kendiyle barışık insanlara özeniyorum :/

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar öncelikle allahıma şükür ederek başlıyorum cümlelerime çok şükür bacaklarım elim ayağım tutuyor binkere şükür kendimi çok kötü hissediyorum ama boyum 168 kilom 72
kilolu hissediyorum yakında düğünüm var ama hiçbir çabam yok
zayıflamak adına herşeyi boşverdim sanki
az önce üzerinize afiyet yediğim şeylerin haddi hesabı yok hemde bu saatte
hep böyleyim her gece depresyondayım sanırım
benim asıl sıkıntım bacak boyu basenlıyım belim ince kalçamdan diz kapağıma kadar olan kısım sanki çok kısa ve tombul duruyor of kendimi çok kötü hissediyorum
hele bacağım oturunca öyle bir yayılıyorki resmen yağ bağlamışım kalçalarım geniş giydiğim pantolon yakışmıyor dikkat çekiyorum mecbur pantolunun üzerine uzun birşey giyiyorum sıkıldım bu durumdan ama gelin görün çabamda yok fiziğimden nefret ettiğim halde elimden birşey gelmiyor
önceden 7 cm topuklu ayakkabılarla en azından biraz daha kendimi zayıf hissediyordum sanki bacak boyum uzun gibi kalçayıda kaldırdığı için ama nişanlım istemiyor topuklu ayakkabı bende biraz ona uyuyorum spor ayakkabılarla sanki boyum iyice kısaldı enime mi gittim neee :(
diyorumki en güzel yaşım en güzel çağım ve beğenmediğim vücut ölçüleriyle geçiriyorum bu zamanlarımı
kompleks derecesinde artık ince bacaklıları kıskanıyorum yaaaa:)
nişanlımın bacakları bile benden ince oouuuffff :)

şekil a da görüldüğü gibiyim :/ bunun bir yolu yokmu kızlarrrrrr

Beliniz inceymiş..

Basen kısımları bence kötü durmuyor ..

Yediklerinize biraz olsun dikkat ettiğinizde ve her gün 20 dakikanızı spora ayırsanız bacak popo basen kısımlarına yönelik çalışmalar yapsanız , bu sorunu çözersiniz ..

Beliniz inceymiş..

Basen kısımları bence kötü durmuyor ..

Yediklerinize biraz olsun dikkat ettiğinizde ve her gün 20 dakikanızı spora ayırsanız bacak popo basen kısımlarına yönelik çalışmalar yapsanız , bu sorunu çözersiniz ..

ayy gerçekten kötü durmuyormu :) bunu duymak bile güzel teşekkür ederim ama ben memnun değilim işte
işi bıraktım evdeyim tüm gün spor da yapamıyorum en önemlisi çok yiyorum bazen diyorum iştahım kesilse :/

O kadar dert edilecek bir fizik gormedim acikcasi...herkes kaliptan cikmis gibi ayni olsa kimin ne ozelligi kalir? Guzel hissetmek icin illa ince bacak olmasi gerekmez..bence sen kendini once oldugun gibi kabul et, bacaklarin incelmeyecegine gore baska seylere odaklan...dugun oncesi yemen de normal stresten oluyor o..ben de dugune yakin3kg almistim ama gayette guzel bi gelin oldum ..bu arada boy 165 kilo 68dim bacaklarda kalin ama ölüm yok ucunda ..azicik kio versen iyi hissedeceksin eminim

ayy gerçekten kötü durmuyormu :) bunu duymak bile güzel teşekkür ederim ama ben memnun değilim işte
işi bıraktım evdeyim tüm gün spor da yapamıyorum en önemlisi çok yiyorum bazen diyorum iştahım kesilse :/

Hayır durmuyor bence..

Diyet yapamıyorum diyorsanız, ekmeği kesin ama yine yemeye devam edin..
Bol su tüketin ..
Tabağına iki kaşık yemek koyuyorsanız bir kaşığa indirin..
Çayınızda kahveniz de sıfır şeker olsun ..

