- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
kızlar öncelikle allahıma şükür ederek başlıyorum cümlelerime çok şükür bacaklarım elim ayağım tutuyor binkere şükür kendimi çok kötü hissediyorum ama boyum 168 kilom 72
kilolu hissediyorum yakında düğünüm var ama hiçbir çabam yok
zayıflamak adına herşeyi boşverdim sanki
az önce üzerinize afiyet yediğim şeylerin haddi hesabı yok hemde bu saatte
hep böyleyim her gece depresyondayım sanırım
benim asıl sıkıntım bacak boyu basenlıyım belim ince kalçamdan diz kapağıma kadar olan kısım sanki çok kısa ve tombul duruyor of kendimi çok kötü hissediyorum
hele bacağım oturunca öyle bir yayılıyorki resmen yağ bağlamışım kalçalarım geniş giydiğim pantolon yakışmıyor dikkat çekiyorum mecbur pantolunun üzerine uzun birşey giyiyorum sıkıldım bu durumdan ama gelin görün çabamda yok fiziğimden nefret ettiğim halde elimden birşey gelmiyor
önceden 7 cm topuklu ayakkabılarla en azından biraz daha kendimi zayıf hissediyordum sanki bacak boyum uzun gibi kalçayıda kaldırdığı için ama nişanlım istemiyor topuklu ayakkabı bende biraz ona uyuyorum spor ayakkabılarla sanki boyum iyice kısaldı enime mi gittim neee
diyorumki en güzel yaşım en güzel çağım ve beğenmediğim vücut ölçüleriyle geçiriyorum bu zamanlarımı
kompleks derecesinde artık ince bacaklıları kıskanıyorum yaaaa:)
nişanlımın bacakları bile benden ince oouuuffff :)
şekil a da görüldüğü gibiyim :/ bunun bir yolu yokmu kızlarrrrrr
kilolu hissediyorum yakında düğünüm var ama hiçbir çabam yok
zayıflamak adına herşeyi boşverdim sanki
az önce üzerinize afiyet yediğim şeylerin haddi hesabı yok hemde bu saatte
hep böyleyim her gece depresyondayım sanırım
benim asıl sıkıntım bacak boyu basenlıyım belim ince kalçamdan diz kapağıma kadar olan kısım sanki çok kısa ve tombul duruyor of kendimi çok kötü hissediyorum
hele bacağım oturunca öyle bir yayılıyorki resmen yağ bağlamışım kalçalarım geniş giydiğim pantolon yakışmıyor dikkat çekiyorum mecbur pantolunun üzerine uzun birşey giyiyorum sıkıldım bu durumdan ama gelin görün çabamda yok fiziğimden nefret ettiğim halde elimden birşey gelmiyor
önceden 7 cm topuklu ayakkabılarla en azından biraz daha kendimi zayıf hissediyordum sanki bacak boyum uzun gibi kalçayıda kaldırdığı için ama nişanlım istemiyor topuklu ayakkabı bende biraz ona uyuyorum spor ayakkabılarla sanki boyum iyice kısaldı enime mi gittim neee

diyorumki en güzel yaşım en güzel çağım ve beğenmediğim vücut ölçüleriyle geçiriyorum bu zamanlarımı
kompleks derecesinde artık ince bacaklıları kıskanıyorum yaaaa:)
nişanlımın bacakları bile benden ince oouuuffff :)
şekil a da görüldüğü gibiyim :/ bunun bir yolu yokmu kızlarrrrrr