kendınızı nasıl telkın edersınız umut doldurursunuz...

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
son zamnlarda ılıskı kurmak ıcın yanıma yaklaşan ınsanlar cok sorumsuz cıktı benı sonrasında hıc aramadı sormadı... be böyle tıplerele karşılaştıkça duzgun bı ınsan yok sanırım hayatımı bırlestırecegım bırısı olmuyacak dıye umutsuzum ... evladım olsun cok ıstıyorum.. ama hep karsıma ıslerı yuuznden yoğunum deyıp benı savsaklayan tıpler cıktı... cok umutsuzum yaa arkadaslar

Senin için doğru kişi çıkmamış henüz karşına demek ki :31:

Belki beni etkiledi diye hep dile getiriyorum ama şükür şükür şükür..

Niçin şükretmeyi erteliyoruz?Hep bişeyi beğenmeme hep bi yetinmeme :31: ne olmuş 30 yasındaysanız en güzel yaşlar bence :16: benim ablalarmda 30 31 inde evlendi sorsanız pişmanlık ne var evlilikte derler genclik bi kere gelir :24: gayet gencsiniz

çalışlıyorsanız paranızı yiyin eglenin biraz evlenince zamanınız olmayacak cocuktu ev işiydi. Yoksada evde oturun bakımlar yapın kürler uygulayın.:16: Kısmet bu belli mi olur

belki cam silerken biri aşık olacak size kim olmaz öyle sey diyebilir ki?

kendinizi üzmeyiinnn. ölümle nikah şaşmaz derler. isterseniz kendinizi odaya kapatın. Kimbilir bu deli niye cıkmıyo diye haberinizi yapmaya gelen muhabirle evlenirsiniz :27:

kader kısmet bunlar :16:

Yarini düşünürken bugünü yaşamamak senin kl vesvese sanırım , hayata olumlu yönden bak ,evli olanları epey dertleri var

Back
X