Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Kızlarcım lütfen saat 23:00 a kadar okuyalım mümkünse,geçe kalacaksanız,önceden bildirim yapıp,okuyacağım,okundu sayın gibi söyleyin ki,listeyi güncelleyeyim ben de bazen 11 den sonraya kalamıyorum,ertesi güne kalmasın,karışmasın ;)

1. @femmepetal.
  2. @Cilekkokusu12345 okudu
  3. @Hasretim bebiko mazeretli
  4. @Cemrenaz3
  5. @Selcenay.
  6. @lilyumdelisi
  7. @melissamelis
  8. @gulbera okudu
  9. @tubatesbih okudu
  10. @guzbahar
@melisamelisss için okunuyor

Bu mesajdan alıntı yaparak
Kızlar ben mazeretli oldum kusura bakmayın internetim de problem vardi yazamadım daha önce

1. @femmepetal. Okudum
  4. @Cemrenaz3. Okudu
  5. @Selcenay okudu
  6. @lilyumdelisi. Okudu
  7. @melissamelis
  8. @gulbera okudu
  9. @tubatesbih okudu
  10. @guzbahar mazeretli
Kızlar cemrenazı okudu sayacaktık herhalde dimi? @melisamelisss son liste böyle istersen sen mazeretlilerin yerine de oku,benim şimdi 104 ayetel kürsim var yoksa okurdum,Allah kabul etsin canım

1. @femmepetal. Okudum
  4. @Cemrenaz3. Okudu
  5. @Selcenay okudu
  6. @lilyumdelisi. Okudu
  7. @melissamelis okudu
  8. @gulbera okudu
  9. @tubatesbih okudu
  10. @guzbahar mazeretli
Kızlar cemrenazı okudu sayacaktık herhalde dimi? @melisamelisss son liste böyle istersen sen mazeretlilerin yerine de oku,benim şimdi 104 ayetel kürsim var yoksa okurdum,Allah kabul etsin canım
benim için gerek kenzül arşla gerek türkçe duasıyla okuyan herkese tşk ediyorum kızlar ,inşallah Rabbim dualarımızla hepimizi sevindirsin :)

duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

canım ben 2 tane okudum eksik kalırsa yıne okuyabılırım musaıtım bugun

duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN
@femmepetal okudum cnm
@gulbera Rabbim dualarını hayirlisi ile kabul buyurur inşallah. .

1. @femmepetal.
  2. @Cilekkokusu12345
  4. @Cemrenaz3.
  5. @Selcenay
  6. @lilyumdelisi. okudu
  7. @melissamelis
  8. @gulbera 2 tane okudu
  9. @tubatesbih okudu
  10. @guzbahar mazeretli

1. duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

1. @femmepetal.
  4. @Cemrenaz3.
  5. @Selcenay
  6. @lilyumdelisi. okudu
  7. @melissamelis
  8. @gulbera 2 tane okudu
  9. @tubatesbih okudu
  10. @guzbahar mazeretli

1. duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

1. @femmepetal. Okudum
  4. @Cemrenaz3. Okudu
  5. @Selcenay okudu
  6. @lilyumdelisi. Okudu
  7. @melissamelis
  8. @gulbera 2 okudu
  9. @tubatesbih okudu
  10. @guzbahar mazeretli

@tubatesbih sağ ol tatlım,aynı anda güncellemişiz listeyi :)))
Selcenay geç de olsa okuyacağım demiş,onu ve cemrenaz köyden de olsa okurum demiş
onu da okudu yazdım.

@tubatesbih sağ ol tatlım,aynı anda güncellemişiz listeyi :)))
Selcenay geç de olsa okuyacağım demiş,onu ve cemrenaz köyden de olsa okurum demiş
onu da okudu yazdım.
rica ederim Canm :))

1. @femmepetal. Okudum
  4. @Cemrenaz3. Okudu
  5. @Selcenay okudu
  6. @lilyumdelisi. Okudu
  7. @melissamelis okudum
  8. @gulbera 2 okudu
  9. @tubatesbih okudu
  10. @guzbahar mazeretli
gülbera Allah dileklerini hayırla kabul etsin :)

Back
X