kendinizi saldiginiz gunler oluyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha cok sevgilisizlikten yakiniyosun gibi geldi bana. Nasil olsa sevgilim yok, erkeklerde bakimli olsun bakimsiz olsun her kadina bakiyo ne bakimli olucam bende der gibi bi hava sezdim....

Bazen kendimi saldigim olur. Icimden hicbisey yapmak gelmez. Ki boyle durumlarda genelde moralim duzgun olmadigi zamanlardir. Offf bu aralar bu salik halleri cok yasiyorumm :mymeka:

ben doğduğumdan beri toplayamadım ki kendimi,salmak nasip olsun...hep bakımlı olacağım diye kendime söz veriyorum ama daha görmedim sözümü tuttuğumu

benim de kendimi saldığım günler olur.saçımı taramak bile zor gelir bazen.ama nadir olur bunlar :))

Genelde çok kokoşumdur, makyaj yapmadan markete bile gitmem.
Ama regl dönemlerinde yada çok bunalımlıysam salarım.
Son zamanlarda çok salmaya başladım, özellikle evdeyken :a015:

kadının bakımlı olması nasıl moral kaynağıysa bakımlı olmak için de moral şart
üstüste yaşadığım travmalardan sonra her hafta kuaföre gitme alışkanlığımı bıraktım
makyaj yapmadan asla dışarı çıkamazdım şimdi çok özel zamanlarda bile eziyet geliyor
cilt bakımımı manikür pedikürümü hiç aksatmazdım ama hayatta insanın başına herşey geliyor ve öyle anlar geliyor ki kişi aynaya bakmak bile istemiyor
önceleri kadın kendine mutlaka bakmalı derdim ama şimdi bu sözümü bile düşünürken sadece gülümsüyorum

oluyo olmazmiiiii :))))
ama bence bakimlilikdan ziyade yani sac bas makyaj falan derken temizlik ve hijyen daha önemli
öylesine toplanmis sac olabilir ama yaglanmis sac aslaaaaaaa gibi.......

olmazmı hiççççç
şu sıralar hele hele bebeğim doğduğu günden bu yana
ne sacımı toplamak nede süslenmek içimden gelmiyor
artık bu durumdan çok sıkıldım ama aynaya her baktığımda
ne kadar çirkinim diyorum içimden bişi gelmiyor.

Soruyu şöyle değiştirmek istiytorum ;BAKIMLI OLDUĞUNUZ GÜNLER OLUYOR MU?
Cevap , NADİREN

Oğlum olduğundan beri bırakın bakımlı olmayı, çoğu zaman saçımı bile tarayamıyorum. Canıma okuyor valla. Bi de bütün gün evde kapalı kal, biryere gideme, akşam eşin gelsin, kendi halinde takılsın. Neden veya kime bakım yapıp,süsleneyim.

Hem yapsam da anlayan kim? Bi de zaten benim içimde de yok öyle, süs,püs, kokoşluk merakı. Hep böyle sıradan olurum. Ama ablam da tam tersim, bakkala bile giderken süslenir gider. Hem de iki tane kocaman çocuğu var.
Bana hep der ki ' KENDİNE BAK, İÇİN GEÇMİŞ, GEL ŞUNU YAPALIMİ BUNU YAPALIM' .Ama yapan kim.
İnanır mısınız belki 9 ay sonra saçımı yeni boyattım. O da artık rengarenk oldu, herkes söyledi utandım da ondan.
Ama ALLAH için bakımlı olmasam da her zaman , her yönden temiz ve düzenliyimdir.
O konuda kimse elime su dökemez...

bakımlı olmayı seviyorum
öncelikle kendim için
süslenip püslenmeyi çok severim
ama bazen öyle günler oluyorki bırakın süslenmeyi saçımı taramaya bile üşeniyorum
hiç içimden gelmiyor zoraki yapiyorum bazı şeyleri ee zoraki yapıncada hiç güzel olmuyor tabii
heleki biraz hastaysam eğer o gün güzel giyinmeyi bile istemiyorum hep eşortmanlarlan dolaşasım geliyor

himm bende soyle dıyım ozaman herzaman bakımsızımdır arada bir eser kafama bakımlı olayım bi saclarımı tarayayım yuzume krem sureyeyım diyorum acıkcası...
ben bakımsız bir bayanım ve evliyim..

çalışırken hiç salamadım ben kendimi..
gün içinde bile makyajımı tazelerdim..parfümümü sıkınırdım..
akşamda eşimle buluşacağım için yine bakımlı çıkardım şirketten..
şu an evdeyim.vallahi eşofman giymekten başka bir şey giyemiyorum hamileliğimden dolayı..
temiz isem,mis kokuyorsam ben bakımlıyım diyebiliyorum..

Fazla makyaj yapmam genelde doğalımdır.... Kıyafetlerim her ne kadar evde kızım olduğu için rahat olmam açısından eşofmanda olsa temiz ve ütülüdür....

Özel gün olursa, eşimle bir yerlere gidersek, evime misafir gelirse kimse tutamaz beni o zaman daha da özenirim tabi.....

mesela bugunlerde tamamen kendımı saldım bırakın kendıme bakmayı kafamı yastıktan kaldıramıyorum su sıralar aslında genelde bakımlıyımdır ama arasıra boyle oluyorum

Evet bazı günler nedense hiç birşey yapmak gelmez içimden.
Sadece saçlarıma çekidüzen verip toplarım o kadar.
Ama artık anladım kapalı, yağmurlu havalarda sanki hiç
enerjim olmuyor, oysa güneşi görünce içim sevinçle doluyor.
O zaman en çok kendime vakit ayırıyorum, maskeler yaparım,
giyinir süslenir, makyajımı yapar öyle dolaşırım evde.
Kış ayları içimi karartıyor galiba.
a.s

oluyoo tabi canım sıkkınsa moralim bozuksa hastaysam filan ...........

BEN HER DAİM SALIGIM BİRKACYILDIR.
AMA ÇOK ENTERASAN ZAMANLARDA BAKIMLI OLASIM TUTAR KALKAR Bİ SACIMI BASIMI TARARIM.MAKYAJ YAPARIM.GÜZELCE GİYİNİRİM SORA EVİ FELAN TEMİZLERİM:d

Çok süslüyümdür:ecrin_bebek:
Bütün arkadaşlarım hatta patronum kokoş olduğumu söyler dururlarkaydirigubbakcemile3
Ama tabikide benimde kendimi saldığım günler oluyor
Alerjilerim olduğu için fazla grip olurum(yada nezlefisfisfis) hasta olduğum günlerde
Kolumu bile kıpırtacak halim olmadığından kendime bile bakmammirmirmirmir

ancak çok hastaysam mecburen salıyorum kendimia.s
onun dışında mesela duş almaya 5 dk bile zamanım olsa haşır kuşur 40 çeşit sabunumu şampuanımı sürerimkaydirigubbakcemile3
sabah servise geç kalmak pahasına en azından allığımı sürerim:jeyyar:
akşam iş çıkışı nişanlımla buluşacaksam extra süs püs:asigim:

kendimi solgun görünce moralim çok bozuluyor napim

kendimi saldigim oluyor tabiki..
aslinda cok makyaji sevmem, temiz bir cilt hafif renk veren bir allik yeterli bence
ama bazen o alligi bile sürmeye üseniyorum ben.. kendimi kötüde hissetmiyorum solgun görünce.. o gün öyleyim neyapiyim..

hamislikten once arada sırada salardım ama simdi hergun salasım var resmen ne suse ne puse imreniorum tek istedigim sadece ve sadece uzanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…