kendinizi saldiginiz gunler oluyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bakimli biriyimdir
genelde giyime kusama, makyaja, saca ozen gosteririm

ama bazi zamanlar geliyor ki hic suslenmek sacimi bile sekle sokmak icimden gelmiyor
bakimli olmak kendim icin tabiki oncelikle ama bazen icimden gelmiyor yani beni bakimli olmaya itecek birsey yok

evde zaten kimse yok, kimse gormuyor, isyerinde de bakimli olduk yillarca da ne oldu
hicbisey degismiyor
neymis efendim kariyer icin onemliymis iyi giyinmek te bilmemne valla alakasi bile yok imam bildigini okuyor yani
onun disinda erkeklerin zaten neye baktigini hic anlayamadim cunku bakimsiz kizlarla da evlenen cok sozde guzel ve bakimli isterlerdi, o da koca bi yalan

o yuzden bazen hicbi motivasyonum olmuyor
zaten ise geliyorum aksama kadar pc basindayim
guzelim de bakimliyim da ne oluyor
aksam oluyor eve gidiyorum yapayalniz otur sonra yat

size de boyle bakimsizlik gunleri geliyor mu arasira >:)

Bazen insanın içinden hiç birşey yapmak gelmez. Senin değil heppimizin var tabi olmaz olurmu böyle günleri. Ama canım inan bakımsız olduğunda daha da bir moralin bozuluyor, iyice hantallaşıp çöküyorsun sanki. Ben öyle hissediyorum. O yüzden moralin bozuk mu daha da süslen püslen, şöyle savrulsun parfüm kokuların... Hem moralinin ne zaman düzeleceği belli olmaz. Bana sanki sen biraz da yalnızmışsın gibi geldi yanılıyor muyum?

ben de arasıra kendimi salıyorum ama kendime bakım yapmayı da seviyorum cilt bakımı,makyaj yapmak çok hoşuma gidiyor.

bekarken de erkeklerin bakması umrumda değildi ben kendimi iyi hissediyorum bakımlı olunca kendimi saldığım zaman da hastaymışım gibi hissediyorum

evde de bakımlıyım özellikle son aylarda makyaja falan merak salınca daha hoşuma gidiyor.

kendini seven ve sayan herkes de bakımlı olmayı sever

Ruh halime bağlı olarak bakımsız olduğum zamanlar elbet oluyor hani hastalık moduna girer ya insan onun gibi bir şey ama o halimi de seviyorum ben:)) Sonuçta süs bebeği yada biblo değilim ki kardeşim elbette bakımsız halimde olacak, yorgunda olacağım yeri gelecek mutsuz hissettiğim anlarda olacak.

her zaman bakımlıyımdır
evdeyken de akşamları mutlaka maskelerimi yaparım
ama bunu baskalarına güzel gözükeyim yok kariyer yada beni beğensinler diye yapmam
kendim için yaparım
kendimi iyi hissetmek için yerimseniben

bende bayılıyorum makyaj cilt bakımı yapmaya.ama bunları ilk önce kendim için yapıyorum kendimi iyi hissetmek içinyerimseniben
ama tabiikide bazı günler oluyo canım gerçekten uğraşmak yapmak istemiyo o zaman bile olsa en azından biraz allık sürerim:lepi:ama napiyimmm seviyorummmm:asigim:

evet oyle
kendin icin suslen bakimli ol diyeceksin
omrumun sonuna kadar kendin icin suslen suslen biyerde artik bikiyorsun

Zaman zaman bende yaşıyorum bunu,insanın içinden gelmiyor o anda.
Ama her zaman şık ve bakımlı olmaya gayret ederim.
Bu birazda insanın o anda yaşadığı strese bağlı diyorum .

evet oyle
kendin icin suslen bakimli ol diyeceksin
omrumun sonuna kadar kendin icin suslen suslen biyerde artik bikiyorsun

Canım benim karşına inşallah istediğin gibi biri çıkar. Çok mutlu ol. Moralini bozma ve her zaman gülümse... Unutma belki gülümsemene aşık olacak birisi çıkar karşına...

saldığım günler oluyo hastaysam,keyfim yoksa içimden hiçbişey yapmak gelmez...özellikle cuma gunlerın son iş günü diye umursamam pek

bende bakımlıyımdır...bazen kendımı salarım..içimden bır sey yapmak gelmez...
kendımı saldıgım günde aksı gıbı hiç geçmez....yada...o gun mutlaka bırıyle karşılaşırım...
yanı özenli görünmem gereken biriyle....o zamnada kendime kızarım...

Canım benim karşına inşallah istediğin gibi biri çıkar. Çok mutlu ol. Moralini bozma ve her zaman gülümse... Unutma belki gülümsemene aşık olacak birisi çıkar karşına...

sagol canım ya
ama nerde bu devirde gulumsemeye asik olan erkek mi kalmis
herkes kendi cikarlarinin pesinde
ben umudumu kestim guzelim ya sadece yalniz yasamanin yollarini ariyorum

evet canım doğumdan bu yana öyle bi saldım ki kendimi.. yavaş yavaş toparlansam iyi olacak.. yoksa kocam beğenmemeye başlayacak beni...-tatlicadiarzu-

benim için bugün öyle bir gün işte , giribim, yorgun bir dönemin bittiği günlerdeyim hem rahatlamış hem boşluktayım ..saçlarım tipik dağınık topuz,eşoflamlarımlarımla elimde dergi,kitap ,örgü hiç birşey düşünmeden saate bakmadan dinlenmeye çalışıyorum...

ben hep salığımdır benneyaptımki

bn 10 gün iyi 20 gün kötü...
hayatımda hep bi parça stres olduğu için...

genelde bakımlıyımdır ama regl olduğumda salarım kendimi neden bilmem

iki üç gündür özel dönemimden dolayı salmıştım kendimi,üzerimde eski bir eşofman,ayağımda çirkin bir çorap.
eşim şakayla karışık uyarıyı yaptı.bende anlayacağımı anladım.önce aynaya bakınca kendimiz için sonra birlikte yaşadığımız insanlar için herzaman öz bakıma dikkat etmek gerekir.

sevgilimle tartıştıysam, yada baska kötü bir olay yaşadıysam o gün hiç bakmam kendime. cünkü o zamanlar o kadar boş geliyorki dünya, herşeyi salıveriyorum...:çok üzgünüm:
etrafımdaki insanlarda artık bunun farkındalar :)), beni o halde gördülermi hemen anlıyorlar bişeylerin ters gittiğini..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok saldım kendimi evdeyim diye.... Hatta dışarı çıkmıycağım günler saçımı bile taramıyorum sadece dışarı çıkarken biraz daha özeniyorum ama eski halimden eser yok :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…