Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kepeğe karşı elidor saç derisi losyonu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yasemin38

jasjassssssss
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2007
152
1
116
44
Kayseri
geçen gün markette elidor saç derisi losyonunu gördüm,aldım hemen..2 kere uyguladım henüz ama derimin rahatladığını hissediyorum ve kepekte gözle görülür derecede azaldı,biraz daha kullanırsam kalmayacak sanırım..bu saç derisini nemlendiriyormuş..bide saçıma da etki etti,ipek gibi oldu benim platin olmak uğruna kazıklaşan saçlarım:):teytey:

bende bugün kepege karşı şampuanını aldım işe yaramazsa losyonunuda denerim paylaşım için teşekkürler

ben internette okuduğum bi yöntemi denedim ve çok memnun kaldım.
1 yemmek kaşığı balı ılık suda erittim ve saç derisine masaj yaparak sürdüm.5-6 dk beklettikten sonra şampuanla yıkadım.(kullandığım şampuan kepeğe karşı değildir) ilk denemeden sonra farklı hissediyordunuz.

bunu bende kullandım kepeklendiği anda normal şampuandan da ara ara kullanıyorum kepekli saçlar için elidor şampuan kullandığında da anında farkı görebiliyorsun daha ilk kullanımdan çokk güzel bir ürün gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…