• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendisi de eşi de sağlam olup hamile kalamayanlar

be_bem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
154
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bebek istiyoruz ama olmuyor:-( doktorum benim de eşimin de sağlam olduğumuzu ama kimi zaman böyle şeyler olabildiğini söyledi doktorumdan çok ama çok memnunum bu ay 5 gün sabah akşam klomen kullandım daha sonra da ovitrelle vurdurdum 23 kasımda aşılama yaptırdım 30 kasımdan bu yana da progestan kullanıyorum umarım hamileyimdir

merhaba be_ben bende 4 yıllık evliyin eşimde ve bendede sorun yokk bütün testlerimiz yapıldıı enson bir ay önce rahim filmi çekildim tüplerim açık 2 ay normal deneyip bendee aşılama yaptırmayı düşünüyorum aslında herşey kafadaa bitiyoo relax olmak lazım sanada sabır diliyorumm acele etme geçmş olsun..

bizde de problem yok aşılama da oldum ama tutmadı.. subatta ikinciyi olcam ama dediğiniz gibi relax olmak lazım o da bende yok ...:))))nassı yapcaz bılmıyorum

bizde de problem yok aşılama da oldum ama tutmadı.. subatta ikinciyi olcam ama dediğiniz gibi relax olmak lazım o da bende yok ...:))))nassı yapcaz bılmıyorum

benim de bugün adet günümdü sabahtan beri karnım ağrıyor tam anlamıyla adet olmadım sabahtan sadece kahverengi lekelenme oldu bu saate kadar da bir şey yok...o kadar yoruldum ki git gel lerden ama sonuç nafile :-( üzülmemek elde değil herkes aynı şeyi söylese de...doktorumu aradım bu ay hiçbir tedavi uygulamayacağını söyledi önümüzdeki ay adetliyken görüşelim dedi ama ben sadece tüp bebek yapan kliniğe gitmeyi düşünüyorum. sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz?ben istanbulda nisa hastanesine gidiyorum aşılamayı 750 tl ye yaptılar...Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah!en kısa zamanda bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

merhaba be_ben bende 4 yıllık evliyin eşimde ve bendede sorun yokk bütün testlerimiz yapıldıı enson bir ay önce rahim filmi çekildim tüplerim açık 2 ay normal deneyip bendee aşılama yaptırmayı düşünüyorum aslında herşey kafadaa bitiyoo relax olmak lazım sanada sabır diliyorumm acele etme geçmş olsun..

merhaba asiadana ben aşılama yaptırmıştım ama olmadı bugün adet oldum doktorum bana rahim filmi çektirenler kimi zaman 1-2 ay içinde kendiliğinden gebe kalabiliyorlar demişti umarım senin de öyle olur biz bu ay hiçbir tedavi uygulamayacakmışız bir sonraki ay adetliyken çağırdı inşallah Alllahım ya rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin..

merhaba asiadana ben aşılama yaptırmıştım ama olmadı bugün adet oldum doktorum bana rahim filmi çektirenler kimi zaman 1-2 ay içinde kendiliğinden gebe kalabiliyorlar demişti umarım senin de öyle olur biz bu ay hiçbir tedavi uygulamayacakmışız bir sonraki ay adetliyken çağırdı inşallah Alllahım ya rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin..

sağol canım doktorumdaa söyledi iki ayy beklememi ben rahim filmi ardından aşılama istedim ama doktorum yapmadıı iki ay bekleyelim dedi ve bizde beklemedeyizz ilk ayımda bişey yokk şimdi ikinci ayımızdayız.birde rahim filmini çekildikten sonraakii adetimdee sancımm olmadıı ağrı kesici içmeden adet dönemi ağrısına katlanamazdım normaldee ama rahim filmindenmindeen sebep hem sancım azaldı hem kanamam daha rahat oldu rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin emeklerii boşa gitmesin buu zorlu bir süreç rahat olmalıyız nekadar rahat olursak okadar az yıpranırız tekrar geçmişş olsunn rabbim gönlümüze göre versin aslına yazacak öyle çokk şey varkii ama keliemelerr in bittiğii yerdeyizz rabbimden hayırlısıı..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bebek istiyoruz ama olmuyor:-( doktorum benim de eşimin de sağlam olduğumuzu ama kimi zaman böyle şeyler olabildiğini söyledi doktorumdan çok ama çok memnunum bu ay 5 gün sabah akşam klomen kullandım daha sonra da ovitrelle vurdurdum 23 kasımda aşılama yaptırdım 30 kasımdan bu yana da progestan kullanıyorum umarım hamileyimdir

birde klomen ve ovitrelle çatlatmaa iğnesinii bendee denedim hemde 4 kezz bana doktorrum hep rahim filmii dedi vee benn korktumm ensonunda çekildimm bu arada baya kiloo aldımm klomen vee sonrasındakii tedavilerdee sanaa tavsiyem rahim filmini çekil çelikmediysen ve sonrasındaa klomen ve çatlatma iğnesinee devam ett benim filmim temiz çıktıı o yüzden ağrımm olmadıı film esnasındaa hiç anlatılanlar gibii değilmişş boşa korkmuşum ama buzamana kadar uğraştım azimliyim bu konudaa bebişim evladımm içinn yapmayacağım yokk

birde klomen ve ovitrelle çatlatmaa iğnesinii bendee denedim hemde 4 kezz bana doktorrum hep rahim filmii dedi vee benn korktumm ensonunda çekildimm bu arada baya kiloo aldımm klomen vee sonrasındakii tedavilerdee sanaa tavsiyem rahim filmini çekil çelikmediysen ve sonrasındaa klomen ve çatlatma iğnesinee devam ett benim filmim temiz çıktıı o yüzden ağrımm olmadıı film esnasındaa hiç anlatılanlar gibii değilmişş boşa korkmuşum ama buzamana kadar uğraştım azimliyim bu konudaa bebişim evladımm içinn yapmayacağım yokk

ben de aşılama yaptırmadan önce kullandım ovitrelle ve çatlatma iğnesini 3-4 kez..en sonunda aşılama yaptırdık ama tutmadı. bizim bütün testlerimiz yapıldı rahim filmini ramazanda çektirdim. ben de bebeğim olması için her şey yaparım Rabbim yeter ki sağlıklı ömür versin...emeklerimizi boşa çıkarmasın..çok şükür bir şeyimiz yok Allah başka dert vermesin..

Back
X