Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kepek sorunu: başımın bazı yerlerınde kepeklenmeler var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hazal.ca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
12
0
86
Trabzon
başlıktada yazığım gibi başımda belirli yerlerde iri taneli kepekler var. saçımın icerisinde dikkat de cekiyor 2-3 yıldır bu problemle uğrasıyorum lütfen yardım edin fisfisfis

Tatlım head&shoulders 1-2 kullanımda kepeği önlüyor garanti veririm. :)
kendi şampuanımdan başka şampuan kullanamam diyorsan ketoral (ilaç ama şampuan gibi eczanede satılıyor.)....

bendede aynı sorun var head and shouldr dahil bütün kepek için etkili şampuanları denedim sonuççççç 0

elidor saç derisi losyonu var sürüyorsun diplerine ve durulamıyorsun eğer düzenli kullanırsan işe yarıyor hiç kepek kalmıyor ama bıraktıktan bir süre sonra tekrar başlıyor. benimde resmen başımın derisi soyuluyır o kadar kötü

benimde kahkül olan kısımda yanı gorunuyor ama büyük kepekler cok kotu. tekrar head&shoulders a doneceğim sanırım

2-3 tane aspirini toz haline getirip şampuana katın, bununla yıkayın saçlarınızı..ben faydasını gördüm ,tavsiye ederim..sürekli kullanmada sakınca yok..her yeni aldığınız şampuana bunu yapabilirsiniz

başlıktada yazığım gibi başımda belirli yerlerde iri taneli kepekler var. saçımın icerisinde dikkat de cekiyor 2-3 yıldır bu problemle uğrasıyorum lütfen yardım edin fisfisfis

geçmiş olsun doktor ne dedi peki.aynı sorun bendede vardı,seberoid dermotid teşhisi koydu.ne denediysem çözüm olmadı iğrenç görünüyordum ama sonra bi ilaç keşfetim sadece olduğu zamanlar bi kaç kere sürmem bile yetiyor hatta geçen gün yine o kabuklar çıktı hemen koşup ilacı aldım bi kere sürdüm ve geçti.

hangi ilaç pekibilmiyorumkismile

tesekkur ederim... evet gercekten hangi ilaç? bana söylenen şey hava değişikliği, sulardaki kirec... bende sımdılık kepek var ama onceden kabukta oluyodu

Bende bi haftadır Head&Shoulders hassas saç derisi için olanı kullanıyorum. İlk gün nasıl döküldü saçlarım çok üzüldüm. Ama bi baktım geçmişlerr. Anneme bile diyemiyorum geçti diye. Korkuyorum nazar değer diyeee=)) Kendimi bildim bileli böyle çünkü saçlarım. Ama artık geçtiii

uzun surelı kullanılan sampuanların etkısını kaybettıgını duymustum eger uzun süreli kullandıysan, yada sampuanın sac tipine gore olmayabılır...bilmiyorumkismile

yazdığım ilacı kullandıktan sonra gelişmeleri yazarsaniz sevinirim.aynı etkiyi sizde de göstericek mi merak ettim.

2 gün önce eczaneye gidip elecon istedim yokmuş bana onun aynısı dediği momecon losyon 30 ml verdi. 2 gün sürdüm ama bişi olmadı pek fayda etmedi gerçi benimkide baya kötü bakalım kullanıyorum gelişmeleri yazacağım. daha önce olduğunda elidor kepek için losyon kullandım şu ince şişelerde olanlardandüzenli olarak her duştan sonra sürdüm geçti pante kepek önyeci şampuanla devam ettim 2-3 ay rahat ettim sorun yaşamadım ama final dönemimde yine oldu ve elidor da kesmedi şimdi bunu deniyorum bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…