Kepçe Kulak Ameliyatı

Iple dikis yapılırsa zamanla geri donuyormus kulaklar. Bu konuda bilginiz var mi? Kizimin kulakları da baya acik. Biraz buyumesini bekliyoruz bir cozum bulmak icin
Merhaba evet iple dikişle ameliyat olan arkadqsları da var bence bu biraz kas ve kıkırdağın dikilen yere sağlam kalması ile alakalı hani esneklik diyelim. Bunu kulak yapısına göre doktoruz karar verebilir. Benim mesela anten gibi açıktı kulak üst tarafı. Klasik oldu arkaya dikilse iple bile o kısım kıkırdak kesilip içerden şekil verilmesi şarttı yani. Sadece öne doğru açıklık olsa bende iple diktirirdim. Ama üst kısımlar dümdüz açıktı o yuzden klasik oldm. Klasiktr de 2 cm den fazla açılma olursa 1 sene içinde doktor tekrar ameliyat yapıyor uvretsz. Sadece anestezi ücreti bize ait oluyor ama sükğr açlma olmadı

Evet evet işe yaramıyor malesef. Cerrahi şart malesef.

Benim bebeğim de kepçe oldu genler ona geçti galıba :))

Devlette te yapiliyor bnm bildigim kadar
Bnm oglumunda kepce kulakli 2 yasina basinca yapmayi dusunuyorum

merhabalar, devlet hastanesinde olan var mıdır kepçe kulak ameliyatı bilgi verebilir misinz?

merhabalar, devlet hastanesinde olan var mıdır kepçe kulak ameliyatı bilgi verebilir misinz?
Ben hacettepede oldum doktorum asistan olduğu için ücreti minimum aldı 809 TL ödedim ilgisinden vs çok memnunum sonuç şu an kafama çok yapışık kulaklarım ama hala daha gece gündüz bandana taktığım dönemdeyim o yüzden net değil henüz sonucum ameliyat çok kolay ama sonrası biraz çektiriyor bandana takmak kulağı sürekli sakınmak vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…