Kep Töreni İçin Önerilerinize İhtiyacım Var

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Kızlar merhaba. 2 hafta sonra kep törenim var ve bugün bir elbise giydim bacaklarımın fena halde selülitli olduğunu gördüm. Kilolu değilim hafif balık etliyim boyum 1.72 sizce bilekte siyah pantolon giysem cübbenin içinde güzel görünürmü? Hep elbise giymenin hayalini kurmuştum ama maalesef bacaklarım okadar rezil haldeki hormon tedavisi yüzünden asla elbise giyemem
sizce siyah skinny bilek pantolonun üzerine ne tarz bir bluz giymeliyim altına nasıl bir ayakkabı olur?
Birde mezuniyet çimlik alanda normal topuklu ayakkabı çimlere batıyormu dolgu topuk mu giymeliyim?

Kızlar merhaba. 2 hafta sonra kep törenim var ve bugün bir elbise giydim bacaklarımın fena halde selülitli olduğunu gördüm. Kilolu değilim hafif balık etliyim boyum 1.72 sizce bilekte siyah pantolon giysem cübbenin içinde güzel görünürmü? Hep elbise giymenin hayalini kurmuştum ama maalesef bacaklarım okadar rezil haldeki hormon tedavisi yüzünden asla elbise giyemem
sizce siyah skinny bilek pantolonun üzerine ne tarz bir bluz giymeliyim altına nasıl bir ayakkabı olur?
Birde mezuniyet çimlik alanda normal topuklu ayakkabı çimlere batıyormu dolgu topuk mu giymeliyim?

Bence elbise giymelisin herkesin selüliti var sonuçta ayrıca diz kapağı hizasında bi elbisede giyebilirsin ben cübbenin içine pantolon yakıştıramıyorum. Dolgu topukta daha rahat edersin.

canım çim alanda ise hic ince topuk düşünme rahat edemezsin bence kısa dar paça pantolon ve şık bir bluz tercih edebilirsin cübbenin altında elbise hos olmuyor bence hem kep törenlerinde hele birde açık alanda olacaksa abartmamak lazım diye düşünüyorum sade ve şık olmalı:)saçını kesinlikle acık model düşün yoksa kep oturmuyor tebrikler şimdiden meslek hayatında başarılar.

Bence elbise giymelisin herkesin selüliti var sonuçta ayrıca diz kapağı hizasında bi elbisede giyebilirsin ben cübbenin içine pantolon yakıştıramıyorum. Dolgu topukta daha rahat edersin.

Ben tedavi yüzünden baya kötü durumdayım canım ya alt bacaklarımdada mevcut maalesef. Mezuniyetten sonra doktorumla görüşcem psikolojim bozuldu valla:(

canım çim alanda ise hic ince topuk düşünme rahat edemezsin bence kısa dar paça pantolon ve şık bir bluz tercih edebilirsin cübbenin altında elbise hos olmuyor bence hem kep törenlerinde hele birde açık alanda olacaksa abartmamak lazım diye düşünüyorum sade ve şık olmalı:)saçını kesinlikle acık model düşün yoksa kep oturmuyor tebrikler şimdiden meslek hayatında başarılar.

Saçlarım siyah ve belimde hafif dalgalı dolgun ve doğal bir modelmi güzel olur yoksa düz fönmü çektirsem? Kalın topuklu bir ayakkabım var sanırım sorun olmaz anneme babet vercem zaten olmadı çıkartır babet giyerim. Kardeşim kotondan bluz almış bugün bana annem getrcek gelirken inşallah yakışır banada yıllardır bekledğim törene hiç özenemedim son anda elbisemi giyip bakınca böyle oldu maalesef. :(
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :16::16:

Canım kıyafeti sallama çok fazla zaten gorunmeyecek cübbe den ani yasa bence saç dalgalı da güzel oluyor sizde olabilir sen yüzüne gore kara verir sin canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm benim cüppenin içinde siyah pantolon çok şık duruyor üstüne şık ipekli bir bluz tercih edebilirsin (=
çim bir alansa babet tarzı birşey tercih et çünkü topuklu olan ayakkabı batar hem babaetle rahat hoplar zıplarsın anın keyfini yaşarsın (=

Mezuniyet cübbesi ve kep siparişlerinizi üzerinden sağlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X