- Konu Sahibi eliffffffffff
Diplomadan ziyade kişinin kendini yetiştirmesi önemli. Hani hafif bir söz gibi duruyor ama değil aslında. Ünv. mezunu sevgilim de oldu, lise mezunu sevgilim de. Hatta ilköğretim mezunu sevgilim de oldu. Ben ünv. mezunu biri olarak ilköğretim mezunu sevgilimle çok daha uyumluyum ve çok iyi anlaşıyorum. Kişi nereyi bitirirse bitirsin okudukları kitapta kalıyorsa benim için o diploma denen kağıt parçasının hiçbir önemi yok. Ne okudum ne mezunuyum eğitimim ne hayatta dillendirmem. Normal biriyim işte. Sevgilim beni anlasın dinlesin, ben onu anlayayım gerisi önemli değil. Oturup da pisagor bağıntısı çözecek halimiz yok. Mantığımız uyuyor ya gerisini hiç dert etmiyorum. Yeri gelir o benden iyi bilir, yeri gelir ben öğretirim ona. O da dert etmez ben de.
Ayrıca ben çok kazanırım ama belli etmem. Maaşım şu kazandığım şu, şunu aldım şunu ettim hiç söz etmem. Maddi konular asla dile gelmemeli. Mukayeseden nefret ederim. Erkek az da kazansa çok da kazansa elini cebine atmalıdır.
Benim sevgilim eğitimli kariyerli ama cimri pinti kendini beğenmiş bir adam olacağına, asgari ücret kazansın ama bir yemek yediğimizde hiç tereddüt etmeden hesabı ödeyip, canım, canın ne çekiyor, ne istiyorsun diye sorsun bana yeter. Ne erkekler var...Erkeğin cimrisinden korkarım ben. Şükür bende de para çok ama erkek elini cebine atmayı sevsin isterim. O elini cebine atsın ki ben ona hediyeler aldığımda gocunmasın :)
Ayrıca ben çok kazanırım ama belli etmem. Maaşım şu kazandığım şu, şunu aldım şunu ettim hiç söz etmem. Maddi konular asla dile gelmemeli. Mukayeseden nefret ederim. Erkek az da kazansa çok da kazansa elini cebine atmalıdır.
Benim sevgilim eğitimli kariyerli ama cimri pinti kendini beğenmiş bir adam olacağına, asgari ücret kazansın ama bir yemek yediğimizde hiç tereddüt etmeden hesabı ödeyip, canım, canın ne çekiyor, ne istiyorsun diye sorsun bana yeter. Ne erkekler var...Erkeğin cimrisinden korkarım ben. Şükür bende de para çok ama erkek elini cebine atmayı sevsin isterim. O elini cebine atsın ki ben ona hediyeler aldığımda gocunmasın :)