Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baslıkla konu ıcerıgını anlamadım
konu ıcerıgınde neye degınmek ıstedıgınıde anlamadım
mesela kadınlar bıseyler ıster erkek gormezden gelır kadın cıldırır kacımız bu durumda degılkı demıssın
hayatımda hıc boyle bırsey yasamadım
ne ıstedın neyı gormedıde cıldırdın soyleseydın mesela nacızane fıkrımı soylerdım
ve
senaristlerde bize hayal ettiğimiz olmasını istediğimiz evliliklerin yaşanılışını izletiyolar bizde hırçınlaşıyoruz UYANMAK LAZIM demıssınız
tv de dizide fılmde reklamda ızledıklerınızı gercek hayatınızda beklıyorsanız cok cıddı bı sorun var demektır
ben bunuda anlayamadım ızledıklerınızı yasamak ıstıyorsunuz ve yasayamayınca sorun mu yasıyorsunuz ?
dizi o yahu
UYANDIM
günaydın kk
Ama öyle söyleme şimdi beni böyle sev izlerken Ömer'i gören kaç kadın kocasından soğumaz?
Aşkı için ailesinden, paradan, maldan, mülk ten vazgeçti. Üstüne haklı bile olsa özür diliyordu adam..
Gel de kapilma diziye,gel de kocanla kıyaslama :)
valla bız herifcanla caretta cerattaları su samurlarını falan ızlıyoruz genelde
bitek kiralık ask dıye bı dızı varmıs sanırım 2-3 kere onu ızledık eglencelı bırseydı onuda kacırdık sonra
arada denk gelırse ızlıyoruz
hepimiz ömerız
Evet ben bunların dizi olduğunun farkındayım ki bu sektöründe içinde sayılırım çevremde gördüğüm kadarıyla eşinden şikayetçi duygusal özgürlüğü kısıtlanmış çok kadın var karşısındada öküz cinsinden bi koca olunca dizilerdeki adamlara hayran olmamaları kaçınılmaz oluyo çelişkileride mesela dizideki kadın gibi davranmaya başlıyo Ama karşısındaki kendi kocası ters tepince nerden toparlıcanı şaşırıyo yani arzu ettiği duygusal kendi hayatı ve karşısındaki öküz kocası çelişkisi öyle başlıyo istedimki böyle arkadaşlar varsa burdada mutsuz olan konuşalımbaslıkla konu ıcerıgını anlamadım
konu ıcerıgınde neye degınmek ıstedıgınıde anlamadım
mesela kadınlar bıseyler ıster erkek gormezden gelır kadın cıldırır kacımız bu durumda degılkı demıssın
hayatımda hıc boyle bırsey yasamadım
ne ıstedın neyı gormedıde cıldırdın soyleseydın mesela nacızane fıkrımı soylerdım
ve
senaristlerde bize hayal ettiğimiz olmasını istediğimiz evliliklerin yaşanılışını izletiyolar bizde hırçınlaşıyoruz UYANMAK LAZIM demıssınız
tv de dizide fılmde reklamda ızledıklerınızı gercek hayatınızda beklıyorsanız cok cıddı bı sorun var demektır
ben bunuda anlayamadım ızledıklerınızı yasamak ıstıyorsunuz ve yasayamayınca sorun mu yasıyorsunuz ?
dizi o yahu
dizileri izleyip izleyip,
kocama heyy yavrum sen benimsin diyorum
tabiykisiiHahah o da güzel.
Kocam dizi karakterlerine bin basar diyorsun :)
bı sosyal sorumluluk projesı olusturmussunuz burdan fakatEvet ben bunların dizi olduğunun farkındayım ki bu sektöründe içinde sayılırım çevremde gördüğüm kadarıyla eşinden şikayetçi duygusal özgürlüğü kısıtlanmış çok kadın var karşısındada öküz cinsinden bi koca olunca dizilerdeki adamlara hayran olmamaları kaçınılmaz oluyo çelişkileride mesela dizideki kadın gibi davranmaya başlıyo Ama karşısındaki kendi kocası ters tepince nerden toparlıcanı şaşırıyo yani arzu ettiği duygusal kendi hayatı ve karşısındaki öküz kocası çelişkisi öyle başlıyo istedimki böyle arkadaşlar varsa burdada mutsuz olan konuşalım
dizilerde ki adamlarla kocalarını kıyaslayıp,dizide ki kızlar gibi yaşamaya çalışan kadınlara
burdan yardımcı olabileceğinizi sanmıyorum ancak yine de kolay gelsin diyeyim
konudan güzel bir geyik muhabbeti çıkar ama bdv konusu değil bence
ben kocamı kıyaslayamıyorum dizi izlemiyorum
çünkü fenerbahçenin transferleri, yorumları, maçları,geçmiş yılların golleri derken çarpık bacaklı futbolcudan başka bişey göremiyorum
Hayırlısıbı sosyal sorumluluk projesı olusturmussunuz burdan fakat
tv de gorup ınanıp ısteyenlerın ve sorun yasayanların
netden gerceklerı okuyup duzeleceklerını sanmıyorum
zira onlar burdada ızledıklerını arar
bak su sıtede yorum yapan kadının ne ıyı kocası varmıs gordunmu dusuncesı ıle yasamına zulmeder
yapacak bırsey yok
hayırlısı
Yardımdan çok paylaşmak,ihtiyacınızın olmaması başkalarınında olmadığı anlamına gelmiyodizilerde ki adamlarla kocalarını kıyaslayıp,dizide ki kızlar gibi yaşamaya çalışan kadınlara
burdan yardımcı olabileceğinizi sanmıyorum ancak yine de kolay gelsin diyeyim
konudan güzel bir geyik muhabbeti çıkar ama bdv konusu değil bence
ben kocamı kıyaslayamıyorum dizi izlemiyorum
çünkü fenerbahçenin transferleri, yorumları, maçları,geçmiş yılların golleri derken çarpık bacaklı futbolcudan başka bişey göremiyorum
tv de gorduklerıne ınanıp beklentıye gırenlere karsıYardımdan çok paylaşmak,ihtiyacınızın olmaması başkalarınında olmadığı anlamına gelmiyo