- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
- Konu Sahibi zencefiltarcin
-
bende kent hastanesinde doğum yapmak sitiyorum ama ben namık demirin ismini daha çok duyoyorum..şu anda aydında yaşıyorum ama doğuma 3 ay kala artık dr namık demir e gideceğim..bu arada orçun bey hakkındada kulağıma güzel şeyler geliyor...seçim senin elbette...
Yakın zamanda orçun beye giden var mi acaba? Bende gitmeti planliyorum.
Hayır henüz gitmedim ama ordaki cogu dokyor hakkinda iyi yorumlar okudum gidersen yorum yaz lutfen ben bu ay veya bir sonraki ay planliyorum gitmeyi.Ben de hamile adayıyım, okuduklarımdan sonra Orçun Bey' e gidecek gibiyim...Siz gittiniz mi acaba?
Hayır henüz gitmedim ama ordaki cogu dokyor hakkinda iyi yorumlar okudum gidersen yorum yaz lutfen ben bu ay veya bir sonraki ay planliyorum gitmeyi.
Cok sevindim yorumlarini bekliyorum aletler iyimi ücreti ne kadarmış incik incik bak sor bizede söyle ben once riskli gebelik uzmanina gidecegim icin orcun beye sonra gideceğim senden guzel haberler bekliyorum.Magrenta merhaba,
16 Ağustos için Orçun Bey' den randevu aldım, döner dönmez yorumları yazarım, hadi hayırlısı:18:
Cok sevindim yorumlarini bekliyorum aletler iyimi ücreti ne kadarmış incik incik bak sor bizede söyle ben once riskli gebelik uzmanina gidecegim icin orcun beye sonra gideceğim senden guzel haberler bekliyorum.
Cok tesekkur ederim cok guzel aciklamissin benim ozrl sifortam yok o yuzden düşünüyorum fiyati ama iyi bir doktor ve hastane olmasi onemli ben bi kayip yaşadım ve daha temkinli olmaliyim diyorum bakalım bende prs gunu riskli gebelik uzmanina gidiyorum hakkimda hayirlisi.Orçun Bey' le hamilelik öncesi ilk görüşmemi yaptım.
Öncelikle Orçun Bey sakin ve güven verici bir hekim, beğendim. ilk randevuda kan testi, tiroid testi ve smear testi istiyor. İlk ikisini aynı hastanede geçen aylarda yaptırdığımdan tekrarına gerek duymadı, kayıtlardan baktı problem olmadığını gördü. Ultrason sonucumun da çok temiz ve sorunsuz olduğunu söyledi. Herşey çok iyi, hamile kalabilirsin dedi çok şükür.( smear testi sonucunu telefonla öğrenicem, henüz aramadım)
Bunun dışında aletleri sormuşsun, tabi ki anlamıyoruz biz ama, Orçun Bey' i tercih etmek istememdeki neden Kent Hastanesi doktoru olmasıydı zaten. Hastanenin kullandığı teknoloji konusunda şüphem yok. Fiyatı senin için soracaktım ama ilk randevu olduğundan onu sormak için müsait ortam oluşmadı, ama mali konularda bilgi verecek bir bölüm vardır herhalde hastanede. Umarım faydalı olmuştur Magrenta' cım senin için yorumum, gerçi çok detay veremedim ama ilk görüşme için izlenimlerim bunlar. Asıl testler, hamile kaldıktan sonra başlıyor dedi Orçun Bey, ve folik asit verip yolladı beni :)
Canim bende tum gebelik surecimi ve dogumumu orcun beyle gerceklestirdim muhtesem bi doktor. Heran ulasabilirsin. Her turlu sorunuza acikca cvp alacaginiz bi dr. Muayne ucreti 200 tl. Sgk gecerli degil. Dogum 5.500 tl ama deger muhtesemselam tekrar ben aydındayım dr um burada kendisindende çok memnunum fakat doğumu izmirde olsn istiyorummm..kent hastanesini daha önce gidip görmüştüm dr namık beye giden arklar vardı bende kendisi ile ilgili biçok araştrma yaptım çok ilgili ve bilinçli bir dr olduğunu öğrendim...allah kısmet ederse doğumuma 3 ay kala artık ona gitmeyi planlıyorum doğum ücreti hakkında bilgim yok fakat benim özzel sağlık sigortam var o çok problem olmıcak ...çokta pahalı olcağını sanmıyorum ..üstelik bebeğin ve senin sağlığın paradanda önemli olduğunu düşünüyorum...
senin içinde hayırlısı olsun inşallah...
Canim namik bey riskli geliklerle ilgileniyoselam ... ben bir kere namık beye gittim kendisinden cok memnun kaldım.Orçun Beyi tanımıyorum. Ama hastanede herkez cok ilgili. ama benim evime oldukca uzak oldugu için karar degiştirerek Kahraman Koldaya gitmeye başladım. Ve doktorumdan inanılmaz memnunum. Hastanede doğum fiyatı 4000-4500 ytl arasında değişiyor.
Magrentacım merhaba,Cok tesekkur ederim cok guzel aciklamissin benim ozrl sifortam yok o yuzden düşünüyorum fiyati ama iyi bir doktor ve hastane olmasi onemli ben bi kayip yaşadım ve daha temkinli olmaliyim diyorum bakalım bende prs gunu riskli gebelik uzmanina gidiyorum hakkimda hayirlisi.
Gittim canim fuat akercana cok guzel bilgilendirdi birde mesut özsoya gittimMagrentacım merhaba,
Geçtiğimiz geçtiğimiz perşembe gittin mi riskli gebelik uzmanına? Nasıl geçti? Herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?