- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
- Konu Sahibi minnosbirisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kişi niye arkadaş katagorisinde ne bileyim listesinde.Sıfatı niye arkadaş?Ayy birine anlatmazsam catlayacagim. İş yerinden bir arkadasla diyete başladık birbirimizi motive edelim diye. İlk hafta ben 4 kg verdim, o 1 kg kadar verdi. Aramizda nerdeyse 20 yaş var bu arada. Ciddi bir metabolizma farkı yani. Bütün haftayı bütün birime, özellikle de bana zehir etti resmen. Geldi gitti laf soktu. İlk hafta kaçamak yapmıştık ve kendisine söylemiştim. Duyet yaptığımızı bilen başka bir arkadaşa elinde kolayla yakalanmış. Durup kıza biliyomusun asıl o şunu şunu yemiş diye beni şikayet etmis. Ki kime ne benim ne yediğimden, istediğimi yerim ama kendi açığını benimle kapatması aşırı canımı sıktı. Neden böyle bişey yaptığını sordum, hiç hoşuma gitmedigini söyledim. Dalgaya vurdu geçti. Kusura bakma hata etmişim bile demedi. Birlikte diyetisyene gittik, adama bagiriyo niye bu 3 kilo verdi de ben veremedim diye. Bu dediği de benim. Bütün hafta suratını astı, geleni gideni azarladı. Bana zaten zehir etti. En son erkek arkadaşımla ilgili binkonuda bence seni aldatiyodura kadar getirdi işin ucunu. Erkek arkadaşımı tanımaz etmez, hiç karsilasmadilar bile. Canımı sıktın, niye böyle bişey söylüyorsun dendigi zaman zeytinyağı oluveriyor kendisi. Ertesi hafta kilo verdi de birimce derin bir nefes aldık. Böyle insanlarla hiç ugrasmak istemiyorum.
Tabikide baslamayaim delirdin heraldeO kadar ye ye diye tutturdu şimdi de diyet mi diyorsun
Senin yüzünden en az 5 kilo almışımdır
Başlayalım istersen ilk defa diyet dedin sonuçta![]()
Erkekler bu konuda avantajlı ya pisliklerbir ara ben neredeyse 60 kilo olmustum nisanlim da 90i gecmisti, birlikte diyete basladik. o da cok hizli vermisti ben cok sinirlenmistim. yemekleri bolerken bilerek ona normalde yediginden fazla koyuyordum dkdkdjdkdjsksjs bensiz yuruyuse falan gitse eve gelince laf sokuyordum NOLDU YURUDUN DE 3 KILO ZAYIFLADIN HERHALDE 1 SAATTE diyeama o benim sevgilimdi yani sevimli bi atismaydi. bu kadin ciddi sikintili ben sizin yerinizde olsam onunla bu diyet buddy isini birakir kendim zayiflardim. o zaten zayiflayamaz isin icinde siz olmayinca.
Inadına dıkkat et ver kıloyu catlasın vgklgklgklAyy birine anlatmazsam catlayacagim. İş yerinden bir arkadasla diyete başladık birbirimizi motive edelim diye. İlk hafta ben 4 kg verdim, o 1 kg kadar verdi. Aramizda nerdeyse 20 yaş var bu arada. Ciddi bir metabolizma farkı yani. Bütün haftayı bütün birime, özellikle de bana zehir etti resmen. Geldi gitti laf soktu. İlk hafta kaçamak yapmıştık ve kendisine söylemiştim. Duyet yaptığımızı bilen başka bir arkadaşa elinde kolayla yakalanmış. Durup kıza biliyomusun asıl o şunu şunu yemiş diye beni şikayet etmis. Ki kime ne benim ne yediğimden, istediğimi yerim ama kendi açığını benimle kapatması aşırı canımı sıktı. Neden böyle bişey yaptığını sordum, hiç hoşuma gitmedigini söyledim. Dalgaya vurdu geçti. Kusura bakma hata etmişim bile demedi. Birlikte diyetisyene gittik, adama bagiriyo niye bu 3 kilo verdi de ben veremedim diye. Bu dediği de benim. Bütün hafta suratını astı, geleni gideni azarladı. Bana zaten zehir etti. En son erkek arkadaşımla ilgili binkonuda bence seni aldatiyodura kadar getirdi işin ucunu. Erkek arkadaşımı tanımaz etmez, hiç karsilasmadilar bile. Canımı sıktın, niye böyle bişey söylüyorsun dendigi zaman zeytinyağı oluveriyor kendisi. Ertesi hafta kilo verdi de birimce derin bir nefes aldık. Böyle insanlarla hiç ugrasmak istemiyorum.
bizimki herkesi çekişen işyeir bide kamu kurummOrası nasıl bir işyeri ya![]()
cemoos profil mesajlari pasta börek atiyolarO kadar ye ye diye tutturdu şimdi de diyet mi diyorsun
Senin yüzünden en az 5 kilo almışımdır
Başlayalım istersen ilk defa diyet dedin sonuçta![]()
Kilo verdiğini söyleme en iyisi :)Ayy birine anlatmazsam catlayacagim. İş yerinden bir arkadasla diyete başladık birbirimizi motive edelim diye. İlk hafta ben 4 kg verdim, o 1 kg kadar verdi. Aramizda nerdeyse 20 yaş var bu arada. Ciddi bir metabolizma farkı yani. Bütün haftayı bütün birime, özellikle de bana zehir etti resmen. Geldi gitti laf soktu. İlk hafta kaçamak yapmıştık ve kendisine söylemiştim. Duyet yaptığımızı bilen başka bir arkadaşa elinde kolayla yakalanmış. Durup kıza biliyomusun asıl o şunu şunu yemiş diye beni şikayet etmis. Ki kime ne benim ne yediğimden, istediğimi yerim ama kendi açığını benimle kapatması aşırı canımı sıktı. Neden böyle bişey yaptığını sordum, hiç hoşuma gitmedigini söyledim. Dalgaya vurdu geçti. Kusura bakma hata etmişim bile demedi. Birlikte diyetisyene gittik, adama bagiriyo niye bu 3 kilo verdi de ben veremedim diye. Bu dediği de benim. Bütün hafta suratını astı, geleni gideni azarladı. Bana zaten zehir etti. En son erkek arkadaşımla ilgili binkonuda bence seni aldatiyodura kadar getirdi işin ucunu. Erkek arkadaşımı tanımaz etmez, hiç karsilasmadilar bile. Canımı sıktın, niye böyle bişey söylüyorsun dendigi zaman zeytinyağı oluveriyor kendisi. Ertesi hafta kilo verdi de birimce derin bir nefes aldık. Böyle insanlarla hiç ugrasmak istemiyorum.
söylemiyoruz da görünüşe farkediyolar aaa sen kilo muu verdin diyoooKilo verdiğini söyleme en iyisi :)