- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani??????????????O hikayedeki mal benim
O hikayedeki mal benim
Nasil yani??????????????
Ilahi! Bende bi an konu sahibinin bahsettigi kisi sandim. Erkek mi uyeolmus da gormus falan. Hay Allah! Ayni seyi bende yaptim falan deseydiniz kesketerk ettim acı da çekiyorum yani onu dedim![]()
terk ettim acı da çekiyorum yani onu dedim![]()
Bir iliski bittikten sonra ister terkedil ister terket bir sureligine iki tarafta mutsuz olur. O sureci en hizli atlatan kazanir yani bunun terketmekle alakasi yoktur.
Neyi kazanacak ki ? Yikilan hayaller umutsuzluk yalnizlik tek kalan bunlar oluyor.
Bence senin tek problemin karşına başka birinin çıkmış olmaması. Sevgiye ilgiye açsın. Ama karakterli dur sırf hayatında biri olsun diye birisi alınmaz hayatına. Bişey hissetmiyorsun sadece seni sevmesi sana güven veriyor hoşuna gidiyor yalnız hissettiğin anlarda bunu özlüyorsun. Bu kaçıncı konun oldu bu çocukla ilgili. Sanki sen terk etmemişsin de erkek arkadaşından hamile kalıp sonra sıkıldım gibi dandik bi bahaneyle ortada bırakılmış gibi davranıyorsun. Bir bırak ya, hayata izin ver. Düşünme. Kimler kimler çıkar karşına daha. Bırak sürprizlere engel olma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana tavsiyem kimse degismez!bugun neyse yarinda o olacak karsindaki kisi.empati yap sende degismezsen,degisemezsin kimse icin..bu yuzden ayni nehirde 2kere yikanilmazmis...ben yaptim bu hatayi ve vicdan azabi,pismanligi cok agir geliyor hala bana..o yuzden tavsiyem yeni biriyle daha mutlu olursun bosver eskiyi...eskiye ragbet olaydi bit pazarina nur yagardi dimi ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende terkettim ama beni ne aradı ne sordu ne eski sevgililer var vay be. Mutsuzluğa gelince mutsuzum pişmab oldum ama haklıydım (o bunun farkında bile değil) hala kendi haklıymış gibi. 1 ay oldu ve ben çok özledim. Ha birde onun benden sonraki dengesiz kız arayışına giren davranışları beni daha da delirtiyo