Kent Hastanesi / Izmir Dr. Orcun Sezer ?

zencefiltarcin

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
1.208
2.404
333
Merhaba arkadaslar ,

Kent hastanesi ve Dr. Orcun Sezer hakkında bilgilerinizi / yorumlarınızı paylasmanızı rica ederim. Özellikle orada dogum yapmıs arkadaslardan hastane olanakları / ilgi -alaka ve mümkünse fiyat konusunda yanıt alabilirsem cok sevinirim .. hepinize tesekkürler

bende kent hastanesinde doğum yapmak sitiyorum ama ben namık demirin ismini daha çok duyoyorum..şu anda aydında yaşıyorum ama doğuma 3 ay kala artık dr namık demir e gideceğim..bu arada orçun bey hakkındada kulağıma güzel şeyler geliyor...seçim senin elbette...

tesekkür ederim cnm , umarım hersey istediğin gibi olur.. anladıgım kadarıyla hamilesin insallah kolay bir dogum olur ve sağlıkla kavusursun meleğinne.. ben henüz hamile adayıyım ancak hamile kaldıgımda ilk dokturumla sonuna kadar devam etmek istediğim icin simdiden arastırıyorum secim yapmak icin en iyisi daha önce tecrübe eden birilerinden fikir almak sanırım peki senin kent hastanesinde dogum yapmak istemende neler etkili oldu , bilgi verebilir misin , tanıdıgın memnun kalan birileri var mı cevrende ...

selam ... ben bir kere namık beye gittim kendisinden cok memnun kaldım.Orçun Beyi tanımıyorum. Ama hastanede herkez cok ilgili. ama benim evime oldukca uzak oldugu için karar degiştirerek Kahraman Koldaya gitmeye başladım. Ve doktorumdan inanılmaz memnunum. Hastanede doğum fiyatı 4000-4500 ytl arasında değişiyor.

selam tekrar ben aydındayım dr um burada kendisindende çok memnunum fakat doğumu izmirde olsn istiyorummm..kent hastanesini daha önce gidip görmüştüm dr namık beye giden arklar vardı bende kendisi ile ilgili biçok araştrma yaptım çok ilgili ve bilinçli bir dr olduğunu öğrendim...allah kısmet ederse doğumuma 3 ay kala artık ona gitmeyi planlıyorum doğum ücreti hakkında bilgim yok fakat benim özzel sağlık sigortam var o çok problem olmıcak ...çokta pahalı olcağını sanmıyorum ..üstelik bebeğin ve senin sağlığın paradanda önemli olduğunu düşünüyorum...

senin içinde hayırlısı olsun inşallah...

slm arkadaslar anlasılan Dr. ile ilgili cok fazla bilgi yok...Peki Kent hastanesi ile ilgili bilgisi / yorumu olanlar yazabilir mi lütfen , bu hastane evime yakın ve özel sigortamın anlasması var , karar vermeden önce bilgisi olan arkadasların düsüncelerini almak istiyorum, hepinize cok tesekkürler..

Merhabalar,

Ben Orçun Sezer'e gidiyorum ve çok memnunum. Daha önce ismi lazım değil İzmir'de ün salmış bir doktora gitmiştim ve hiç memnun kalmadım. Daha sonra araştırmalarım sonucu hem evime yakın olması hem de dr. ve hastane memnuniyeti duyumlara göre Orçun Bey'de karar kıldım. Şuan hamileyim, hamilelik öncesi tüm testlerimi de orada yaptırttım zaten. Oldukça ilgili her konuda ve seni çok rahatlatıyor herşeyden önce

Ayrıca fiyat konusunda da; 3.800 TL normal, 4.100 TL ise sezeryan diye biliyorum; ama yine de yanlış bir bilgi vermeyeyim.

Merhaba ,
1 hafta önce yeni anne olan biri olarak gebelik öncesi, gebelik dönemi ve sonrasındakı doktorum kent hastanesı Uzman Dr. Orçun Sezer. Uzun araştırmalar sonucu karar kıldıgım doktorum benim tüm beklentilerimi tam olarak karşıladı. Özellikle normal doğumu destekleyen ve bu ımkan varsa anne adayının bu yönde isteğının hep yanında olan bir doktor. Konusunda uzman , guvenilir ve özverili bir doktor olarak Orçun beyi gönül rahatlığı ile tavsıye edebilirim. Gebelikte en önemli konulardan biri kesinlikle doktorunuza olan güven ve inancınız bu sızın üzerinizdeki stresi azaltan en büyük etkenlerden biri bu açıdan ben Orçun Bey i tercih ettiğim için her zaman kendimi şansli olarak gördüm.

