Orçun Bey' le hamilelik öncesi ilk görüşmemi yaptım.
Öncelikle Orçun Bey sakin ve güven verici bir hekim, beğendim. ilk randevuda kan testi, tiroid testi ve smear testi istiyor. İlk ikisini aynı hastanede geçen aylarda yaptırdığımdan tekrarına gerek duymadı, kayıtlardan baktı problem olmadığını gördü. Ultrason sonucumun da çok temiz ve sorunsuz olduğunu söyledi. Herşey çok iyi, hamile kalabilirsin dedi çok şükür.( smear testi sonucunu telefonla öğrenicem, henüz aramadım)
Bunun dışında aletleri sormuşsun, tabi ki anlamıyoruz biz ama, Orçun Bey' i tercih etmek istememdeki neden Kent Hastanesi doktoru olmasıydı zaten. Hastanenin kullandığı teknoloji konusunda şüphem yok. Fiyatı senin için soracaktım ama ilk randevu olduğundan onu sormak için müsait ortam oluşmadı, ama mali konularda bilgi verecek bir bölüm vardır herhalde hastanede. Umarım faydalı olmuştur Magrenta' cım senin için yorumum, gerçi çok detay veremedim ama ilk görüşme için izlenimlerim bunlar. Asıl testler, hamile kaldıktan sonra başlıyor dedi Orçun Bey, ve folik asit verip yolladı beni :)