Kentsel dönüşüm hakkinda bilgi

Kredi veriyorlar onu alacagix aylik 10 bin falan o zorlamaz

Bu secimlerde durmaz belediye degil ama bi dahakinde durursa tabi olabilir

Bakayim tesekkurler

Y

Zdim ya nedenini depremde kentsel donusume girecek denen apartmanlar saniyesinde yikildı insanlar oldu yataklarimda. Mesela ebrar sitesi. Ulke deprem ulkesi zaten aldiginizda depremde yikilabilir icinde siz ya da kiraci varken değmez
Yanlis anlastik galiba orada oturmuyoruz ya da satun almadik bize ait kentsel donusume girecek yenisi yapilacak ve satip kendimize ev alacagiz

2 sene mi? Birkaç ayda inşaatı dikiyorlar, oo hooo. Bunu ne ara yaptılar dediğim çok inşaat gördüm. Biraydakondu binaları
Insallah ya dikseler bi kac aya satsakevimizi alsak hemencecik bitiriverseler

Nasil sorun cikiyor mesela

Çok bilmiyorum ama hak sahipleri arasında anlaşmazlık oldu galiba inşaat baya bir süre durmuştu. Kat karşiliğimi girdiniz kentsel dönüşüme nasil anlaştınız? Benim sahit olduğum verilecek daire sayısında sıkıntı çıkmıştı. Belediye ilede sorun çıkabiliyor birsürü izinleri var. Ama çok çabuk biten inşaatlarda var. İnşallah sorun yaşamazsınız.

Evli kadınlar bekar kadınlari kıskaniyor olabilirler mi?

Mutlaka Ha kira odemiyorum arabam da var.borcum da yok.gezip egleniyorumelim yuzum de duzgundur.bilmem ben kibar tatlis biriyim aslinda.bunlara bagladim ama vardir belki baska sebebi

Kentsel dönüşümler
içimde bir yerde bir gülüşünle ......diririirirriririm remrem gidişinden gidisindennn
Kafamda kentsel dönüşümler...bambbambamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…