Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiç bişey imzalamadigim zaten sözde konuşulan şeylerdi bunlar çok ayıp ettiler hala üste çıkmaya çalışıyorlarSize düşen bodrum denilince, neden hemen kabul ediyorsunuz? Avukat yardımı alın mutlaka. Buradan aldığınız yardım yeterli olmaz. Bu sürede belge, sözleşme imzalamayın.
Benim şahit olduklarım hep aile apartmanıydı. Hep beraber gidip yaptırdılar. O yüzden çok tuhaf geldi bana hisseli ve tapusuz evler.Bizim binadakiler kabul etmedi mesela bizim bina hisseli kanun çıktığında o kadar çok uğraştık ki cahil insanlar bunu yararlarına olduğunu anlayamadı bazıları hissesine güveniyor çünkü herkesin hissesi aynı oranda değil müteahhitler evi satarken sen mesela 4. Kattan alıyorsun balkonlu diye çok mutlusun komşun da Bodrum’dan alıyor ama hissesi daha fazla oda o hissesine güveniyor karışık bir durum bu çok
Aile apartmanı değil sanırım bana bir daire birde işyeri demişti aile apartmanı olsa iyi olur ama değil gibi gerçi akrabalar arasında da sorun çıkabiliyor ayrıca bu evlerin tapusu var ama adı hisseli tapu tapular üç çeşit hisseli tapu kat irtifaklı tapu kat mülkiyetli tapu hisseli tapu aslında arsa tapusu bina yıkıldıktan o arsada senin şu kadar payın var demek bu tuvalet kadar da bir pay olabilir ama kat mülkiyetli öyle değil dairen varsa dairen vardırBenim şahit olduklarım hep aile apartmanıydı. Hep beraber gidip yaptırdılar. O yüzden çok tuhaf geldi bana hisseli ve tapusuz evler.
Konu sahibi miras deyince yine aile apartmanı canlandı gözümde.
Ben okuyamadım.cevabı başka birine verecektim diğerine vermişim sildim tekrar yazsam mı bilemedim sanırım okundu öyle durumlar var anlayacağınız
Binadakiler akraba arsa tapusu ama daireler var bir hissedar mutehaiite calisiyor çok fazla dalavere döndü çok ayıpAile apartmanı değil sanırım bana bir daire birde işyeri demişti aile apartmanı olsa iyi olur ama değil gibi gerçi akrabalar arasında da sorun çıkabiliyor ayrıca bu evlerin tapusu var ama adı hisseli tapu tapular üç çeşit hisseli tapu kat irtifaklı tapu kat mülkiyetli tapu hisseli tapu aslında arsa tapusu bina yıkıldıktan o arsada senin şu kadar payın var demek bu tuvalet kadar da bir pay olabilir ama kat mülkiyetli öyle değil dairen varsa dairen vardır
Bodrumu iş hemen bitsin diye kabul etmiştim hiç bişey imzalamadim lafta konusulduimzalamamışsınız birşey bence bir bilene danışın adam sizi kandırıyor.bodrum vs neden kabul ediyorsunuz ki böyle şeyler.
Diğer hissedarlar ne düşünüyor senin gibi payına Bodrum kat düşen varım ve diğer akrabalarının tapularını alıp hisselerine bakma şansın var mı çünkü belki hissesi senden daha düşük birine torpille daha iyi yer verebilirlerBinadakiler akraba arsa tapusu ama daireler var bir hissedar mutehaiite calisiyor çok fazla dalavere döndü çok ayıp
şimdi vazgeçtim daire istiyorum diye diretin.adam sizi yumuşak yüzlü buldu büyük ihtimal.Bodrumu iş hemen bitsin diye kabul etmiştim hiç bişey imzalamadim lafta konusuldu
Aynen öyle yapacağım öbür aynı hisseye sahip olan bana doğruyu söyleyeceğini sanmıyorumHazır imza da atmamışsınız kabul etmeyin. Sizinle aynı hisse sahibine daire verip size yok denmesi saçma. Muhtemelen bodrum katı kabul ettiğiniz için,cüzi bir para verip hissenizi almak peşinde adam.
Sizinle aynı hisse oranına sahip olan kişiler ne alıyorsa sizde onda diretin vermiyorsa sözleşme imzalamayın,gerisini müteahhit düşünsün.
Valla herkes kendini düşünüyorDiğer hissedarlar ne düşünüyor senin gibi payına Bodrum kat düşen varım ve diğer akrabalarının tapularını alıp hisselerine bakma şansın var mı çünkü belki hissesi senden daha düşük birine torpille daha iyi yer verebilirler
Kimse ne anlaştığını söylemiyor hepsi kendini düşünüyor h hepsi sen bekle çantada keklik görüyor larHenüz sözleşme imzalamamışsın ama diğer hissedarlar imzaladıysa sen yine Bodrum’a kalabilirsin çünkü onları imzaladığı yerler için vazgeçirmezsin o yüzden acele et bu sorunu bir an önce çöz ve sözleşmeni imzala
O zaman Bodrum istemediği ni söyle eğer sen kabul etmiştin derse o zaman benimle aynı hisseye sahip x kişisine daha iyi yer verildiğini bilmiyordum de bende aynı şartlara sahibim kabul etmiyorum de daireler çift mi olacak tek mi hissenizi satma şansınız varsa bile iyi olur üzerine para eklersiniz başka yerden alırsınız hem o kadar akraba içinde anlaşmazlık çok olurKimse ne anlaştığını söylemiyor hepsi kendini düşünüyor h hepsi sen bekle çantada keklik görüyor lar