- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Erkek arkadaşının zeka yaşının lisede kaldığına yada tüm bu olayların lisede geçtiğineBazen atıyorum kendisine güzel diyaloglara vesile olsun diye.Kıskanması hoşuma gidiyor aslında ama…Neye delalet ki bu ?
Kıskandığına delalet.Bazen atıyorum kendisine güzel diyaloglara vesile olsun diye.Kıskanması hoşuma gidiyor aslında ama…Neye delalet ki bu ?
Bazen atıyorum kendisine güzel diyaloglara vesile olsun diye.Kıskanması hoşuma gidiyor aslında ama…Neye delalet ki bu ?
Bazen atıyorum kendisine güzel diyaloglara vesile olsun diye.Kıskanması hoşuma gidiyor aslında ama…Neye delalet ki bu ?
Toksik bir ilişkiye delaletBazen atıyorum kendisine güzel diyaloglara vesile olsun diye.Kıskanması hoşuma gidiyor aslında ama…Neye delalet ki bu ?
Not : Ya böyle sorunca da çok basit kalmış soru kusura bakmayın valla
Erkek arkadaşınızın bilişsel fonksiyonlarında bir aksama olduğuna delalet.
Kıskançlığın hastalık olduğuna inanmayangillerTam ciddi bişey yazıcam yorumlarına tosluyorum
Ablacım siz ne çok seviyorsunuz bu seven adam kıskanır arabeskiniBezdummm yeminle...
Kıskançlığın hastalık olduğuna inanmayangiller
Tuhaf mı ? Sizin ilişkinizi merak ettim açıkçasıAllahım sen sabır ver! Güzel diyaloglara vesile olsun diyeymiş
Tencere kapak, Allah ayırmasın inşallah.
Ufak bişeyi teee cinayete kadar sürüklemek de ne bileyimSonuçlarını hiç görmüyorlar ya haberlerde
Sanki 1980'lerde yaşıyorlarİnternet kıskançlık cinayetleriyle dolu Akıllanmayacak bu hemcinslerim
U
Ufak bişeyi teee cinayete kadar sürüklemek de ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?