Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Canım ben ameliyattan 3 gün önce kan tahlili yaptırıp bide ekg çektirdim, o kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben ameliyattan 3 gün önce kan tahlili yaptırıp bide ekg çektirdim, o kadar.

@happytreefriend, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,

bu ekg-kan tahlilini doktorun sevk ettiği yerde mi yaptırıyorsun belli bir indirim oranında, yoksa nerede yaptıracağın sana mı kalmış oluyor.
bu tahliller ameliyat ücretinden hariç dimi,

Cnm benim doktorum bi hastaneye baglı calısmıyor, sadece kendi muayenehanesinde. Ameliyatlarını da özel doktor olarak anlasmalı oldugu bi özel hastanede yapıyor. Ben verdigim 3500 tl den baska tek kuruş ödemedim. Ne muayene için, ne hastanede tahliller için, ne de ameliyat günü adıma tahsis edilen oda için..

Ameliyattan sonraki surec bu fiyata dahil zaten kendisi hersey dahil 4000 demisti oncesi ve sonrasi acikcasi ben kendisine attigim e mailde daha sonra olacagim firsatini buldugumda o zamana yakin mi muayeneye geleyim simdi mi diye sordugumda simdiden gelmenizin daha verimli olacagi kanisindayim demisti yani bu muayene ucretinin ustune 3891 tl alacagini dusunuyorum olmadi hasta olarak soyler bunu rica ederiz kabul edeceginden acikcasi eminim

Ha anladım canım öyleyse iyi, cunku sonucta az buz paralardan bahsetmiyoruz

Bu arada soruna bi yanıt vermeyi unutmusum, aynı ameliyat olcagım hastanede yaptırdım tahlilleri de. Bana bırakmadı yani yaptırcagım yeri.

Bu arada soruna bi yanıt vermeyi unutmusum, aynı ameliyat olcagım hastanede yaptırdım tahlilleri de. Bana bırakmadı yani yaptırcagım yeri.

@happytreefriend, tamamdır canım çok teşekkürler,

arkadaşlar birde istanbulda doktor ali mezdeği vardı, bu doktor ameliyatları nerede yapıyor, ek muayene ücreti tale ediyormu, forumda kendisine ameliyat olanlar vardı diye hatırlıyorum, yardımcı olurlarsa çok memnun oluruz.

Ha anladım canım öyleyse iyi, cunku sonucta az buz paralardan bahsetmiyoruz

Aynen cnm sonucuna degecegini bilsem ve herkes bilse ki burada doktor secimi giriyor kabul bakalim arastirmalar ne gosterecek suanda ercan beye yogunlasmis durumdayim senin haftaya ki kontrolunden sonra mesajlarini bekliyorum umarim hersey iyi olur senin benim herkes icin

Amin canım inşallah

Ali mezdegi de okudugum doktorlardan iple tedavisi de var her iki yonteme de 3000 demisti acikcasi cok iyi doktor secmek lazim herkes farkli yerlerde kendine en uygun doktoru secmek icin ugrasiyor secenler oluyor secemeyip arastiranlar zaten burda :) ben kbb ve plastik cerrah olarak degil uzmanligini otoplastiye vermis operator arastiriyorum ki ercan beye yogunlasmamin sebebi burdan sunu da soyliyim arkadaslar herkes gorsun bilgi olarak ercan c bir videosunda benim de en cok kafama takilan 3 temel komplikasyondan ve bunlarin cihandide tekniginde olmadigindan bahsetti peki nedir bu komp...
Zamanla nuksetme
Dikislerin kikirdaktan gecen zamanla gevsemesi ve yabanci cisim reaksiyonundan dolayi vucudun onlari atarak ele gelmesi
Kikirdaktan kalici dikis gecmesi gibi
Bu teknikte kikirdaktan dikis gecmiyor flep neyse artik onun yardimiyla kivrim dogal olarak olusturulup ameliyat edilmis kulaktan coktamamen dogal goruntu elde ediliyor diyor kendisi gel gelelim hersey iyi guzel ama randevu almadan soru isaretlerimi gideremicem ayrica soyledigine gore 2008 yilindanberi yaptigi bu ameliyatta revizyon amt yokmus

Paylastigim bilgiler ercancihandideyle ilgili bu demek degil ki digerleri basarisiz oluyor hayir cok farkli yontemler ve kullanan doktorlar var tabi herkese gecmis olsun

Şu soruma hala cevap bulamadım yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
Bu ameliyat devlet hastanelerinde ücretsizmi yapılıyor yoksa ücretlimi?Eskişehir'de Osmangazi Hastanesinde yaptırabilirmiyim bu ameliyatı?

