• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendiyle barışık insanlara özeniyorum :/

İyi ki foto koymuşsun. :1:
Anlatınca of dedim işi zor..
Ama anlattığın gibi değil.. Biraz formda olmak tabii ki güzel. Bi 10 kilo yeter sana ilk etapta :) Aynı boydayız uzunsun ne güzel daha kısa olsan o anlattığın olurdu işte :) Kendini depresyona sokup aynı anda da yiosun eşimde böle deli ediyo beni :D
Morelini bozmadan yap diyetini daha sağlıklı çünkü o kadar da abartı kilon yok :)

İyi ki foto koymuşsun. :1:
Anlatınca of dedim işi zor..
Ama anlattığın gibi değil.. Biraz formda olmak tabii ki güzel. Bi 10 kilo yeter sana ilk etapta :) Aynı boydayız uzunsun ne güzel daha kısa olsan o anlattığın olurdu işte :) Kendini depresyona sokup aynı anda da yiosun eşimde böle deli ediyo beni :D
Morelini bozmadan yap diyetini daha sağlıklı çünkü o kadar da abartı kilon yok :)

ahh canım 5 kiloyada razıyım ama idealim 63 olmak :) en son 4 sene önce 63düm :) iki senedir 66 son bu yılda oldum 72:(
çok saol canımmmm pozitif yorumun için moral oldun bana :)

kimseyi kıskanmana gerek yok aslında ,yapacağın tek şey azim
kendini şartlandırman gerek
bel kısmında bir problem yokmuşki en zor eriyen zatıflayan bölge bel kısmıdır ordan yırttın:34:
kalçaya gelecek olursak youtubeda günde 15 dk ayıracagın çok pratik egzersizler var
yok ben onada üşenirim dersen evde temizlik yaparken müziği aç bolca kalçanı hareket ettirecek harekenler yap
bol bol ekşili meyveler ye başta greyfurt gibi;
sabah yataktan kalkmadan bolca geril özellikle bacak kısmını biraz yoracak şekilde
bu bacak boyunun zamanla daha dik durmasına çok yardımcı olur ve daha uzun göstermesini sağlar:
bacaklarını aklaına geldikçe kas
vee en önemlisi yediklerine birazdaha dikkat et
iki kaşık yediğIni bir kaşığa indir,bayat ekmek yemeye çalış tazeden uzak dur yedikce yiyesin gelir yoksa:1:
ve asitli içecekler yerine taze sıkılmış meyve suyu iç,bol bol su tüket ama abartma suda zehirler
bunların yanı sıra günde aklına geldikce kegl egzersizi yap youtubedan bakabilirsin dış görünüş kadar özel bölgelerimizde cok önemli:::
sana yeni yılda bol azimli günler diliyorum senin fizik sorun yok sadece bir ince kilo problemin var oda senin isteğinle çok basit bir Sekilde kurtulabileceğin birşey
BOL ŞANSLAR;

canım nişanlının bacakları tabi senden ince olucak, basen olayı zaten kadına özgü bi sey. fotografına bakıyorum da bence gayet kadınsı hatlara sahipsin ama maalesef ki kilo fazlan var. ben mesela yiyip yiyip kilo alamayan biriyim. böyle söyleyince de nispet yapar gibi oldu ama :1: bu durum beni yıllarca çok üzdü, ergenlik dönemimde bildiğin çirkin ördek yavrusuydum bütün kızların göğüsleri büyüyordu sütyen takıyorlardı ben hala penye yarım atlet giyiyordum yoktu çünkü sütyene ihtiyac. (ki 27 yasındayım hala da yok:1:) bacaklarım desen zaten cırpı, resmen cocuk gibiydim üniversitede bile. hala da zayıfım boyuma göre ama su anki halime ulaşmak için aldığım 5-6 kilo için canım çıktı resmen. emin ol kilo alamayan biri için kilo almak, kilolu birinin zayıflamasından daha zor. bunu dr.lar da söyler.

kendinle barışık ol elbette ama, neden çok daha güzel görünme gibi bir şansın varken sevmediğin halini sevmeye calısasın? yani bahsettiğin sey bir sakatlık, doğuştan gelen bir kusur ya da atıyorum beğenmediğin bir burnun olsaydı tamam kendini sevmeye calıs Allah öyle yaratmış derdim ama sen böyle doğmadın kendi kendini bu hale getirdin ve bu durumu düzeltmek de senin elinde.

bence bir an önce kendini gaza getir, işe gece yememekle başla, cünkü seni seven bir nişanlın varmış bunu önce kendin için sonra onun için yap. düğüne kadar bi diyete başla düzenli koş bol su iç, kısa sürede farkı göreceğine eminim

Çırpı bacaklı biri olarak bende yesem yesem totoya göbişe gidiyo yahu. Benimde bacaklara gitse keşke..

Az yiyerek ve sporla düzelecek şeyler bunlar takmayın kafanıza.

Kıskanmak değil ama hırsla olur

(yalnız çayı şekersiz içenleri çok pis kıskanıyorum bi ben bırakamıyorum şu şekeri :31: )

Back
X