- 10 Mart 2010
- 278
- 75
- 648
sana mail adresimi göndermiştim ama ben özel mesaj alamıyormuşum 25 mesajın altında olduğum için.
ne gibi tetkikler yapılması gerekiyor ameliyattan ne kadar süre önce, bu arada kimse tektikten bahsetmedi forumda daha önce yada ben hatırlayamadım.
Canım ben ameliyattan 3 gün önce kan tahlili yaptırıp bide ekg çektirdim, o kadar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
@happytreefriend, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,
bu ekg-kan tahlilini doktorun sevk ettiği yerde mi yaptırıyorsun belli bir indirim oranında, yoksa nerede yaptıracağın sana mı kalmış oluyor.
bu tahliller ameliyat ücretinden hariç dimi,
Ben de gözlük-lens kullanıyorum kafam sargılıyken gözlüğün kenarlarını sargılara geçirip taktım komik bi gorüntü olusuyodu ama nolcakki:)) zaten evdesin o süreçte mecbur kimse görmüyo. sargılarımı aldırmaya giderken de lensimi takmistim sıkıntı olmuyo yani.
Kulagımın üstüne nezaman tam yatmaya baslayabilicem onu ben de merak ediyorum..
Bu arada ercan beyi hiç tanımıyorum ama siz söyleyince baktım internetten baya calısmıs bu konu üstüne evet güven verici görünüyor. Yalnız 4000 tl ekstra muayene ücreti alıyosa bide cok aşırı geldi bana. Muayeneden ücret almak nedir ya, gözünü para bürümüş resmen, ayıp. Zaten bu estetigin piyasası 2000-2500 civarı. Benim doktorum garantili yapıyorum acılma olursa bi sıkıntı olursa herseyi ben karsılıyorum o sebeple 3500 alıyorum demişti. Muayene ücreti gibi bi sacmalık da yok. Ameliyat öncesi 2 kez gittim muayeneye. Ameliyat sonrasında da periyodik olarak muayeneye gidiceksiniz.. Acıkcası 4000 tl vermisken her seferinde ekstra 110 tl daha vermek bana cok fazla geldi.
Ameliyattan sonraki surec bu fiyata dahil zaten kendisi hersey dahil 4000 demisti oncesi ve sonrasi acikcasi ben kendisine attigim e mailde daha sonra olacagim firsatini buldugumda o zamana yakin mi muayeneye geleyim simdi mi diye sordugumda simdiden gelmenizin daha verimli olacagi kanisindayim demisti yani bu muayene ucretinin ustune 3891 tl alacagini dusunuyorum olmadi hasta olarak soyler bunu rica ederiz kabul edeceginden acikcasi eminim
@happytreefriend, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,
bu ekg-kan tahlilini doktorun sevk ettiği yerde mi yaptırıyorsun belli bir indirim oranında, yoksa nerede yaptıracağın sana mı kalmış oluyor.
bu tahliller ameliyat ücretinden hariç dimi,
Bu arada soruna bi yanıt vermeyi unutmusum, aynı ameliyat olcagım hastanede yaptırdım tahlilleri de. Bana bırakmadı yani yaptırcagım yeri.
Ha anladım canım öyleyse iyi, cunku sonucta az buz paralardan bahsetmiyoruz
Aynen cnm sonucuna degecegini bilsem ve herkes bilse ki burada doktor secimi giriyor kabul bakalim arastirmalar ne gosterecek suanda ercan beye yogunlasmis durumdayim senin haftaya ki kontrolunden sonra mesajlarini bekliyorum umarim hersey iyi olur senin benim herkes icin
@happytreefriend, tamamdır canım çok teşekkürler,
arkadaşlar birde istanbulda doktor ali mezdeği vardı, bu doktor ameliyatları nerede yapıyor, ek muayene ücreti tale ediyormu, forumda kendisine ameliyat olanlar vardı diye hatırlıyorum, yardımcı olurlarsa çok memnun oluruz.
