Kendisiyle sorunlu

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
133
Merhaba kızlar,daha önce konu açmıştım eşimle olan tartışmalarımızda onun sakin kalırken benim vurma eylemine başvurduğumu vs burdan aldığım fikirlerle de bireysel terapiyle beraber ilaç kullanarak çok şükür bu olaylara son verdim,eşimle tartışmalarımız çok daha az olmaya başladı.Ama şöyle bir sorun var ki yine daha önce bahsetmiştim bazı sebeplerden dolayı eşim ablamın eşiyle konuşmuyor ablamla da iletişimi yok denecek kadar az.Ben bunu bir türlü aşamıyorum, çünkü devamlı karşıma çıkıyor, bayramda bir araya gelemedik mesela ablamla ya da kuzenlerde toplanıldı biz gitmedik vs. Bu beni o kadar rahatsız ediyor ki eşimle ağız dalaşına bile girsek aklıma bu sorunlar geliyor ve ona yansıtıyorum olayı büyüyebiliyor.Eşim bu konuda katı asla aynı ortama girmem diyor.Bakıyorum da daha önce açtığım konuların neredeyse hepsinde bu mevzu var, doktor takıntı gibi olmuş dedi.Bazen durduk yere benim ailemle olan ilişkime zarar veriyor diye bile içten içe eşime bileniyorum. Bu mevzudan kendi kendime sorun yaratıp duruyorum, bu konuda ne terapi ne ilaç fayda etmedi ne yapacağım bilmiyorum.

O girmek istemiyorsa sz kndiniz görüşün ablanızla.. Aile bağı benm için önemli o yzden ne olrsa çok fazla yüz göz olnmayacak ve benimle evliyse ablmla enştemle görüşecek aşırı önemli bi oly yksa

aralarındaki konu aşılamayacak bir şey mi ? hatalı olan taraf kim ?

aralarındaki konu aşılamayacak bir şey mi ? hatalı olan taraf kim ?
Bana göre aşılamayacak bir durum değil,biz yaklaşık bir senelik evliyiz,evlendikten sonraki ilk bayramımızda ablamlara gittiğimizde eniştemin eve geç gelmesi, eniştemin bazı hareketlerinden eşimin kendine değer verilmediğini hissetmesi gibi sebepler .

çok büyütmüşsünüz neden sizin istediğiniz olmak zorunda hissediyorsunuz ki siz eşinizin tarafından biriyle konuşmayıp eşiniz diretse nasıl hissedersiniz öyle düşünün

Ben de öyle düşünüyorum ama ne kadar konuşsam da fayda etmedi maalesef.Ben de başa dönüp duruyorum bu konuda.

e siz gitseydiniz madem toplanmışlar .. kuyruk gibi her yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz ki..
herkes herkesi sevmek zorunda değil..

ablanızla konuştunuz mu bunu peki
enişteniz eşinizle konuşmaya barışmaya yönelik bir adım atmalı bence

e siz gitseydiniz madem toplanmışlar .. kuyruk gibi her yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz ki..
herkes herkesi sevmek zorunda değil..
O konuda haklısınız , tamam eşim gitmeme karışmıyor ki karıştırmıyorum bu mevzuda ama surat yapıyor ya da ben olmadan mı gideceksin yok bilmem ne diyip duruyor,gitmesem daha iyi yani.

istemıyorsa siz tek gidin..
yada ablanıza konuyu acın ve ıkısını bıraraya getırıp sorun neyse hepbırlıkte bir çözüm bulmaya çalışın..
ınsanların en azından bır ortamda karsılastıgında merhabalaşabılecek kadar samımıyetı olmalı..fazlası olmasa da olur

O konuda haklısınız , tamam eşim gitmeme karışmıyor ki karıştırmıyorum bu mevzuda ama surat yapıyor ya da ben olmadan mı gideceksin yok bilmem ne diyip duruyor,gitmesem daha iyi yani.

pöff üfürükten bir sebepten enişteye küsmüş.. adamın haberi bile yok belki.. yüzyüze bakılmayacak bir olay olsa tamam size surat assında çok anlamsız şu halde çocuk gibi trip yapması o yüzden sizde bunu takmayacaksınız .. suratı bir asar iki asar .. ben daha değerliyim ben istediğim için gitmiyor mesajı vermeye devam ederseniz tepenize çıkar..

Ben de öyle düşünüyorum ama ne kadar konuşsam da fayda etmedi maalesef.Ben de başa dönüp duruyorum bu konuda.
Başa dönmeyeceksin
Başa dönmeyeceksiniz hiç bi sefer konuşup onlar ablam eniştem bn görüşmek istiyrum sen istemiyorsan keyfin bilir deyp konuyu kaptcksn eğer her kavgada dile getirirsen etkisi azalıp bi sre sonra onlar seni dolduruyr diyecek erkek mllti

Evet anlamadılar bile bir gün otururken ablam dedi bir sorun mu var bizle karşılaşmıyor dalan diye öyle mevzu açıldı da ben de söyledim, onlar da biz bir sey yapmadık dediler eşim de kendince beni sallamıyorlar dedi sonra gereksiz uzadı işte.

Normalde değil ama bu konuda neden gereksiz yere alınganlık yaptı bilmiyorum çok abarttı,yaşları küçük de değil eşim 29 eniştem 33 yaşında.
değişik bir şey ne desem bilemedim ama eşiniz alınganlık yapmış bence fazlaca

siz eşiniz olmadan gidin
birlikte gitmeyiverin bişey olmaz
istediği lafı söylesin

çok büyütmüşsünüz neden sizin istediğiniz olmak zorunda hissediyorsunuz ki siz eşinizin tarafından biriyle konuşmayıp eşiniz diretse nasıl hissedersiniz öyle düşünün
Mevzu istediğim şey olsun değil aslında ben can ciğer olsun da istemiyorum ama bayramda bile annenlere onlar gelmeden gidip gelelim demesi fazla abartı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…