar bende 24 yaşındayım..ama çevremdekilere bakıyorum enerji dolular..ben artık bişeyler yapmak istiyorum ya..herkes kendini bi şekilde yeniliyo..ama ben hep yerimde sayıyorum..bişeyler yapaalım ama napalım?
kızlar sizi çok seviyorum..evet kararlıyım..sizler sayesinde..akşam evde netim olmadığı için giremedim..sabah gelir gelmez işe ilk işim size bakmak oldu..şimdik ilk önce spor ve diyet..sonra o kıskanç kadınlar için daha çok kbakım..sanırım yapıcam en sonunda yav :) rouge ve ebruli sultan çok teşekkür ederim destek olduğunuz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?