Şu soruma hala cevap bulamadım yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
Bu ameliyat devlet hastanelerinde ücretsizmi yapılıyor yoksa ücretlimi?Eskişehir'de Osmangazi Hastanesinde yaptırabilirmiyim bu ameliyatı?
arkadaşlar benim bir sorum olacaktı,
bazı doktorlar bu ameliyatı kendi muayenehane yada kliniğinde mi yapıyor, ankaradaki arkadaşlardan hatırladığım kadarıyla, 1 gün hastanede mi yatmak gerekiyor,
birde bandaj/sargı durumuna açıklık getirebilirmisiniz,
ameliyatı olmadan nekadar süre önce doktorlarla iletişime geçmeye başlamalıyız,
çok teşekkür ederim destekleriniz için, herkese geçmişolsun.
Ben ankarada oldum bu ameliyatı. Doktorum volkan tayfur bi hastanede calısmıyor, kendi muayenehanesinde görev yapıyor sadece. Ama ameliyatım 100. Yıl hast de oldu. Ameliyattan sora kafamı sardılar ve odaya aldılar 1 2 saat dinlenin dediler ama ben sıkıldım ve 20 dk sonra çıkış yaptım. Yatmaya gerek duyulcak bi ameliyat degil. Yarattıgı tek sıkıntı kulak üstüne yatamıyor olmak ve kulagında tampon varken duyma sıkıntısı yaratması okadarr..
Sargı ful kafayı kaplayacak ve saçlarınız tepeden fırlayacak şekilde sarılıyor, komik bi görüntü:)) kulaklarımın icinde tampon ve ekstradan kulaklarımın üzerinde sargı bezi vardı, en dışı da kafa sargısının üzerine fileyle kaplıydı. 2 gün kaldı 3. gün cıkardık ve sadece gece yatarken tenisci bantı takmaya basladım, hala da takıyorum.
@happytreefriend; çok teşekkür ederim, gerçekten verdiğin tüm bilgiler çok faydalı.
bu arada, tenisçi bandı takarken zorlanıyormusun
birde doktorla nekadar süre önce iletişime geçmemiz gerekir, gözlenmlerin neler bu konuda,
Seve seve cevap veririm cunku ben de bicok bilgiyi ve cesareti bu forumdan aldım:) tenisci bantı evet biraz sıkı oldugundan acıtmıyor degil, sabah kalktıgımda kulaklarım zonkluyo oluyodu ilk taktigim günlerin sabahları, şimdi kulaklarımın şişliği indikçe ve ödemler geçtikçe önceye nazaran daha az agrıtıyor ama sargılar alındıgı gün ilk kez taktigimda epey zorlanmıstım. Dert etmeyin bunu, sonuc güzel oldugu icin katlanılıyor öyle dayanılmaz bi agrı filan da degil..
Ben martta gittim görüşmeye ve yaklasık 40 gün sonrasına aldım ameliyat gününü. Ama ilk eylül 2013 te gitmiştim görüşmek fikir almak için. İşlerim ozaman yogun oldugundan nisanda oldum ameliyatı. Bence istiyorsanız hemen gidin aklınızdaki doktorlarla görüşmeye. İnsan daha da cesaretleniyor:)
peki, tekrar teşekkürler,
sürecin bu kadar uzun olması normal mi, yoksa seninki mi doktorun yoğunluğundan dolayı o şekilde denk geldi, örneğin karar verdikten 15gün sonra da ameliyat olunabilirmi,
Olunabilir doktorun yogunluguna göre degisir tabi ben 23 nisan tatilini birleştirip yıllık izni daha az kullanayım diye istedigim icin o tarihi seçtim. O haftanın cumartesi günü olmak istedim ama mesela dolu oldugu icin doktorum , pzts ye kaydırdık. sizin istediginiz tarihten doktorun ajandasına göre 1 2 gün oynar diye düsünüyorum anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?