- 17 Temmuz 2020
- 13
- 1
- 6
- 32
- Konu Sahibi kiyanowski
-
merhaba genel olarak bilgi verebilir misiniz?Merhaba arkadaşlar ben kepçe kulak ameliyatı oldum İzmir de. Sorularınız ve fikir danışmanlığınız için burdayım
ben de hep dalga geçildim ya 21 yıldır cok yasadıgım bir sey... çoook sevindim seninnnnn adına ben de izmirde yasıyorum da fikir almak istedim bir gün yaptırırsam diye, fiyat ne kadardı pekiKepçe kulak ameliyatı 2 sekılde oluyor
Klasik yöntem
Bide iple dikiş 10.15 Dk sürüyor. Ama benm çanaklar baya açıktı klasik yöntem ile oldum 3.4 saat sürdü. 5gün bandajjla kaldım. Hastanede günübirlik yatış oldu akşam cıktım yani. Genel anestezi yada lokal anestezi seklinde oluyor. Doktorun ile bir karara varıyorsunuz. Ben genel anestezi tercih ettim. Panik atak var saatlerce uyanık kalamadım korkudan :) sonuç cok güzeldi. Aynada sargı açılınca ağladım bu ben miyim diye. 22 yıldır ilk kez saçlarımı toplamıştı.. Cok özgür hissediyorum kendjmı. İlkokulda falan alay konusu olmuştum hep kepçe kepçe diye
Merhaba doğduğunda açık değildi dimiIple dikis yapılırsa zamanla geri donuyormus kulaklar. Bu konuda bilginiz var mi? Kizimin kulakları da baya acik. Biraz buyumesini bekliyoruz bir cozum bulmak icin
Dogdugunda da acıktı biraz ama sonra daha da artti. yakinda 4 yasinda olacakMerhaba doğduğunda açık değildi dimi
Sonradan oldu?
Benim de kulaklarim kepçe. Ama doğduğumda değilmiş fotoda gördüm ama 1 aylıkken açılmış. Simdi oğlum oldu Allah bağışlarsa kulakları düzgün. 20 günlük ama citcitli boddy nin üst kısmına sürtüyor kulak memesini . Kepçesi düzgün memesi açıldı. Napsam diyorum şapka mi taksam. Ama hava cok sıcak. Bu kepçe kulak ilerde sorun yaratıyor. 3 senedir ben uyuyup uyanınca mesela kulak ağrısı oluyor üzerine yattığım icin. Ama artık olmam herhalde ameliyat ya. Simdi ki çocukların olması lazım ama çünkü çok acımasizlar okulda alay ediyorlar falanDogdugunda da acıktı biraz ama sonra daha da artti. yakinda 4 yasinda olacak
Sapka bant vs pek bir ise yaramiyor. Simdi ilk aylarda bir aparat takıyorlarmış o duzeltiyormus diyolar. Biraz pahali bir sey. Zaten onun icin gec kaldik da iple müdahaleyi bir arastiricam. Akran zorbaligi malesef cok fazla günümüzdeBenim de kulaklarim kepçe. Ama doğduğumda değilmiş fotoda gördüm ama 1 aylıkken açılmış. Simdi oğlum oldu Allah bağışlarsa kulakları düzgün. 20 günlük ama citcitli boddy nin üst kısmına sürtüyor kulak memesini . Kepçesi düzgün memesi açıldı. Napsam diyorum şapka mi taksam. Ama hava cok sıcak. Bu kepçe kulak ilerde sorun yaratıyor. 3 senedir ben uyuyup uyanınca mesela kulak ağrısı oluyor üzerine yattığım icin. Ama artık olmam herhalde ameliyat ya. Simdi ki çocukların olması lazım ama çünkü çok acımasizlar okulda alay ediyorlar falan
Neymiş ki o aparat? Ismi ne bende bakayım.Sapka bant vs pek bir ise yaramiyor. Simdi ilk aylarda bir aparat takıyorlarmış o duzeltiyormus diyolar. Biraz pahali bir sey. Zaten onun icin gec kaldik da iple müdahaleyi bir arastiricam. Akran zorbaligi malesef cok fazla günümüzde
10 milyara olmuştum. 3 sene oldu. Muayene için randevu alıp ön görüşme yapmalısın bence. Diğer hastaların resmini görsen öncesi sonrası hayal gibiydi. Bide profesör olunca hiç tereddüt etmedim. Ön görüşme ücretsiz oluyordu o zamanlar. Sımdı nasıl bilmiyorum Google dan bak canm bi ara git bence.ben de hep dalga geçildim ya 21 yıldır cok yasadıgım bir sey... çoook sevindim seninnnnn adına ben de izmirde yasıyorum da fikir almak istedim bir gün yaptırırsam diye, fiyat ne kadardı peki
3 sene önce 10 bin mi verdiniz doğru mu anladım?10 milyara olmuştum. 3 sene oldu. Muayene için randevu alıp ön görüşme yapmalısın bence. Diğer hastaların resmini görsen öncesi sonrası hayal gibiydi. Bide profesör olunca hiç tereddüt etmedim. Ön görüşme ücretsiz oluyordu o zamanlar. Sımdı nasıl bilmiyorum Google dan bak canm bi ara git bence.
Evet3 sene önce 10 bin mi verdiniz doğru mu anladım?
Biraz fazlaymış şu an bu konu da çok iyi
Güzel fiyat doktorun iyise ve maddiyatta skntın yoksa ol bence kurtulBiraz fazlaymış şu an bu konu da çok iyi
bir doktor 7 bin istiyor şaşırdım:)
Ali Mezdeği'ne olmayı planlıyorum inşallah:) Sıcaklarda zor olur yara iyileşmesi diye sonbahara erteledim.Güzel fiyat doktorun iyise ve maddiyatta skntın yoksa ol bence kurtul ♥♥♥
Hadi hayırlısı inşallahh olunca güzel haberlerini bekliyorum canm :)Ali Mezdeği'ne olmayı planlıyorum inşallah:) Sıcaklarda zor olur yara iyileşmesi diye sonbahara erteledim.
Simdi farkettim mesajınızı. Bu aparatı doktorumuz söylemişti. Yurtdışından geliyormuş ve takibini doktor yapıyor sanırım. 4000 tl gibi bir fiyat çıkardı. Oğlumda cok hafif açılma var. Gerek görmedik biz deNeymiş ki o aparat? Ismi ne bende bakayım.
Iple dikis yapılırsa zamanla geri donuyormus kulaklar. Bu konuda bilginiz var mi? Kizimin kulakları da baya acik. Biraz buyumesini bekliyoruz bir cozum bulmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?