yarın hem kulak hem burun estetiği olucam,ameliyattan sonra kendimi iyi hisseder hissetmez tüm detayları yazıcam,ilgilenenler faydalansın.bu arada sorulmadan söyleyeyim.osmaniye devlet hastanesinde bir plastik cerraha olucam..yaklaşık 850 -900 civarı ödeme yapıcam.net rakamı ameliyattan sonra yazarım...
en zor estetik ameliyatlardan biriymiş diye duydum..
bende on beş gün sonra oluyorum ameliyat sen nerede olacaksın
2 ameliyat birlikte oldum,burn ve kulak.tam 1 hafta oldu.sonuçtan çok memnunum,hiç korkmayın kızlar.inanın ameliayt olunca boşuna korkmuş ve beklemişim dedim.albümdeki resimlerim şu an herkese açık..beklemeyin,cesaretli olun...
merhaba çok geçmiş olsun, merakla yorumlarını bekliyordum.
albümüne nasıl girebilirim.
Arkadaşlar 7 saat önce bu amelyatı oldum. 15 dakika odada zor tuttular beni. hemen evime geldim :) 20 yaş dişimi çektirmek bunun on katı sancılı olmuştu. şu an narkozun etkisi geçti ama regl sancılarımdan bile hafif bir sızı var. kafamdaki koca bandaj dışında her şey harika eve geldim temizlik yaptım, yemek yaptım falan. yani o kadar basit bir amelyat. benimki 1.5 saat sürdü. Kulağım hem yelken hem kepçeydi. Bandajlanmadan önce doktorum gösterdi. Eğer öyle kalacaksa harika :):) Umarım ilerde dikişler açılmaz ve iki kulak birbirine eşit olur. Yani bu yaşıma kadar neden beklediysem :S
ay canım ne güzel çok sevindim:) ne kadara ve nerde oldun acabaArkadaşlar 7 saat önce bu amelyatı oldum. 15 dakika odada zor tuttular beni. hemen evime geldim :) 20 yaş dişimi çektirmek bunun on katı sancılı olmuştu. şu an narkozun etkisi geçti ama regl sancılarımdan bile hafif bir sızı var. kafamdaki koca bandaj dışında her şey harika eve geldim temizlik yaptım, yemek yaptım falan. yani o kadar basit bir amelyat. benimki 1.5 saat sürdü. Kulağım hem yelken hem kepçeydi. Bandajlanmadan önce doktorum gösterdi. Eğer öyle kalacaksa harika :):) Umarım ilerde dikişler açılmaz ve iki kulak birbirine eşit olur. Yani bu yaşıma kadar neden beklediysem :S
Arkadaşlar bugün 2 gün doldu amelyat olalı. Amelyatımı Prof. Dr Emin Maviliye özelde oldum. Fiyatı burada yazmam uygun değil sanırım ama diğer özellere oranla normal. Amelyattan sonra Emin Hoca akşam 2 kez beni aradı nasıl olduğumu sormak için çok ilgilendi. Ben de Tunalı da geziyodum koca bandajımla :)
Dün akşam yani 24 saat sonra pansumana aldı beni temizledi, kulaklarımı da gördüm. Şimdilik şiş biraz. Yeni bandaj taktı bugün akşam yani 48 saat sonra çıkacaktı ben istemedim. bi gün daha kalsın dedim. Sanki birisi dokunsa kulaıma bişe olcak gibi geliyo. (sonradan bulunca kıymetli oluyo güzek kulaklarım) Neyse yrn bandaj çıkacak öbür gün iş başıtekrar yazarım.
Bu arada hala hiç bi ağrı yok ama hafif bir kaşıntı başladı. O da normal sanırım. Bi de geceleri sırtüstü yatmak rahatsız edici ama neyse, değer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?