Ve her gün mutlaka en az 20 dakikanızı spora ayırın.Yani ayırabilirsiniz bence..
Bunun için videolar var. Her gün açın onlarla birlikte yapabilirsiniz .Zamanla alışkanlık haline gelicek .
Spor yapmak isteyeceksiniz..

Bence yapabilirsiniz :)
Yakınmaktansa , bir şeyler için çaba gösterin daha iyi ..

O kadar dert edilecek bir fizik gormedim acikcasi...herkes kaliptan cikmis gibi ayni olsa kimin ne ozelligi kalir? Guzel hissetmek icin illa ince bacak olmasi gerekmez..bence sen kendini once oldugun gibi kabul et, bacaklarin incelmeyecegine gore baska seylere odaklan...dugun oncesi yemen de normal stresten oluyor o..ben de dugune yakin3kg almistim ama gayette guzel bi gelin oldum ..bu arada boy 165 kilo 68dim bacaklarda kalin ama ölüm yok ucunda ..azicik kio versen iyi hissedeceksin eminim

teşekkürler canım moral motivasyonun için :)
evet bir kaç kilo versem heveslenip devamıda gelir ama yemeden duramıyorum midem kazınıyor iradesizim çokkk

bence gram kafaya takılacak bır durumunuz yok...

siz takıntı yapmıssınız gıydıklerınızle daha orantılı gösterebılırsınız

mesela dar paca pantolonlar gıymeyerek başlayabılırsınız buna:)

ve bu duyduklarınızdan sonra oohh diye yemeye vurmayın kendınızı yıne de dıkkat edın kılo almaya cok musaıt vucudunuz var her zaman dıkkatlı olun..

devamlı tartılın işin ucu kacınca durdurun kendınızı...

Hayır durmuyor bence..

Diyet yapamıyorum diyorsanız, ekmeği kesin ama yine yemeye devam edin..
Bol su tüketin ..
Tabağına iki kaşık yemek koyuyorsanız bir kaşığa indirin..
Çayınızda kahveniz de sıfır şeker olsun ..

Ve her gün mutlaka en az 20 dakikanızı spora ayırın.Yani ayırabilirsiniz bence..
Bunun için videolar var. Her gün açın onlarla birlikte yapabilirsiniz .Zamanla alışkanlık haline gelicek .
Spor yapmak isteyeceksiniz..

Bence yapabilirsiniz :)
Yakınmaktansa , bir şeyler için çaba gösterin daha iyi ..

canım spor yapınca başım dönüyor :)
ama porsiyonları azaltmak bencede iyi bir çözüm zaten bir süre sonra mide küçülüyor
su çok tüketiyorum çay kahve zaten içmem ama tatlılardan alıyorum kiloyu :)
tekrar teşekkürler kendime gelmem lazım:)

bence gram kafaya takılacak bır durumunuz yok...

siz takıntı yapmıssınız gıydıklerınızle daha orantılı gösterebılırsınız

mesela dar paca pantolonlar gıymeyerek başlayabılırsınız buna:)

ve bu duyduklarınızdan sonra oohh diye yemeye vurmayın kendınızı yıne de dıkkat edın kılo almaya cok musaıt vucudunuz var her zaman dıkkatlı olun..

devamlı tartılın işin ucu kacınca durdurun kendınızı...

evet bütün pantolonlarım dar paça :) ahh canım dar paça topuklu ayakkabıyla harika oluyor
şimdi spora döndüğüm için pantolon ayakkabı uyumsuzluğu çekiyorum o konuda çok haklısın:)
oh demiommmm çünkü begenmıomki kendimi içimde o hep ama duyduklarım hoşuma gidiyor sizler çevremdeki insanlar pek farkına varmıyor bu durumun sürekli iç içe olduğumuz için sizle paylaşmak istedim beni tanımayan dışarıdan bakan gözler olarak
çok teşekkürler buarada yorum ve tavsiyelerin için:)

canım spor yapınca başım dönüyor :)
ama porsiyonları azaltmak bencede iyi bir çözüm zaten bir süre sonra mide küçülüyor
su çok tüketiyorum çay kahve zaten içmem ama tatlılardan alıyorum kiloyu :)
tekrar teşekkürler kendime gelmem lazım:)

O zaman kesinlikle yediğinize içtiğiniz dikkat etmelisiniz..
En azından yürüyün ..

