- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
- 123
Bugun ameliyattan sonraki 3. Günüm. Sabah bi kalktım sağ gözüm şişmiş ve morarmış. Böyle bişe yaşayan oldu mu? Sanki gece dayak yemişim :s
gecmis olsun doktorunu ara sor ne diyo bakalım .s ameliyatdan sonra yüzün sismesi yanakların sismesi normalde gözün morarmasını ilkez duyuyorum
Sagol canım.. Simdi gidiyorum sargılarım acılcak, gözümü de sorucam gitmişken.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
moralini bozma git doktoruna sor estetik ameliyatlarında sisme falan bunlar normal sey gecer en gec 1 haftaya kesinlikle bekliyorum güzel cevaplarını :)
Moralimi bozmuyorum hic ya tek derdimiz morluk şişlik olsun:) . Aldırdım şimdi sargılarımı, taş gibi hissediyorum kulklarımı, tenisçi bandını takamadım o derece. Ama şuanki şiş haline ragmen cok sevdim bu yapısık halini:)) kıvrım da vermiş doktorum. Bugun banyo yap dedi ama cesaret edemiyorum dokunamıyorum hic bile su sampuan isine hic giremem gibi:s hemencik iner inşallah bu şişlikler de 😊
6 ıncı güne kadar sislikler cok artıyor sonra inmeye baslıyor yavas yavas 1 aya iner 6 ayda oturur cok iyi korumalısın :) elliyince acıyomu
Tesekkurler destegin icin 😊 Acıyo tabiiii hatta simdi zorla tenisci bantını taktım da zonkluyo bu bant aşamasının bukadar zor olacagını hic düsünmemistim 😳
tabi kulak kıkırdağın eski hali için ileri baskı uyguluyo içindeki kalıcı ipler eski halini almaması için geriye baskı uyguluyo kulak ameliyatı gerçekten cok zor allah sabır versin :) ama sonucu güzel olucak hangi doktora olmustun sen
Ankarada volkan tayfur a oldum. Çok becerikli ve ilgili bi doktor tavsiye ederim burdan düşünenlere de :) zor gercekten dedigin gibi gerginlik mevcut ve yanıyo gibi içten içten.. sürekli bıcak altına yatan ünlüleri hic düsünemiyorum çıldırmış olmalılar:)
rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana :) ben üstüne yatabiliyorum tam 4 ay oldu artık yatalım yani :) belki 2 aylıkken bile yatabilirdim ama hiç gerek duymadım biraz tuhaf oluyodu acıdan ziyade sanki sertliği nedeniyle kırılcak gibi hissediyodum şuan oda yok tabi tamamen normal kulak gibide değil :)
6 ayda tamamen iyileşicek demişti doktorum gidişatta onu gösteriyor.Doktorun temizler kulağının arkasınıda en zor günleride atlatmışsın artık sende kurtuldun diyebiliriz darısı diğer ameliyat olacak arkadaşların başına :)
Plastik cerrahi bölümüne sıra alıyorsun internettende alabilirsn. Her kulak burun boğaz doktoru yapmiyr hastaneden bilgi al ilk arayipta. telefonlada bir hafta snrasina alabilirsn. Devlet hastaneleride ücretli. Bana 1600 dediler, 700 yatrd. Arada kaynadim anlican bende nasil oldu anlamadm :)Benimde kulaklarım biraz kepçe ve bende bu ameliyatı olmak istiyorum,hala tam anlayamadım kesin olarak para alınıp alınmadığını,Eskişehir'de hangi hastaneye olabilirim ve nasıl oluyor kbb bölümüne randevu alıp gidip görüştükten kaç gün sonrasına gün veriyolar?
Beni bilgilendirirseniz sevinirim :44:
Merhaba
Ben de 2 mayıs cuma günü kepçe kulak ameliyatı olucam. Ameliyattan sonra hangi doktora yaptırdığımı, öncesinde ve sonrasındaki tüm gözlemlerimi paylaşıcam. Umarım memnun kalırım ve burada muallakta kalan arkadaşlara da yardımcı olmuş olurum. Sevgiler
Merhaba
Ben de 2 mayıs cuma günü kepçe kulak ameliyatı olucam. Ameliyattan sonra hangi doktora yaptırdığımı, öncesinde ve sonrasındaki tüm gözlemlerimi paylaşıcam. Umarım memnun kalırım ve burada muallakta kalan arkadaşlara da yardımcı olmuş olurum. Sevgiler
tabi kulak kıkırdağın eski hali için ileri baskı uyguluyo içindeki kalıcı ipler eski halini almaması için geriye baskı uyguluyo kulak ameliyatı gerçekten cok zor allah sabır versin :) ama sonucu güzel olucak hangi doktora olmustun sen
Merhaba
arkadaşlar, ben tamamen bu forumu okumam ile olmayı düşünüyordum gerçekten fakat olumsuz yorumları da görünce biraz korkmuş ve kadarsız kalmış durumdayım :s
bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar ortalama bir fiyat bilgisi verebilirlermi
lütfen yardımcı olursan çok seviniriz, ağrı acı durumu da vs.
şimdiden geçmişolsun, istediğin gibi olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?