Kendisi ayrilip,terkedip yinede mutsuz olan varmi?

Bosluga dustugunuzden aci cekiyorsunuzdur. Eger terketmeseydinizde terketme planlariyla her gununuzu heba edecektiniz...
Bu fikir akliniza bile gelmisse bir sorun var demektir. Ki uygulamayi bile bitirmissiniz. Sira kararlilikta:ssz:

terk ettim acı da çekiyorum yani onu dedim :1:

Cimriydi ya hissediyordum.. Herseyde fazla esitlikciydi hesap konusu dahil. Evlenince kadinda caliscak erkegn sirtindan gecinmesin demsti. Yinede insan ozluyr siz evlenmissinz bn ise cok krarsizim bu yil okulda son yili yine gorecegz birbirimizi bakalim

Bir iliski bittikten sonra ister terkedil ister terket bir sureligine iki tarafta mutsuz olur. O sureci en hizli atlatan kazanir yani bunun terketmekle alakasi yoktur.

Kadınlar erkeklere göre çok daha zor terkederler.Birçok kadın ayrılması gerektiğini bilse de senin hissettiklerini hissetse de cesareti olmadığından terkedemez saf saf terkedilmeyi bekler.
Kadınlar erkekler gibi değildir,kadınlar "hisseder". Ayrılmadan önce tüm o hissettiklerin gerçekmiş ki,ayrılabilmişsin.
Barışsam mı diyosun bence ama zaten sen en başta mantıklı bir karar verip olmayacagını bildiğin için ayrıldığına göre barışsan da bir şey değişmeyecek.bu sefer dönersen terketmiş olmanın vicdan azabıyla bu kez ona daha cok baglanacaksın ve sana yanlışlar da yapsa kafana da kaksa gidemeyeceksin.
Terketse de terkedilse de ilkbaşta iki tarafta mutsuz olur ama "GEÇER". Cesaretini kaybetme,bir adamın en başta olmayacagını hissettiysen büyük ihtimalle gerçekten öyledir daha değiştiğini görmedim.
Hayatının aşkını bekle bence :34:

Son düzenleme:
durduk yere terketmediysen ve karsındaki insan değişmediyse üzülme bence alısmaya calıs duruma dönmeyi düşünme madem bi iş yapmıssın arkasında dur

Bence senin tek problemin karşına başka birinin çıkmış olmaması. Sevgiye ilgiye açsın. Ama karakterli dur sırf hayatında biri olsun diye birisi alınmaz hayatına. Bişey hissetmiyorsun sadece seni sevmesi sana güven veriyor hoşuna gidiyor yalnız hissettiğin anlarda bunu özlüyorsun. Bu kaçıncı konun oldu bu çocukla ilgili. Sanki sen terk etmemişsin de erkek arkadaşından hamile kalıp sonra sıkıldım gibi dandik bi bahaneyle ortada bırakılmış gibi davranıyorsun. Bir bırak ya, hayata izin ver. Düşünme. Kimler kimler çıkar karşına daha. Bırak sürprizlere engel olma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence senin tek problemin karşına başka birinin çıkmış olmaması. Sevgiye ilgiye açsın. Ama karakterli dur sırf hayatında biri olsun diye birisi alınmaz hayatına. Bişey hissetmiyorsun sadece seni sevmesi sana güven veriyor hoşuna gidiyor yalnız hissettiğin anlarda bunu özlüyorsun. Bu kaçıncı konun oldu bu çocukla ilgili. Sanki sen terk etmemişsin de erkek arkadaşından hamile kalıp sonra sıkıldım gibi dandik bi bahaneyle ortada bırakılmış gibi davranıyorsun. Bir bırak ya, hayata izin ver. Düşünme. Kimler kimler çıkar karşına daha. Bırak sürprizlere engel olma.

Biliyorum haklisin ama o da 15 gunde bi mesaj atiyor bahaneyle filan kisacik. Ve okul baslayinca barismak isteyeck biseylr yapacak brbrimizi gorunce gbi hissediyorum. Bu yuzden kafam karisacak degisir mi diye dusunuyorum ..

Kadinlar olarak biz hep mucadele ederiz duzelir diye bekleriz emek versik deriz bekleriz ..Çozmeye çalisiriz .Şayet birgun ayrilmaya karar verdiysekte gercekten ayrilmamiz gerektigi icin veririz .Blof yapmadan pesimizden kosmasini istedigimizden degil.Oyuzden uzulme olmasi gerekiyormus ki yapmissin pisman olma .evet uzulecegiz ama gececek .nelere uzuldukte zamaninda hepsi gecmedimi :)

Sana tavsiyem kimse degismez!bugun neyse yarinda o olacak karsindaki kisi.empati yap sende degismezsen,degisemezsin kimse icin..bu yuzden ayni nehirde 2kere yikanilmazmis...ben yaptim bu hatayi ve vicdan azabi,pismanligi cok agir geliyor hala bana..o yuzden tavsiyem yeni biriyle daha mutlu olursun bosver eskiyi...eskiye ragbet olaydi bit pazarina nur yagardi dimi ama ;)

Sana tavsiyem kimse degismez!bugun neyse yarinda o olacak karsindaki kisi.empati yap sende degismezsen,degisemezsin kimse icin..bu yuzden ayni nehirde 2kere yikanilmazmis...ben yaptim bu hatayi ve vicdan azabi,pismanligi cok agir geliyor hala bana..o yuzden tavsiyem yeni biriyle daha mutlu olursun bosver eskiyi...eskiye ragbet olaydi bit pazarina nur yagardi dimi ama ;)

Aslinda bnm icin zor olan birine alismak kabullenmek guvenmek. 4 yil sonra bulmustum 22 yasindayim. Biliyorum daha cok kucuk yasin aman neler cikar deniyor hep . Bununla tanistigimizda o da benim gibiydi korkuyordu iliskilerden bitmesinden uzulmekten cok duygusal bi erkek, aglayarak sever o derece duygusal. Ne bilim guveniyrdum en azindan ama olmadi iste bu yuzden bu kadar takiyorum.

Bende terkettim ama beni ne aradı ne sordu ne eski sevgililer var vay be. Mutsuzluğa gelince mutsuzum pişmab oldum ama haklıydım (o bunun farkında bile değil) hala kendi haklıymış gibi. 1 ay oldu ve ben çok özledim. Ha birde onun benden sonraki dengesiz kız arayışına giren davranışları beni daha da delirtiyo

Son düzenleme:
Bende terkettim ama beni ne aradı ne sordu ne eski sevgililer var vay be. Mutsuzluğa gelince mutsuzum pişmab oldum ama haklıydım (o bunun farkında bile değil) hala kendi haklıymış gibi. 1 ay oldu ve ben çok özledim. Ha birde onun benden sonraki dengesiz kız arayışına giren davranışları beni daha da delirtiyo

Seninki cidden malmis. Benimki iyi bir insandir. Su kafama yatmayan seyleri olmasaydi cok seviyordu beni :( bu yuzden cok mutsuzum bir daha boyle seven birini bulmak sadece benimle olcagina inanmak o kadar zor ki benim.gbi cok guvensiz biri icin. O bana tapiyordu ama peri masali olacagini sandigim iliskim 3 ayda patladi 2 aydirda ayriyiz ..

Back
X