Magrenta merhaba,
16 Ağustos için Orçun Bey' den randevu aldım, döner dönmez yorumları yazarım, hadi hayırlısı:18:
Cok sevindim yorumlarini bekliyorum aletler iyimi ücreti ne kadarmış incik incik bak sor bizede söyle ben once riskli gebelik uzmanina gidecegim icin orcun beye sonra gideceğim senden guzel haberler bekliyorum.

Cok sevindim yorumlarini bekliyorum aletler iyimi ücreti ne kadarmış incik incik bak sor bizede söyle ben once riskli gebelik uzmanina gidecegim icin orcun beye sonra gideceğim senden guzel haberler bekliyorum.

Orçun Bey' le hamilelik öncesi ilk görüşmemi yaptım.
Öncelikle Orçun Bey sakin ve güven verici bir hekim, beğendim. ilk randevuda kan testi, tiroid testi ve smear testi istiyor. İlk ikisini aynı hastanede geçen aylarda yaptırdığımdan tekrarına gerek duymadı, kayıtlardan baktı problem olmadığını gördü. Ultrason sonucumun da çok temiz ve sorunsuz olduğunu söyledi. Herşey çok iyi, hamile kalabilirsin dedi çok şükür.( smear testi sonucunu telefonla öğrenicem, henüz aramadım)
Bunun dışında aletleri sormuşsun, tabi ki anlamıyoruz biz ama, Orçun Bey' i tercih etmek istememdeki neden Kent Hastanesi doktoru olmasıydı zaten. Hastanenin kullandığı teknoloji konusunda şüphem yok. Fiyatı senin için soracaktım ama ilk randevu olduğundan onu sormak için müsait ortam oluşmadı, ama mali konularda bilgi verecek bir bölüm vardır herhalde hastanede. Umarım faydalı olmuştur Magrenta' cım senin için yorumum, gerçi çok detay veremedim ama ilk görüşme için izlenimlerim bunlar. Asıl testler, hamile kaldıktan sonra başlıyor dedi Orçun Bey, ve folik asit verip yolladı beni :)

Cok tesekkur ederim cok guzel aciklamissin benim ozrl sifortam yok o yuzden düşünüyorum fiyati ama iyi bir doktor ve hastane olmasi onemli ben bi kayip yaşadım ve daha temkinli olmaliyim diyorum bakalım bende prs gunu riskli gebelik uzmanina gidiyorum hakkimda hayirlisi.

ben kent hastanesi israel beye gidiyorum tüp bebek servisi başkanı ama ben tüp bebek yaptırmadım sadece çok ii bi doktor olduğunu duyduğum için muayenehanesine gidiyorum doğum ücretini bende araştırıyorum kentin sonradan ek ücretler çıkıyormuş onu merak ediyorum ama çok ii bi doktor tavsiye ederim

Canim bende tum gebelik surecimi ve dogumumu orcun beyle gerceklestirdim muhtesem bi doktor. Heran ulasabilirsin. Her turlu sorunuza acikca cvp alacaginiz bi dr. Muayne ucreti 200 tl. Sgk gecerli degil. Dogum 5.500 tl ama deger muhtesem

Canim namik bey riskli geliklerle ilgileniyo

Magrentacım merhaba,
Geçtiğimiz geçtiğimiz perşembe gittin mi riskli gebelik uzmanına? Nasıl geçti? Herşey yolunda mı?

Magrentacım merhaba,
Geçtiğimiz geçtiğimiz perşembe gittin mi riskli gebelik uzmanına? Nasıl geçti? Herşey yolunda mı?
Gittim canim fuat akercana cok guzel bilgilendirdi birde mesut özsoya gittim
Benim durumum.normal hamilelik gibi gecmeyecek 5 aylik bi kayip yasadum ve sezeryan oldum hem bekleme surem var hemde testler olucak gebeyken allah yardimcim olsun fuat bey 10 ay bekle mesut bey 6 ay kendi doktorumda 8 ay dedi durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…