Şu soruma hala cevap bulamadım yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
Bu ameliyat devlet hastanelerinde ücretsizmi yapılıyor yoksa ücretlimi?Eskişehir'de Osmangazi Hastanesinde yaptırabilirmiyim bu ameliyatı?

Devlette bana 2000 tl fiyat çıkarmışlardı. Osmangazi hast i arayıp sorman daha saglıklı olucaktır.

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı,
bazı doktorlar bu ameliyatı kendi muayenehane yada kliniğinde mi yapıyor, ankaradaki arkadaşlardan hatırladığım kadarıyla, 1 gün hastanede mi yatmak gerekiyor,

birde bandaj/sargı durumuna açıklık getirebilirmisiniz,
ameliyatı olmadan nekadar süre önce doktorlarla iletişime geçmeye başlamalıyız,
çok teşekkür ederim destekleriniz için, herkese geçmişolsun.

Ben ankarada oldum bu ameliyatı. Doktorum volkan tayfur bi hastanede calısmıyor, kendi muayenehanesinde görev yapıyor sadece. Ama ameliyatım 100. Yıl hast de oldu. Ameliyattan sora kafamı sardılar ve odaya aldılar 1 2 saat dinlenin dediler ama ben sıkıldım ve 20 dk sonra çıkış yaptım. Yatmaya gerek duyulcak bi ameliyat degil. Yarattıgı tek sıkıntı kulak üstüne yatamıyor olmak ve kulagında tampon varken duyma sıkıntısı yaratması okadarr..

Sargı ful kafayı kaplayacak ve saçlarınız tepeden fırlayacak şekilde sarılıyor, komik bi görüntü:)) kulaklarımın icinde tampon ve ekstradan kulaklarımın üzerinde sargı bezi vardı, en dışı da kafa sargısının üzerine fileyle kaplıydı. 2 gün kaldı 3. gün cıkardık ve sadece gece yatarken tenisci bantı takmaya basladım, hala da takıyorum.

Son düzenleme:

@happytreefriend; çok teşekkür ederim, gerçekten verdiğin tüm bilgiler çok faydalı.
bu arada, tenisçi bandı takarken zorlanıyormusun

birde doktorla nekadar süre önce iletişime geçmemiz gerekir, gözlenmlerin neler bu konuda,

Seve seve cevap veririm cunku ben de bicok bilgiyi ve cesareti bu forumdan aldım:) tenisci bantı evet biraz sıkı oldugundan acıtmıyor degil, sabah kalktıgımda kulaklarım zonkluyo oluyodu ilk taktigim günlerin sabahları, şimdi kulaklarımın şişliği indikçe ve ödemler geçtikçe önceye nazaran daha az agrıtıyor ama sargılar alındıgı gün ilk kez taktigimda epey zorlanmıstım. Dert etmeyin bunu, sonuc güzel oldugu icin katlanılıyor öyle dayanılmaz bi agrı filan da degil..

Ben martta gittim görüşmeye ve yaklasık 40 gün sonrasına aldım ameliyat gününü. Ama ilk eylül 2013 te gitmiştim görüşmek fikir almak için. İşlerim ozaman yogun oldugundan nisanda oldum ameliyatı. Bence istiyorsanız hemen gidin aklınızdaki doktorlarla görüşmeye. İnsan daha da cesaretleniyor:)

peki, tekrar teşekkürler,

sürecin bu kadar uzun olması normal mi, yoksa seninki mi doktorun yoğunluğundan dolayı o şekilde denk geldi, örneğin karar verdikten 15gün sonra da ameliyat olunabilirmi,

peki, tekrar teşekkürler,

sürecin bu kadar uzun olması normal mi, yoksa seninki mi doktorun yoğunluğundan dolayı o şekilde denk geldi, örneğin karar verdikten 15gün sonra da ameliyat olunabilirmi,

Olunabilir doktorun yogunluguna göre degisir tabi ben 23 nisan tatilini birleştirip yıllık izni daha az kullanayım diye istedigim icin o tarihi seçtim. O haftanın cumartesi günü olmak istedim ama mesela dolu oldugu icin doktorum , pzts ye kaydırdık. sizin istediginiz tarihten doktorun ajandasına göre 1 2 gün oynar diye düsünüyorum anca.

Happytreefriend nasil gidiyor uzerine yatmaya basladin mi yada denedin mi var mi bi gelisme iyilesme ayrica bandaj isi nasil gidiyor agri sizi zonklama var mi cnm en yakin zamanda iyilesmen dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…