Canım herkes kendinde olmayanı ister. Bende 52 kilo bir bayanım. Orantılı bulurum vücudumu ama bende de sende olan o güzel bir boy yok :) 160 boyundayım :) Gram kafana takacağın bir durumun yok. Kendinin güzel yönlerini ön plana çıkar ve sev :)

onlarınki orantılı tatlım e güzel duruyor yani heleki kim kardashian çok heybetli bi kadın bence ama yakışıo :D benim orantılı değil :/

Çok abartılacak bir kilo sorununuz yok, tokluk hissi beyinle ilgilidir, eskiler der ya önce gözün doyacak diye, o yüzden size tavsiyem porsiyon azaltırken kullandığınız tabağıda küçük seçin, tabak büyük, porsiyon az olunca o görüntü beyne doymazsın sinyali gönderiyor ama siz küçük bir tabak kullanırsanız bir kaşık yemek bile çok görünür.
Azar azar ama sık sık yiyin, günde 6 öğün yiyebilirsiniz, 3'ü ana öğün, 3'ü ara öğün, ara öğünlerde tokluk hissi verecek, kan şekerinizi düzenleyecek, meyveler, çerezler yiyebilirsiniz mesela.

Spor yapamıyorum başım dönüyor demişsiniz, yürüyüş yapın, dışarı çıkmıyor, çıkamıyorsanız evde yürüyün ama mutlaka yürüyün, yürüyüş hem sağlıklıdır hemde bacak kaslarının sıkılaşmasını sağlar:34:

Canım herkes kendinde olmayanı ister. Bende 52 kilo bir bayanım. Orantılı bulurum vücudumu ama bende de sende olan o güzel bir boy yok :) 160 boyundayım :) Gram kafana takacağın bir durumun yok. Kendinin güzel yönlerini ön plana çıkar ve sev :)

saol canım çok pozitif bir yorum :) mesela benimde 1 tane gamzem var onu seviyorum saçlarımı seviyorum 67 cm :) dimii böyle düşünüp moral depolayabilirim iyi fikirmiş :) çokkk teşekkür ederimmm :)

Çok abartılacak bir kilo sorununuz yok, tokluk hissi beyinle ilgilidir, eskiler der ya önce gözün doyacak diye, o yüzden size tavsiyem porsiyon azaltırken kullandığınız tabağıda küçük seçin, tabak büyük, porsiyon az olunca o görüntü beyne doymazsın sinyali gönderiyor ama siz küçük bir tabak kullanırsanız bir kaşık yemek bile çok görünür.
Azar azar ama sık sık yiyin, günde 6 öğün yiyebilirsiniz, 3'ü ana öğün, 3'ü ara öğün, ara öğünlerde tokluk hissi verecek, kan şekerinizi düzenleyecek, meyveler, çerezler yiyebilirsiniz mesela.

Spor yapamıyorum başım dönüyor demişsiniz, yürüyüş yapın, dışarı çıkmıyor, çıkamıyorsanız evde yürüyün ama mutlaka yürüyün, yürüyüş hem sağlıklıdır hemde bacak kaslarının sıkılaşmasını sağlar:34:

evettt :) step tahtam var arada çıkıp tepişiyorum :) ama sanki faydasını göremedim gibi hemen yılıyorum bide gece yemekleri direk göbek yapıyor :(
öğünlerimde çok aşırı yemiyorum ama öğün dışı tatlılar pastalar bunlar beni mahfediyor üşenmem gecenin bir yarısı tavukgöğsü yaparım :P çok teşekkür ederim fikriniz güzel yorumlarınız için dikkate alacağım :)

Back
X