Kendinizi her yönden yenileme ihtiyacı duyuyormusunuz?

Kızlar hepinize teşekkürler. Arkamda olmanızı bilmek çok güzel. Kızlar bir süre topuklu ayakkabı giyin sürekli, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Makyaj yapmayı bırakmayın, basit maskeler yapın akşamları, sabah kendinizi makyaj yaprken buluyorsunuz.

canım tabii ki her zaman görüşelim. Özelden yaz bana istersen, burdan msn vermek doğru değil sanırım. Görüşelim bol bol. Kuzenim diyestisyen konusurum onunla ben :)

Takma kafanıııııııkaydirigubbakcemile2

hayatım olsun bu sefer kesin karar veriyorsun. Sen istanbul'un neresindesin? olmadı geliriz yan yana oturur liste yaparız. ben sana mesaj atacağım. sitenin en üstünde sağ köşe de özel mesajlarım var oradan görebilirsin.

kız ben sana göndermedim nedense.Özel mesaj gönder kısmını bulamadım. ben karsıdayım ama gelirim yanına. Metrocity de falan bulusalım fıstık.:)

evt cnm kararlıyım.. :) ben bahçelievlerdeyim.. ama maslakda çalışıyorum..sana da uyarsa yan yana geliriz tabi.. sağ köşede özel mesaj yok ama bulamadım..

olmadı canım ya. neden acaba. Bilmiyorum da. ben sana nasıl versem ki erişim bilgilerimi ???

ebruli canım süpersin..tebrik ederimmm... hiç te ukalca yazılmış bir yazı diil ,aksine insanı heveslendiren türden olmuş :) bu arada mühendis_17 ye yardımcı olabildiysek ne mutluu.... artık ne karar verdin mühendis_17 :) son kararın mı? kararlı mısın ? şu karar alma işini çözdün öyle diil mi?

mühendis_17 özel sj alanın kapalıdır canım kontrol paneline gir oradan ayarları tıkla ve ordan aç...

Güzelcim çok teşekkür ederim. İ$te kadın dayanışması bu valla. Bir yararım dokunduysa ne mutu bana. Mühendis verdi tabii kararı. Önce forma giriyoruz, sonra eğlenmeye gidiyoruz. Değil mi $ekercim????

evet aynı şeyleri bende yaşadım.önce kilodan tabiki.spor salanuna aydoldum ve yedi kilo verdim.garip olan şu böyle şeylerde bazen çabaladıkça batıyosunuz.sonra bi baktım yine aynı hayattan zevk almadıgım çok şeyin olduğunu farkettim.kendime çeki düzen verip hayatın bana sunduğu şeylerle yetinmeye başladım.ve şu anda kendime evet yol alıyorsun diyorum.

kızlar sizi çok seviyorum..evet kararlıyım..sizler sayesinde..akşam evde netim olmadığı için giremedim..sabah gelir gelmez işe ilk işim size bakmak oldu..şimdik ilk önce spor ve diyet..sonra o kıskanç kadınlar için daha çok kbakım..sanırım yapıcam en sonunda yav :) rouge ve ebruli sultan çok teşekkür ederim destek olduğunuz için..

canım teşekkür ne demek. Bak sana dün akşam ne oldu onu anlatayım. ben bir kaç ay önce spor salonuna baslamıstım ama işlerimin yogunlugu nedeniyle gidemedim. eve gittim, esofmalarımı giydim, köpeğimi aldım yanıma. Taktım kulaklığımı. 1,5 saat boyunca kostum. Aklıma da sen geldin hatta. Spor insanı dinlendiriyor vallahi. Yorgunluk falan hissetmedim. Geldim dusumu aldım yattım. dene bunu mutlaka. Kendini daha iyi hissedeceksin.

Bugün ne yaptın? Ne giydin çek gönder kısmına her gün koyalım şekercim fotoları. Kendimizdeki değişikliği paylaşalım. Kıskanç hatunlara inat.

süpersin.. bugün tabi ki de topuklu ayakkabı..ve çok güzel bi elbise+ makyaj+fönlü saçlar iiyi oldum valla ama tabi iştahımın maşallahı var..anımdaki salak beni böyle görünce 3 kat kuduruyo :)yürüyüş beni de dinlendiriyo ama mesele eşofmanı giyip çıkabilmekti..sonra eve dönmek aklıma gelmiyo.. :))

ebruli sultan sen benim bi ara işyerinde kadınlar arasında çekememezlik konusunda yazdıklarımı bi oku canım..oku da onda da bana bi akıl ver şu kişiliksiz,kıskanç hatunlar konusunda

hayatım ben senin o yazını bulamadım. Tekrar bakayım şimdi.

Bugün bende kolejli kızlar gibi giydim. İş ark öyle diyor bana. Giydim gömleğimi. Pileli eteğimi. Topuklu ayakkabılarımı. Azıcık da makyaj yaptım. ohhh valla. Bir de bugun Cuma diye herkes bırakmıs kendini, parlıyorum ortada ayol :):):))

Hayatım bol su iç. İstahtan bir şey olmaz. spor yapaacğız beraber.

süper olmuşsundur canım..anahtar kelimelerden "kadınlar" tıkla..direk karşına konu çıkar cnm..evet spor spor..haftasonuda evimde ufak değişikler yapıp balkonumu canlandrıcam renkli minderlerle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…