- 16 Ekim 2017
- 1.177
- 1.343
- 133
Tek derdin tüylerin olsun, bunların çözümü var. Epilasyonda neden göbeğini açamayasın onlar ne tüylü insanlar görüyolardır. Görüntümü değil ruhumu sevecek bir insan isterim bensanirim en önemli sey kendini sevmek..
ama ben kendimi sevmiyorumki, baskasi beni sevsin.. kiminle tanismaya kalksam kaciriyorum elimden..kendimi degersiz hissediyorum.. ve hep kendi kendimi mahfeden biriyim cünkü cok aptalim..en son söylenecek seyleri direk diyorum.. karsimdakine herseyi anlatiyorum yalansiz dolansiz.. poltika bilmiyorum.. bazen cok saf oldugumu dusunuyorum...ama is isten gecmis oluyor.. bu sefer daha akilli davranicam diyorum ..düsünerek adim aticam diyorum..sonuc yine hüsrann vee cogu zaman sanssiz bi insanim belki cok negatif olmamdan kaynakli.. bilemiyorum
bi kac ay önce banyo yaparkende göbegimdeki 2-3 tüyü jiletle aliyim derken biraz ordan biraz burdan derken tüm göbegimi jiletledim.. ve ben Beyaz tenliyim.. cok hassas bi cildim de var agda yapamam mahfolur denedim pütür pütür oldu cok sanim yandi sizladi butun gun... napcami bilmiyorum.. lazere gidemem kimseye acamam.. öbür boyu böyle mi yasicam ben.. böylece simdide bedenimden nefret ediyorum..evlensem esim igrenmez mi..hamile olsam? nasl olacak..bilmiyorum cok uzak seyler bana
kuzenim gecende bende kalmisti.. ve göbegimi görünce ödü koptu o ne öyle erkek gibi dedi.. hic bisey yokken killi bile degildim.. sen ne geziosun jiletle oralarda demi allahimmm.... bu Kadar beyinsiz olunmazkii..
kuzenim aynen su cümleyi kurdu.. aslinda o Kadar güzel fizigin var dedi orantili, citi pitisin ama soyundugun an yerlerdesin.. acidim simdi sana vallah icim ciz etti dedinasil bas edicem..vucudumla, hayatimla.. kendimle bilmiyorum.. normalde dönermiyim, sans varmidir? napabilirm hic bilmiyorum.. cok boguluyorum..
Mevlana ne demiş “güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter”
Sizde beni kim sever vs. Gibi düşünceleri bir kenara bırakın, önce siz kendinizle barışın. Tek derdiniz tüy olsun çözülmeyecek bir mesele değil