Kendisi kilo veremedogi için kıskanan arkadaş 😒

Ayy birine anlatmazsam catlayacagim. İş yerinden bir arkadasla diyete başladık birbirimizi motive edelim diye. İlk hafta ben 4 kg verdim, o 1 kg kadar verdi. Aramizda nerdeyse 20 yaş var bu arada. Ciddi bir metabolizma farkı yani. Bütün haftayı bütün birime, özellikle de bana zehir etti resmen. Geldi gitti laf soktu. İlk hafta kaçamak yapmıştık ve kendisine söylemiştim. Duyet yaptığımızı bilen başka bir arkadaşa elinde kolayla yakalanmış. Durup kıza biliyomusun asıl o şunu şunu yemiş diye beni şikayet etmis. Ki kime ne benim ne yediğimden, istediğimi yerim ama kendi açığını benimle kapatması aşırı canımı sıktı. Neden böyle bişey yaptığını sordum, hiç hoşuma gitmedigini söyledim. Dalgaya vurdu geçti. Kusura bakma hata etmişim bile demedi. Birlikte diyetisyene gittik, adama bagiriyo niye bu 3 kilo verdi de ben veremedim diye. Bu dediği de benim. Bütün hafta suratını astı, geleni gideni azarladı. Bana zaten zehir etti. En son erkek arkadaşımla ilgili binkonuda bence seni aldatiyodura kadar getirdi işin ucunu. Erkek arkadaşımı tanımaz etmez, hiç karsilasmadilar bile. Canımı sıktın, niye böyle bişey söylüyorsun dendigi zaman zeytinyağı oluveriyor kendisi. Ertesi hafta kilo verdi de birimce derin bir nefes aldık. Böyle insanlarla hiç ugrasmak istemiyorum.
Bu kişi niye arkadaş katagorisinde ne bileyim listesinde.Sıfatı niye arkadaş?
Bu bu olsa olsa iş yerindeki ruh hastası olur.

bir ara ben neredeyse 60 kilo olmustum nisanlim da 90i gecmisti, birlikte diyete basladik. o da cok hizli vermisti ben cok sinirlenmistim. yemekleri bolerken bilerek ona normalde yediginden fazla koyuyordum dkdkdjdkdjsksjs bensiz yuruyuse falan gitse eve gelince laf sokuyordum NOLDU YURUDUN DE 3 KILO ZAYIFLADIN HERHALDE 1 SAATTE diye :D ama o benim sevgilimdi yani sevimli bi atismaydi. bu kadin ciddi sikintili ben sizin yerinizde olsam onunla bu diyet buddy isini birakir kendim zayiflardim. o zaten zayiflayamaz isin icinde siz olmayinca.

bir ara ben neredeyse 60 kilo olmustum nisanlim da 90i gecmisti, birlikte diyete basladik. o da cok hizli vermisti ben cok sinirlenmistim. yemekleri bolerken bilerek ona normalde yediginden fazla koyuyordum dkdkdjdkdjsksjs bensiz yuruyuse falan gitse eve gelince laf sokuyordum NOLDU YURUDUN DE 3 KILO ZAYIFLADIN HERHALDE 1 SAATTE diye :KK70: ama o benim sevgilimdi yani sevimli bi atismaydi. bu kadin ciddi sikintili ben sizin yerinizde olsam onunla bu diyet buddy isini birakir kendim zayiflardim. o zaten zayiflayamaz isin icinde siz olmayinca.
Erkekler bu konuda avantajlı ya pislikler :D

savunma durumundan saldırı durumuna geçmeniz lazım.
bu tarz insanlar hadsizdir ve imadan falan anlmaz siz ona sürekli senle aynı rejimi yapıyoruz ama bi kilo veremedin , dün akşam ne yedin bakiyim , ay rejime dikkat et bak ben veriyorum sen veremiyorsun diyin hatta başkalarının yanında aynı doktora gidiryoruz ben veriyorum o veremiyor bide doktora kabahat buluyor falan diyin siz onu kudurtun ;)

Ayy birine anlatmazsam catlayacagim. İş yerinden bir arkadasla diyete başladık birbirimizi motive edelim diye. İlk hafta ben 4 kg verdim, o 1 kg kadar verdi. Aramizda nerdeyse 20 yaş var bu arada. Ciddi bir metabolizma farkı yani. Bütün haftayı bütün birime, özellikle de bana zehir etti resmen. Geldi gitti laf soktu. İlk hafta kaçamak yapmıştık ve kendisine söylemiştim. Duyet yaptığımızı bilen başka bir arkadaşa elinde kolayla yakalanmış. Durup kıza biliyomusun asıl o şunu şunu yemiş diye beni şikayet etmis. Ki kime ne benim ne yediğimden, istediğimi yerim ama kendi açığını benimle kapatması aşırı canımı sıktı. Neden böyle bişey yaptığını sordum, hiç hoşuma gitmedigini söyledim. Dalgaya vurdu geçti. Kusura bakma hata etmişim bile demedi. Birlikte diyetisyene gittik, adama bagiriyo niye bu 3 kilo verdi de ben veremedim diye. Bu dediği de benim. Bütün hafta suratını astı, geleni gideni azarladı. Bana zaten zehir etti. En son erkek arkadaşımla ilgili binkonuda bence seni aldatiyodura kadar getirdi işin ucunu. Erkek arkadaşımı tanımaz etmez, hiç karsilasmadilar bile. Canımı sıktın, niye böyle bişey söylüyorsun dendigi zaman zeytinyağı oluveriyor kendisi. Ertesi hafta kilo verdi de birimce derin bir nefes aldık. Böyle insanlarla hiç ugrasmak istemiyorum.
Inadına dıkkat et ver kıloyu catlasın vgklgklgkl

Böyle saçma dertler edinmek istemiyorsanız mesafenizi koruyun

lisede arada tatilde kendimi aşırı sıkarak sağlıksız bir şekilde 9 kg vermiştim hocalar bile oturduğum sıradan farkediyordu. Bir arkadaşım da bana oha sırtın kapı gibi irileşmiş demişti :) kıskançlık işte boşverin:) kavga seviyorsanız sataşın derim bu tarzlara sustukca bir bok zannedip saldırganlaşıyorlar. Laf çarpın ezikleyin herkesin içinde mesela aaa yine mi kola vs tarzı. veya elinde bişi görünce imalı imalı bakın sindirin. Biraz diş göstermek lazım. Uğraşamam derseniz gülüp geçilecek

Elinde kolayla yakalandı nedir ya🤣
Zoruna gitmiş kadının demek ki çok takıyor bu durumu. Gülün geçin.

ben yaşadım kıskananlar çatliyorr :d işyerinde sürekli ayyy çok güzel kilo verdin diyi diyi noldu veee aldimm kilolari..
ayy sinirbozucu yaaaa..

Yeni evlendiğimde 49 kg dım . Bir gün penye vucudumu saran bir elbise giymiştim. Kardeş firmada bir kız arkadaş bana onu ne giydin göbeğin hamile gibi çıkmış demişti. Bunu diyen arkadaş bayağı balık etli bir kızdı. Bende sana bir beden küçüğünü hediye alacağım söz demiştim.

Bir daha iş dışında (hergün görmeme rağmen ) muhatap olmadım. Benim dediklerim patronumun kulağına kadar gitti düşünün ama kimse neden öyle dediğimi sormadı.

Kadının kadına ettiği işte. Boşverin kimseyle bu konuda muhatap olmayın heleki iş arkadaşınızla asla.

Kilo verdiğini söyleme en iyisi :)

Back
X